• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Ay inşallah canım benim ya ☺️🙏 senn neler yapıyorsun kan değerin kaç cikti
Bende hastalık yuzunden evdeyim kuzum yoksa daha aktifim cocugu oyun grubuna, parka falan götürüyorum camiye gidiyorum simdi hem hava soguk hem hastayım diye cıkmıyorum. Kanı ptsi verecem insaallah normal test gunum yarın. İnsaallah kan guzel cıkar normalde kan verme yoktu burda tedirginim biraz ama hayırlısı bakalım🤗

Bende hastalık yuzunden evdeyim kuzum yoksa daha aktifim cocugu oyun grubuna, parka falan götürüyorum camiye gidiyorum simdi hem hava soguk hem hastayım diye cıkmıyorum. Kanı ptsi verecem insaallah normal test gunum yarın. İnsaallah kan guzel cıkar normalde kan verme yoktu burda tedirginim biraz ama hayırlısı bakalım🤗
Rabbim inşallah hayırlısını versin sağ salim kucagina al inşallah. Ne güzel bu 2.cocugun mu olucak ☺️

Masallah turkiyede cok dikkat önemsiyorlar ya ben yurt dısındayım transferden sonra normal yasantına devam edebilirsin diyorlar

En guzelini yapiyorsun obur turlu insan psikolojik olarak hamile hissediyor olmayca buyk yikim 😍

Masallah turkiyede cok dikkat önemsiyorlar ya ben yurt dısındayım transferden sonra normal yasantına devam edebilirsin diyorlar
Aslında Türkiye'de de öyle ilk 2 gün önemli dikkat edin sonra normal hayata geçin diyorlar ama işte ister istemez bizler riske atmak istemiyoruz ☺️

Şimdi sen pozitifi görünce sana zamanda geçmez kuzum valla ya düşün düşün ☺️
Sorma kuzum test yapmadan önce daha hızlı geçiyordu sanki mesela dün sol da ağrım vardı şimdide kasığımın sağ tarafına birşeyler batıyor .O kadar heyecanlıyım ki size tarif edemem sadece hepinize çok ama çok dua ediyorum o kadar ❤️

Sorma kuzum test yapmadan önce daha hızlı geçiyordu sanki mesela dün sol da ağrım vardı şimdide kasığımın sağ tarafına birşeyler batıyor .O kadar heyecanlıyım ki size tarif edemem sadece hepinize çok ama çok dua ediyorum o kadar ❤️
Allah razı olsun canım benim Rabbim duysun sesimizi inşallah sendende çok güzel haberler bekliyoruz. Bu arada kaçıncı gün embiriyosuydu tekmi ciftmi

Back