Amin canm su mubarek ezan vaktindeeKuzum benim Allah'ım inşallah senle birlikte test yapmayı bekleyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin bunu inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canm su mubarek ezan vaktindeeKuzum benim Allah'ım inşallah senle birlikte test yapmayı bekleyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin bunu inşallah
Kasık ağrım şiddetlenince şüphe düştü içime inşallah aksi olur canım benimKotuyu dusunme daha vaktin var bile cok
Amin kuzum benimAmin canm su mubarek ezan vaktindee
Bende hastalık yuzunden evdeyim kuzum yoksa daha aktifim cocugu oyun grubuna, parka falan götürüyorum camiye gidiyorum simdi hem hava soguk hem hastayım diye cıkmıyorum. Kanı ptsi verecem insaallah normal test gunum yarın. İnsaallah kan guzel cıkar normalde kan verme yoktu burda tedirginim biraz ama hayırlısı bakalımAy inşallah canım benim ya senn neler yapıyorsun kan değerin kaç cikti
İnşallah canım inşallah kan vermeye ne zaman gidiceksinAmin kuzum Allah razı olsun Rabbim inşallah sizlerede nasip etsin bu duyguyu
Rabbim inşallah hayırlısını versin sağ salim kucagina al inşallah. Ne güzel bu 2.cocugun mu olucakBende hastalık yuzunden evdeyim kuzum yoksa daha aktifim cocugu oyun grubuna, parka falan götürüyorum camiye gidiyorum simdi hem hava soguk hem hastayım diye cıkmıyorum. Kanı ptsi verecem insaallah normal test gunum yarın. İnsaallah kan guzel cıkar normalde kan verme yoktu burda tedirginim biraz ama hayırlısı bakalım
14 Mart kuzumİnşallah canım inşallah kan vermeye ne zaman gidiceksin
Bmmde ilk 5 gun cok agrim dunle bugn yok ondan smdi niye yk diye supheleniyprm yani bitmez bunlarKasık ağrım şiddetlenince şüphe düştü içime inşallah aksi olur canım benim
Şimdi sen pozitifi görünce sana zamanda geçmez kuzum valla ya düşün düşün14 Mart kuzum
En guzelini yapiyorsun obur turlu insan psikolojik olarak hamile hissediyor olmayca buyk yikimBende hastalık yuzunden evdeyim kuzum yoksa daha aktifim cocugu oyun grubuna, parka falan götürüyorum camiye gidiyorum simdi hem hava soguk hem hastayım diye cıkmıyorum. Kanı ptsi verecem insaallah normal test gunum yarın. İnsaallah kan guzel cıkar normalde kan verme yoktu burda tedirginim biraz ama hayırlısı bakalım
Valla ruh sagligimiz bitti gitti düşünmekten heralde en zor kısım bu ya o iğne vurulmalar operasyonlar en basitiymisBmmde ilk 5 gun cok agrim dunle bugn yok ondan smdi niye yk diye supheleniyprm yani bitmez bunlar
Yok yok merak etme turkiyede devlet hastaneleri de oyleMasallah turkiyede cok dikkat önemsiyorlar ya ben yurt dısındayım transferden sonra normal yasantına devam edebilirsin diyorlar
Aslında Türkiye'de de öyle ilk 2 gün önemli dikkat edin sonra normal hayata geçin diyorlar ama işte ister istemez bizler riske atmak istemiyoruzMasallah turkiyede cok dikkat önemsiyorlar ya ben yurt dısındayım transferden sonra normal yasantına devam edebilirsin diyorlar
Sorma kuzum test yapmadan önce daha hızlı geçiyordu sanki mesela dün sol da ağrım vardı şimdide kasığımın sağ tarafına birşeyler batıyor .O kadar heyecanlıyım ki size tarif edemem sadece hepinize çok ama çok dua ediyorum o kadarŞimdi sen pozitifi görünce sana zamanda geçmez kuzum valla ya düşün düşün
Bende ertesi gün normal hayata döndüm .Hatta işe gitsem daha az yorulurdum heraldeMasallah turkiyede cok dikkat önemsiyorlar ya ben yurt dısındayım transferden sonra normal yasantına devam edebilirsin diyorlar
Allah razı olsun canım benim Rabbim duysun sesimizi inşallah sendende çok güzel haberler bekliyoruz. Bu arada kaçıncı gün embiriyosuydu tekmi ciftmiSorma kuzum test yapmadan önce daha hızlı geçiyordu sanki mesela dün sol da ağrım vardı şimdide kasığımın sağ tarafına birşeyler batıyor .O kadar heyecanlıyım ki size tarif edemem sadece hepinize çok ama çok dua ediyorum o kadar
Amin kuzum inşallah 5. Gün çift embryo kuzumAllah razı olsun canım benim Rabbim duysun sesimizi inşallah sendende çok güzel haberler bekliyoruz. Bu arada kaçıncı gün embiriyosuydu tekmi ciftmi
Ay ikiz mi acaba yoksa tekmi şimdi bununda merakı vardır sendeAmin kuzum inşallah 5. Gün çift embryo kuzum