2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

İnşallah güzel olacak kuzum Rabbim yardım etsin sana

Canım bulamadığın olursa hastaneye bırak bende cetrotide vardı hastaneye verdim onlarda ücretsiz ihtiyacı olana kullandılar

Amin kuzum benim hepimiz inşallah Bilmiyorum ki kuzum kese de netleşecek sanırım hayırla sağlıkla kolaylıkla nasıl olacaksa Rabbim öyle nasip eder inşallah
Amin inşallah canım benim. Bende görüştüm doktorumla 2 gün sonra tekrar ver dedi çok iyi değerin dedi 2. kandan sonra kese için gün vericekmis inşallah ama kotu bir haber aldım kan sulandirici iğneyi ona gidene kadar kullanicakmisim

Harika haber Olsun kuzum şifa olsun bebiş iyi olsunda varsın yaparız iğneleri

Amin kuzum benim hepimiz inşallah Bilmiyorum ki kuzum kese de netleşecek sanırım hayırla sağlıkla kolaylıkla nasıl olacaksa Rabbim öyle nasip eder inşallah
Çok güzel çıkmış değerin, kaçıncı gün değerin canım bizim aynı ilerliyordu benim 11. Gün değerim 495di yarın da vereceğim başka vermem heralde

Allah razı olsun kuzum 12. Gün bugün 21 Mart da kese için çağırdı bakalım
Yarın doktorumla görüşeceğim dün randevu gününü verdiyse bile stresten dolayı duyamadım lekelenmem olduğu için yarın tekrar vermek istedim yarınki sonuca göre arayıp gün alacağım inşallah

Canım hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…