Ya nasıl sevindim anlatamam hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar 815 çıktı şükürler olsun 21 Mart kese görmeye gideceğim Rabbim nasip ederse Darısı sizlere olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya nasıl sevindim anlatamam hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar 815 çıktı şükürler olsun 21 Mart kese görmeye gideceğim Rabbim nasip ederse Darısı sizlere olsun inşallah
Hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar sonucum 216 ciktiii tek embiriyoydu benimki sizde nasıl
Amin kuzum benim Allah razı olsun Rabbim hepinize nasip etsin inşallah hepimizin süreci hayırla sağlıkla kolaylıkla ilerlerYa nasıl sevindim anlatamam hayırlı uğurlu olsun inşallah
Allah razı olsun kuzum inşallah saglikla artar canım benimOyyy maşallah çok güzel canım benim Tebrik ederim gözünaydın kuzum
İnşallah kuzum merak etme değer çok güzel inşallah güzel artacakAllah razı olsun kuzum inşallah saglikla artar canım benim
Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı uğurlu olsun inşallah
İnşallah canım benim seninde çıktımı sonucunİnşallah kuzum merak etme değer çok güzel inşallah güzel artacak
Kuzum benim başıma gelmedi ama 6.gün embryo transferi olan çok kişi var inşallah seninde çok güzel ilerlesin sürecinkızlar size birşey sormak istiyorum, 11 embriyom vardı 5. güne 6 tanesi gelmiş ancak bir tanesi dondurulmaya uygun olduğu için dondurulmuş diğer 5i istenilen hücre sayısına sahip olmadığı için yarına kadar takip edilecekmiş durumu. Daha önce hiç 6. gün takip yapılan embriyom yoktu. Sizce normal mi bu duurm?
Öncelikle hayırlıca olsun. Rabbim hayırlısıyla kucağımızı doldursun inşallah. Bende sabah akşam göbekten progesteron vuruluyorum ve estrofem içiyorum sabah 2 akşam 2. Transfer günü gitmeden sabah dozlarını vurdum hapı içtim öyle gittim doktorum öyle söylemiştiKızla bir de ben progestan sabah yedi öğlen bir be akşam yedi de kullanıyordum transfer saat dokuzbuçuk da sizce sabah progestan ı yapmalı mıyım bilgisi olan var mı doktora sormayı unutmuşum
Maşallah canım çok güzel Rabbim kucağına almayı da nasip etsinKızlar 815 çıktı şükürler olsun 21 Mart kese görmeye gideceğim Rabbim nasip ederse Darısı sizlere olsun inşallah
Evet normal. Benimde 11 tane toplandı 4 tanesi 5.güne gitti ama 2 tanesi geriden geliyordu 2 tanesinden biyopsi alınıp donduruldu diğer 2si 6.güne bekletildi onlarda normal gelişimini tamamladılar onlardanda biyopsi alınıp onlarda donduruldu. 4 tanesinde Ngs genetik teste gitti. 2 tane sağlıklı geldi biri 5.gün biri 6.gün. 5.gün olanı 4 gün önce transfer oldum beklemedeyim.kızlar size birşey sormak istiyorum, 11 embriyom vardı 5. güne 6 tanesi gelmiş ancak bir tanesi dondurulmaya uygun olduğu için dondurulmuş diğer 5i istenilen hücre sayısına sahip olmadığı için yarına kadar takip edilecekmiş durumu. Daha önce hiç 6. gün takip yapılan embriyom yoktu. Sizce normal mi bu duurm?
umarım öyle olur, hakikaten maddi manevi çok yoruldum artık. Bulunduğum şehirde değil İstanbul'da tedavi görüyorum gidip gelmekten her seferinde yeniden tedaviye başlamaktan yoruldum O kadar emeğin karşılığında 1 embriyom iyi diğerlerinin akıbeti belli değil, ne diyelim vardır bir hayır bunda da...Kuzum benim başıma gelmedi ama 6.gün embryo transferi olan çok kişi var inşallah seninde çok güzel ilerlesin sürecin
ah canımm yaa yemin ediyorum içime su serptin. Çok ama çok üzgündümmmEvet normal. Benimde 11 tane toplandı 4 tanesi 5.güne gitti ama 2 tanesi geriden geliyordu 2 tanesinden biyopsi alınıp donduruldu diğer 2si 6.güne bekletildi onlarda normal gelişimini tamamladılar onlardanda biyopsi alınıp onlarda donduruldu. 4 tanesinde Ngs genetik teste gitti. 2 tane sağlıklı geldi biri 5.gün biri 6.gün. 5.gün olanı 4 gün önce transfer oldum beklemedeyim.
Hemireyle gorustum doktorla gorusp donus yapacak daha arayan soran yok ama artk koruyamaz baya dusuk kanamasi gbiD
Doktora ulaşabildin mi canım belki korumak için bişeyler verir
Canım çok iyi çıkmış değerin inşallah sağ salim kucağına alırsın bana ikiz gibi geliyor ya seninkiKızlar 815 çıktı şükürler olsun 21 Mart kese görmeye gideceğim Rabbim nasip ederse Darısı sizlere olsun inşallah
özelden yazdım size.selam İzmir bölgesi için elimde 4-5 kutu gonalF flokan iğne var isteyene ücretsiz ulaştırabilirim. Nisan ayında tarifleri dolacak. Benim için doktorum elimde tutmuştu ama nasip değilmiş. Biri nasiplensin isterim yazık günah o kadar para .
Amin kuzum benim Allah razı olsun Hepimize nasip olsun inşallahMaşallah canım çok güzel Rabbim kucağına almayı da nasip etsin