2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar birde sizin yumurta toplandıktan sonra ne zaman arayıp bilgi verdiler.Benim cuma günü toplandı 13 tane dediler işlemden çıkınca.Ama daha sonra arayıp kaç tanesi döllendi kaliteli mi falan bilgi vermediler.Acaba hafta sonuna geldi diye mi böyle oldu

Ertesi gun aradilar beni 3.gunde trasnferim olmustu benin ama ilkinde 5. Gun du 5 gunde aramislardi sonra dondurmuslardi digerinde

Ertesi gun aradilar beni 3.gunde trasnferim olmustu benin ama ilkinde 5. Gun du 5 gunde aramislardi sonra dondurmuslardi digerinde
Benimkiler nasıl oldu merak ediyorum bende.Yarın işe gidince gideceğim artık doktorun yanına.Çalıştığım hastanede yaptırıyorum bende

Benimkiler nasıl oldu merak ediyorum bende.Yarın işe gidince gideceğim artık doktorun yanına.Çalıştığım hastanede yaptırıyorum bende
Metak etme yarin bilgi verirsin aa ne guzel seninki kendi hastanede bildigin tanidgin insanlar ortam insaAllah saglikla kucagina alirsin

Benimde öyle oldumu çok şiddetli bazende hicbisey yok kuzum doktorunu aradınmi ne dedi değer için ikiz olabilirmiymis

Haftasonu girdi diyedir canım beni toplandığı gün ertesi 2 gün aradılar sonda dedilerki şuan durumları iyi artık birtek 5.gun arayacaz bende tamam dedim 5.gun arayıp sonkez bilgi verdiler

Metak etme yarin bilgi verirsin aa ne guzel seninki kendi hastanede bildigin tanidgin insanlar ortam insaAllah saglikla kucagina alirsin
Bi yandan iyi oluyor bi yandan kötü oluyor canım ya Muayene falan kolay oluyor izin almama gerek kalmadan hemen inip çıkıyorum.Ama herkes tanıdık oluncada herkes biliyor.Bütün herkes benimle beraber beklentide soruyorlar falan.Saklayamıyorsun bişi

Aa evet orasi kotu ya hakkinda hayirlisi olsun canm

Benim pazartesi toplanmıştı salıdan başlayıp hergün aradılar kuzum muhtemelen haftasonu olduğu içindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…