• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

umarım öyle olur, hakikaten maddi manevi çok yoruldum artık. Bulunduğum şehirde değil İstanbul'da tedavi görüyorum gidip gelmekten her seferinde yeniden tedaviye başlamaktan yoruldum:( O kadar emeğin karşılığında 1 embriyom iyi diğerlerinin akıbeti belli değil, ne diyelim vardır bir hayır bunda da...
İnşallah güzel olacak kuzum Rabbim yardım etsin sana

selam İzmir bölgesi için elimde 4-5 kutu gonalF flokan iğne var isteyene ücretsiz ulaştırabilirim. Nisan ayında tarifleri dolacak. Benim için doktorum elimde tutmuştu ama nasip değilmiş. Biri nasiplensin isterim yazık günah o kadar para .
Canım bulamadığın olursa hastaneye bırak bende cetrotide vardı hastaneye verdim onlarda ücretsiz ihtiyacı olana kullandılar

Amin kuzum benim hepimiz inşallah ❤️ Bilmiyorum ki kuzum kese de netleşecek sanırım hayırla sağlıkla kolaylıkla nasıl olacaksa Rabbim öyle nasip eder inşallah 🤲🏻😍
Amin inşallah canım benim. Bende görüştüm doktorumla 2 gün sonra tekrar ver dedi çok iyi değerin dedi 2. kandan sonra kese için gün vericekmis inşallah ama kotu bir haber aldım kan sulandirici iğneyi ona gidene kadar kullanicakmisim 😌❤️

Amin inşallah canım benim. Bende görüştüm doktorumla 2 gün sonra tekrar ver dedi çok iyi değerin dedi 2. kandan sonra kese için gün vericekmis inşallah ama kotu bir haber aldım kan sulandirici iğneyi ona gidene kadar kullanicakmisim 😌❤️
Harika haber ❤️❤️ Olsun kuzum şifa olsun bebiş iyi olsunda varsın yaparız iğneleri ❤️

Amin kuzum benim hepimiz inşallah ❤️ Bilmiyorum ki kuzum kese de netleşecek sanırım hayırla sağlıkla kolaylıkla nasıl olacaksa Rabbim öyle nasip eder inşallah 🤲🏻😍
Çok güzel çıkmış değerin, kaçıncı gün değerin canım bizim aynı ilerliyordu🤭 benim 11. Gün değerim 495di yarın da vereceğim başka vermem heralde 😂

Allah razı olsun kuzum ❤️ 12. Gün bugün ❤️ 21 Mart da kese için çağırdı bakalım ☺️
Yarın doktorumla görüşeceğim dün randevu gününü verdiyse bile stresten dolayı duyamadım 🤭 lekelenmem olduğu için yarın tekrar vermek istedim yarınki sonuca göre arayıp gün alacağım inşallah 🌸

Canım hayırlı uğurlu olsun 🥰♥️

Back