2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

İnşallah canım benim test günüm 24 Mart sen ne zaman kaset test yapmistin
Kuzum ben 7. Gün erken gebelik testi yaptım.Ama çift transfer olmasaydı muhtemelen o tarihte cesaret edemezdim.En erken 8. Gün ilk idrarla erken gebelik testi yap kuzum yapacaksan eğer

İyi yapmışsın kuzum benim zaten artışın çok güzeldi seninde maşallah

Kuzum ben 7. Gün erken gebelik testi yaptım.Ama çift transfer olmasaydı muhtemelen o tarihte cesaret edemezdim.En erken 8. Gün ilk idrarla erken gebelik testi yap kuzum yapacaksan eğer
Tamam canım bu benim ilk günüm sen ilk gün neler yapmistin ben şuan evimden uzakta olduğum için oteldeyim anca yatıyorum uçağım yarın simdi yürüyüşe çok cesaretim yok sen neler önerirsin canim

Tamam canım bu benim ilk günüm sen ilk gün neler yapmistin ben şuan evimden uzakta olduğum için oteldeyim anca yatıyorum uçağım yarın simdi yürüyüşe çok cesaretim yok sen neler önerirsin canim
Oyy canım benim Kuzum ben hergün 15 dk evde yürüdüm kan akışı için .Sadece hep uzandım oturmadım.Genel olarak tüm süreç böyle geçti benim.Eğilmem gerekn çok durum oldu hep dizlerimi kırarak eğildim.3. gün ayakta ılık duş aldım.Normalde çok sıcak suyla yıkanırım.Ama hala ılık suyla ayakta duş alıyorum Hergün Meryem suresi dinledim ilaç ve iğnelerimin saatine dikkat etmiyorum ama aksatmadan hergün uyguladım. İnşallah seninde sağlıkla tutunsun bebeğin kuzum

Benimde bugün 1.gunum dün akşam sadece yemek işittim ve az bulaşık vardı onu yıkadım onun dışında abdest alıp namaz kıldım bugünde aynı şekilde kahvaltı hazırladim kendime sonra uzandım yine abdeste kalktım bu şekilde yine kan akışı oluyordur ya doktorum dün transferden sonra yanıma geldi gez toz ata binmedigin ve tenis oynamadığın sürece sorun yok dedi

Allah'ın izniyle kucağımıza alalım canım benim çok teşekkürler

Valla öyle kuzum.Bende evden çalıştım tam oturuyorum mail geliyor Tam uzanıcam mail geliyor kaç kere otur kalk yaptım bilmiyorum.Zaten hareket kan akışı için önemli

Güzelmiş ben hayırlısıyla bir evime gideyim hareketlenirim şimdi mecbur otel odası

ah canımm yaa yemin ediyorum içime su serptin. Çok ama çok üzgündümm
Hiç üzülme canım bende 6.güne gidince acaba olmuştum ama bazı embriyolar geriden geldiği için 6.günde 5.gün değerlerine ulaşıyorlarmış genetikden de sağlıklı geldiği için sıkıntılı bir durum olmadığını öğrenmiş oldum bende
ah canımm yaa yemin ediyorum içime su serptin. Çok ama çok üzgündümmm

H
Yok bugün kan verdim dayanamadım negatif geldi bekliyorum
Hayırlısı olsun inşallah dün bir yerde gördüm bir arkadaşın 8.gün negatif çıkmış 10.gün yükselmiş gebe olduğunu öğrenmiş. Benimde bugün adet ağrılarım arttı kötü düşünmek istemiyorum ama içim içimizde yiyor. 4.gün bugün daha çok erken

Güzelmiş ben hayırlısıyla bir evime gideyim hareketlenirim şimdi mecbur otel odası
Canım yavaş yürüyüş yap ara ara odada bende evin içinde az yürüyorum sonra uzaniyorum dün akşam birde sabah hafif kasigimda ağrı oldu gibi birde belim ağrıdı gibi ama şimdi yok oldu psikolojik galiba benmki heycandan

Bugün adet oldum yarın doktorum ile görüşeceğim. Sizce ne zaman transferim olur? Bu ay yapılır mı yoksa nisana sarkar mı? Çok heyecanlıyım ilk transferim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…