Gunaydin tatlim elhamdulillah sen nasilsinGünaydın Kızlar , nasılsınız bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin tatlim elhamdulillah sen nasilsinGünaydın Kızlar , nasılsınız bugün
Günaydınlar kan verdim bekliyorum bakalım ne çıkıcak.Günaydın Kızlar , nasılsınız bugün
Günaydın canım ben de kan verdim 11.gün 120 çıktı korkuyorumGünaydın Kızlar , nasılsınız bugün
İnşallah bebeğin hep seninle kalır güzel haberlerini alırız.Günaydın kızlar bende bebisimi alıp geldim inşallah sımsıkı tutunur çok heycanliyim
Amin canım Rabbim hepimize nasip etsinİnşallah bebeğin hep seninle kalır güzel haberlerini alırız.
Benim daha önceki 4 transferimde 45 dk yatırıyorlardı.Bu sefer 20 dk yarım saat gibi yatırdılar.Kızlar ben transferden sonra 20 dk yattım sonra lavaboya gittim doktorun kalkabilirsin dedi bazı yorumlarda okuyorum 1 saat yatan lavaboya gitmeyen varmış sizler nasıl yaptınız
Amin canım rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsün.Amin canım Rabbim hepimize nasip etsin
Ne zamn transfer oldun canmBenim daha önceki 4 transferimde 45 dk yatırıyorlardı.Bu sefer 20 dk yarım saat gibi yatırdılar.
28 Şubat da oldum.Bugün test günüm kan verdim sonucumun çıkmasını bekliyorum.Ne zamn transfer oldun canm
Bende iyiyim kuzum çok şükür işe vaşladım bugün rutinlere devam bakalımGunaydin tatlim elhamdulillah sen nasilsin
Aa hadi inşallah canım kaçıncı gün bugün çıktımı sonuçGünaydınlar kan verdim bekliyorum bakalım ne çıkıcak.
Ayy hadi hayırlısıyla pozitifir Rabbim yüzünü güldürsün28 Şubat da oldum.Bugün test günüm kan verdim sonucumun çıkmasını bekliyorum.
13. Gün canım yok daha çıkmadı çok heyecanlıyım.9 buçuk gibi verdim kan deli gibi e nabıza bakıyorumAa hadi inşallah canım kaçıncı gün bugün çıktımı sonuç
İnşallah canım ben 10. Gün normal gebelik testi yapmıştım onda silik çizgi çıkmıştı bakalım kan testi ne diycek.Ayy hadi hayırlısıyla pozitifir Rabbim yüzünü güldürsün
Kuzum benim 100 ün üstünde olması bence gayet iyi önemli olan artışı zaten kuzum benimGünaydın canım ben de kan verdim 11.gün 120 çıktı korkuyorum
Ayy hadi inşallah kuzum hayırla sağlıkla ilerlesin tutunsum sağlıkla inşallahGünaydın kızlar bende bebisimi alıp geldim inşallah sımsıkı tutunur çok heycanliyim
Bana da yapilmadi gerek olmayabiliyor.Doğal siklusta çatlatma iğnesi yapılıyor