• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızla bir de ben progestan sabah yedi öğlen bir be akşam yedi de kullanıyordum transfer saat dokuzbuçuk da sizce sabah progestan ı yapmalı mıyım bilgisi olan var mı doktora sormayı unutmuşum
İğneyse yapabilirsin canım ama fitilse transfer öncesi kullanılmıyor yanına al

Kızla bir de ben progestan sabah yedi öğlen bir be akşam yedi de kullanıyordum transfer saat dokuzbuçuk da sizce sabah progestan ı yapmalı mıyım bilgisi olan var mı doktora sormayı unutmuşum
Canım yapma bana yapma demişlerdi ilaçlarını iç ama progestani takma demişlerdi istersen sor yinede yada yanına al tak derlerse orda takarsın

Ben transfere gitmeden vajinal yoldan olan ilacımı kullandim canım

Gunaydin kizlar bol degerleriniz olsun saglikla kucaginiza alin 😊 benm kanamam ck arti ilk dusugmden bliyorum benmki gidiyor sizinkilere cok cok sevindim

Hepinize merhaba kızlarr, hemen hemen tüm yorumları okudum 3. denemem ile bende aranızdayım. Geçen hafta yumurtalarım toplandı bugün 5. günüm embriyo takibi yapılıyor. Hastaneden son durumu öğrenmek için haber bekliyorum.

Günaydın test veren arkadaşlarım hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz :) yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz :)

Gunaydin kizlar bol degerleriniz olsun saglikla kucaginiza alin 😊 benm kanamam ck arti ilk dusugmden bliyorum benmki gidiyor sizinkilere cok cok sevindim
Kuzum benim sanırım kimyasal oluyor benim de ilk transfer öyleydi.İnşallah Allah'ım en kısa zamanı hayırlı kılıp nasip etsin kuzum benim ❤️ Duamdasın

Hepinize merhaba kızlarr, hemen hemen tüm yorumları okudum 3. denemem ile bende aranızdayım. Geçen hafta yumurtalarım toplandı bugün 5. günüm embriyo takibi yapılıyor. Hastaneden son durumu öğrenmek için haber bekliyorum.
Tedavin hayırlı olsun canım benim ❤️ Sağlıkla ilerlesin tüm sürecin inşallah 🤲🏻

Back