• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 ocak transfer olacaklar toplanalım :)

Benim transfer hazırlığına girdik az önce ve transfer tarihim 27 ocak oldu 🥰 25-26 olacak sanıyordum.. inşaALLAH hepimiz güzel sonuçlar alırızda kavuşuruz bebişlerimize inşaALLAH 🥹🥹🥹
Anladık canım peşpeşe olacağız desene 🥰 benim de net tarihim yarın belli olacak. Sen ne zaman başladın transfer tadevasine canım? Ben 13 ocakta başladım

Yaa masallah tebrik ederimm 🥰 testi kacıncı günde yaptınızz belirtiniz olmusmuydu hiç
Kasık ağrısı bel ağrısı olmuştu bide ben kendi vücudumda tuttuğunu uykumun gelmesinden anlıyordum transferden 1 hafta sonra öğlenleri uykum geliyordu

Kasık ağrısı bel ağrısı olmuştu bide ben kendi vücudumda tuttuğunu uykumun gelmesinden anlıyordum transferden 1 hafta sonra öğlenleri uykum geliyordu
Belirti aramak için belki bende suan çok yenidir ama bende sürekli uyuyorum uyanıp hiç uyumamiş gibi uykuya dalıyorum yine

Merhaba hayırlı olsunn hersey yolunda mıı
Yani yolunda inşAllah yolundadır ama sürekli bişeyler arıyorum ilk transferimde değil ikinci transferim ilki tutmuştu ama bunda daha farklı şeyler yaşıyorum bide kendimce düşünüyorum tutmamış olsa transferden 3 4 gün sonra kasık ağrısı olmaz diye bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum

İnşAllah ordadır ve sıkı sıkı tutunmuştur test günüm 29 Ocak ama ben hafta sonu yapacak galiba test :/
Erkenden yapıpta canın sıkılmasın boş yere 🫤 çünki pozitifken negatif göstermesi büyük olasalık, üzülürsün sonra bebişe yansır ALLAH korusun, stres üzüntü büyük etkenmiş tutunmamasına 10.güne kadar bekle en azından🙄 inşaALLAH tutunmuştur bebişin sana 🤲🏻🤲🏻☺️🌸

Yani yolunda inşAllah yolundadır ama sürekli bişeyler arıyorum ilk transferimde değil ikinci transferim ilki tutmuştu ama bunda daha farklı şeyler yaşıyorum bide kendimce düşünüyorum tutmamış olsa transferden 3 4 gün sonra kasık ağrısı olmaz diye bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
Bu ıkınci bebeğinmi, cok sıkma kendini en azından birtane daha varmıs. Benim hiç yok mesela öyle teselli et kendini.
Ben cuma yapmayı düşünüyorum belki

Erkenden yapıpta canın sıkılmasın boş yere 🫤 çünki pozitifken negatif göstermesi büyük olasalık, üzülürsün sonra bebişe yansır ALLAH korusun, stres üzüntü büyük etkenmiş tutunmamasına 10.güne kadar bekle en azından🙄 inşaALLAH tutunmuştur bebişin sana 🤲🏻🤲🏻☺️🌸
Yani evet olabilir ben anlamıyorum ikinci transferime rağmen daha sabırsız ve gerginim daha rahat olacağımı düşünmüştüm çok sır geliyo beklemek 😬 inşAllah canım 💙💙🥰

Bu ıkınci bebeğinmi, cok sıkma kendini en azından birtane daha varmıs. Benim hiç yok mesela öyle teselli et kendini.
Ben cuma yapmayı düşünüyorum belki
Evet kinci benım inşAllah hayırlı güzel haberler alırız bende hafta sonu düşündüm ama Emin değilim hala

Aramızda 2 gün olacak 😍 inşaALLAH güzel sonuçlar alırız hep birlikte aminnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸
Sanada yeni ilac listesi verdilermi? Benim yeni listem bu 🫤
IMG_7127.png

Sanada yeni ilac listesi verdilermi? Benim yeni listem bu 🫤Eki Görüntüle 3541147
Canım yenilendi benim de listem. Aspirin, Estrofem sabah iki akşam iki. Folin, progestan hap günde üç kere vajinal günde iki kere ağızdan alıcam. Bir de progestan iğne sabah akşam. Progestan iğne ve hapı Cuma kullanmaya başlayacağım

Canım yenilendi benim de listem. Aspirin, Estrofem sabah iki akşam iki. Folin, progestan hap günde üç kere vajinal günde iki kere ağızdan alıcam. Bir de progestan iğne sabah akşam. Progestan iğne ve hapı Cuma kullanmaya başlayacağım
ALLAH hepimizin yardimcisi olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın, amin 🤲🏻🌸

Back