2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kizlar bu ilaflari kullanirken progestan fitil estrofem filan adet olunurmu birakmadan benm biraz kanamam baslafi galiba adet mi oluyorum anladim digerinde biraktiktan 6 gun sonra olmustum

Be
Kizlar bu ilaflari kullanirken progestan fitil estrofem filan adet olunurmu birakmadan benm biraz kanamam baslafi galiba adet mi oluyorum anladim digerinde biraktian 6 gun sonra olmustum
ilaçları bıraktıktan 2 yada 3 gün içinde oluyordum ben. İlaçlar olmanı engelliyor zaten

Kizlar bu ilaflari kullanirken progestan fitil estrofem filan adet olunurmu birakmadan benm biraz kanamam baslafi galiba adet mi oluyorum anladim digerinde biraktiktan 6 gun sonra olmustum
Kuzum ben bıraktıktan sonra olmuştum

Kızlar lütfen cevap verir misiniz
Dondurulmuş tek 5.gun embriyosu oldum
7.gun 43
10.gun 70 çıktı aynı yerde yaptırdım
12.gun eğitim araştırma da 150 çıktı dış gebelik mi

7.gun 43
Canım daha önce yaşamadığı için bilgim yok malesef umarım sağlıkla ilerliyordur

7.gun 43
çatlatma iğnesi vurulmuş muydun? Mantık yürüteceğim bildiğimden değil ama belki erken baktığın için çatlatma iğnesinin etkisi azalırken bhcg düzgün artsa bile aradaki açık anca kapanıyor olabilir diye düşündüm. Çünkü 10-12. Gün artışın gayet iyi g

Yok canım ilaç bile kullanmadım doğal siklus

7.gun 43
Ben iki kere dis gebelik gecirdim dis gebelik boyle olmaz birden cok yuksek artar dalgalanir umarim bebeginiz sizinledir. Degilse de kimyasal olabilir ama dis gebelik degildir.

7.gun 43
ıkı kat artmış yanı ben sorun göremedim..
dış gebelıkte de bu sekılde düşük olmaz degerler daha yusek artıs ya da dalgalanma olur..
ınsallah saglıkla ılerlesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…