İnşallah güzel olacak kuzum Rabbim yardım etsin sanaumarım öyle olur, hakikaten maddi manevi çok yoruldum artık. Bulunduğum şehirde değil İstanbul'da tedavi görüyorum gidip gelmekten her seferinde yeniden tedaviye başlamaktan yoruldumO kadar emeğin karşılığında 1 embriyom iyi diğerlerinin akıbeti belli değil, ne diyelim vardır bir hayır bunda da...
Gördüm canım inşallah hayırlara vesile olurözelden yazdım size.
Amin kuzum benim hepimiz inşallahCanım çok iyi çıkmış değerin inşallah sağ salim kucağına alırsınbana ikiz gibi geliyor ya seninki
Canım bulamadığın olursa hastaneye bırak bende cetrotide vardı hastaneye verdim onlarda ücretsiz ihtiyacı olana kullandılarselam İzmir bölgesi için elimde 4-5 kutu gonalF flokan iğne var isteyene ücretsiz ulaştırabilirim. Nisan ayında tarifleri dolacak. Benim için doktorum elimde tutmuştu ama nasip değilmiş. Biri nasiplensin isterim yazık günah o kadar para .
Çok mantıklı . Biri var inşallah olursa ulaşmasını isterim .Canım bulamadığın olursa hastaneye bırak bende cetrotide vardı hastaneye verdim onlarda ücretsiz ihtiyacı olana kullandılar
İnşallah canım Allah'ım senin de niyetini kabul etsin inşallahÇok mantıklı . Biri var inşallah olursa ulaşmasını isterim .
Amin inşallah canım benim. Bende görüştüm doktorumla 2 gün sonra tekrar ver dedi çok iyi değerin dedi 2. kandan sonra kese için gün vericekmis inşallah ama kotu bir haber aldım kan sulandirici iğneyi ona gidene kadar kullanicakmisimAmin kuzum benim hepimiz inşallahBilmiyorum ki kuzum kese de netleşecek sanırım hayırla sağlıkla kolaylıkla nasıl olacaksa Rabbim öyle nasip eder inşallah
Harika haberAmin inşallah canım benim. Bende görüştüm doktorumla 2 gün sonra tekrar ver dedi çok iyi değerin dedi 2. kandan sonra kese için gün vericekmis inşallah ama kotu bir haber aldım kan sulandirici iğneyi ona gidene kadar kullanicakmisim
Hayırlı olsun canım gözün aydinKızlar sonucum 216 ciktiii tek embiriyoydu benimki sizde nasıl
Çok güzel çıkmış değerin, kaçıncı gün değerin canım bizim aynı ilerliyorduAmin kuzum benim hepimiz inşallahBilmiyorum ki kuzum kese de netleşecek sanırım hayırla sağlıkla kolaylıkla nasıl olacaksa Rabbim öyle nasip eder inşallah
Allah razı olsun kuzumÇok güzel çıkmış değerin, kaçıncı gün değerin canım bizim aynı ilerliyordubenim 11. Gün değerim 495di yarın da vereceğim başka vermem heralde
İnşallah canım benim test günüm 24 MartAmin kuzum benim Allah razı olsunRabbim hepinize nasip etsin inşallah hepimizin süreci hayırla sağlıkla kolaylıkla ilerler
Yarın doktorumla görüşeceğim dün randevu gününü verdiyse bile stresten dolayı duyamadımAllah razı olsun kuzum12. Gün bugün 21 Mart da kese için çağırdı bakalım
Aynen kuzum rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsinHarika haberOlsun kuzum şifa olsun bebiş iyi olsunda varsın yaparız iğneleri
Allah razı olsun canım benimHayırlı olsun canım gözün aydin
MaşallahKızlar sonucum 216 ciktiii tek embiriyoydu benimki sizde nasıl
Onu bende merak ediyorum normal adet tarihimize göre mi hesap ediliyor acabaAynen kuzum rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsinbizimkiler tüp bebek ya haftaları nasıl oluyor acaba ya
Canım hayırlı uğurlu olsunAmin inşallah canım benim. Bende görüştüm doktorumla 2 gün sonra tekrar ver dedi çok iyi değerin dedi 2. kandan sonra kese için gün vericekmis inşallah ama kotu bir haber aldım kan sulandirici iğneyi ona gidene kadar kullanicakmisim
Maşallahhayırlı olsun Rabbim sağ Salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Evet ya karmaşık şuan değerine göre 4,5 haftalık diyor nette ama imkansızOnu bende merak ediyorum normal adet tarihimize göre mi hesap ediliyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?