ilaçları bıraktıktan 2 yada 3 gün içinde oluyordum ben. İlaçlar olmanı engelliyor zatenKizlar bu ilaflari kullanirken progestan fitil estrofem filan adet olunurmu birakmadan benm biraz kanamam baslafi galiba adet mi oluyorum anladim digerinde biraktian 6 gun sonra olmustum
Bende ilkinde oyle biraktiktan 6 gun sonra oldm ama soylemesi ayip peceteye geliyor suanBe
ilaçları bıraktıktan 2 yada 3 gün içinde oluyordum ben. İlaçlar olmanı engelliyor zaten
Kuzum ben bıraktıktan sonra olmuştumKizlar bu ilaflari kullanirken progestan fitil estrofem filan adet olunurmu birakmadan benm biraz kanamam baslafi galiba adet mi oluyorum anladim digerinde biraktiktan 6 gun sonra olmustum
Yerleşme kanaması mı acaba gerçi sen test yaptım yazmıştın.Bende ilkinde oyle biraktiktan 6 gun sonra oldm ama soylemesi ayip peceteye geliyor suan
Çok üzüldüm hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşursunuz canımSonucu aldim 2nasip deilmis
Bende oyle olmustum ama anlamadm brseyKuzum ben bıraktıktan sonra olmuştum
Yerlesme kanamaai olamaz hehaldeYerleşme kanaması mı acaba gerçi sen test yaptım yazmıştın.
Amin canim Allah razi olsunÇok üzüldüm hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşursunuz canım
Canım daha önce yaşamadığı için bilgim yok malesef umarım sağlıkla ilerliyordurKızlar lütfen cevap verir misiniz
Dondurulmuş tek 5.gun embriyosu oldum
7.gun 43
10.gun 70 çıktı aynı yerde yaptırdım
12.gun eğitim araştırma da 150 çıktı dış gebelik mi
14.gün tekrar yaptır benceKızlar lütfen cevap verir misiniz
7.gun 43
çatlatma iğnesi vurulmuş muydun? Mantık yürüteceğim bildiğimden değil ama belki erken baktığın için çatlatma iğnesinin etkisi azalırken bhcg düzgün artsa bile aradaki açık anca kapanıyor olabilir diye düşündüm. Çünkü 10-12. Gün artışın gayet iyi gKızlar lütfen cevap verir misiniz
7.gun 43
Yok canım ilaç bile kullanmadım doğal siklusçatlatma iğnesi vurulmuş muydun? Mantık yürüteceğim bildiğimden değil ama belki erken baktığın için çatlatma iğnesinin etkisi azalırken bhcg düzgün artsa bile aradaki açık anca kapanıyor olabilir diye düşündüm. Çünkü 10-12. Gün artışın gayet iyi g
Ben iki kere dis gebelik gecirdim dis gebelik boyle olmaz birden cok yuksek artar dalgalanir umarim bebeginiz sizinledir. Degilse de kimyasal olabilir ama dis gebelik degildir.Kızlar lütfen cevap verir misiniz
7.gun 43
İnşallah canım dış gebelik olmasında ondan korkuyordumBen iki kere dis gebelik gecirdim dis gebelik boyle olmaz birden cok yuksek artar dalgalanir umarim bebeginiz sizinledir. Degilse de kimyasal olabilir ama dis gebelik degildir.
Doğal siklusta çatlatma iğnesi yapılıyorYok canım ilaç bile kullanmadım doğal siklus
Bana yapılmadı kendiliğinden çatladıDoğal siklusta çatlatma iğnesi yapılıyor
ıkı kat artmış yanı ben sorun göremedim..Kızlar lütfen cevap verir misiniz
7.gun 43
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?