• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 ocak transfer olacaklar toplanalım :)

Canım yenilendi benim de listem. Aspirin, Estrofem sabah iki akşam iki. Folin, progestan hap günde üç kere vajinal günde iki kere ağızdan alıcam. Bir de progestan iğne sabah akşam. Progestan iğne ve hapı Cuma kullanmaya başlayacağım
Progesteronun kaç çıktı en son tahlilinde? Benim 1,98 çıktı bugün aldım sonucu, sanırım yüksek benimki, inşaALLAH yine iptal olmaz transfer yaa 😕😕😕😕

Ay ne güzel heyecanlı bekleyiş. Sen de bir an önce transfer günü gelsin istiyorsun benim gibi dimi 🥰 inşallah güzel haberler alırız canım süreci birlikte haberleşerek geçirelim ☺️ çarşamba randevum var bakalım yeni ne ilacı verecek? Senin randevun ne zaman?
Progesteron değerim yüksek çıktı ve maalesef transfer tekrar iptal oldu 😭😭😭 bu son denememizdi çok kötüyümmm 😭

Progesteron değerim yüksek çıktı ve maalesef transfer tekrar iptal oldu 😭😭😭 bu son denememizdi çok kötüyümmm 😭
Canım çok üzgünüm nasıl böyle bir şey olabilir progestan veriyorlar artması içln zaten. Son deme hayırlı zamanda bir daha olur Rabbim dualarını kabul etsin

Back