Eskiyi dusunmee yeniye bak ve musmutly ol keyfini cikar rabbim mubarek eylesin hayirli ugurlu olsu ❤Merhaba kızlar ben bugün idrarda pozitifi gördüm Allahın izniyle 7 sene üzerine transferin 6.gününde Rabbım daim eder inşallah Allah herkese nasip etsinpozitif gördüm ama yine de tam olarak sevinemiyorum daha önce yine böyle pozitif görüp düşükle sonuçlanmıştır korkuyorum açıkçası
Aa benim de 14 Mart14ünde inşallah canım
Hayırlı olsun canım benim güzel haberler almak nasip olsunbenim de nasipse salı günü transferim var 3. tüp bebeğim olacak
amin inşallah biz de 9 senedir bekliyoruz bebeğinmizi beklemek çok zorHayırlı olsun canım benim güzel haberler almak nasip olsun
Amin canim hayirlisyla olucak insaAllah bu sefer sen marmaraya gidiyordun dimiSelam hanımlar bende inşAllah Mart ayinda transfer olacağım şuan yumurta büyütme asamasindayiz taze transfer olacağım bu 2. Denemem Ocak ayında transfer oldum negatif oldu malesefRabbim hepimize guzel haberler almayi nasip etsin
Hayırlısı olsun canım inşallah Allahın izniyle önce gönlünü ferah tutSelam hanımlar bende inşAllah Mart ayinda transfer olacağım şuan yumurta büyütme asamasindayiz taze transfer olacağım bu 2. Denemem Ocak ayında transfer oldum negatif oldu malesefRabbim hepimize guzel haberler almayi nasip etsin
İnşallah canım benimOh hadi bakalım önce sizden güzel haberler alarak motive olurum bende inşallah
Bide ben diyormuşum ama benim daha 2.günüm ama ben bakmayı düşünmüyorum heyecanı kaçmasınGaliba suan ben disinda herkes idrarda pozitifi gormus hayirlisyla
Amin canım benim hayırlı olsun tedavinSelam hanımlar bende inşAllah Mart ayinda transfer olacağım şuan yumurta büyütme asamasindayiz taze transfer olacağım bu 2. Denemem Ocak ayında transfer oldum negatif oldu malesefRabbim hepimize guzel haberler almayi nasip etsin
Sıra sendeGaliba suan ben disinda herkes idrarda pozitifi gormus hayirlisyla
Valla kuzum en güzeli aslında bende bakmayacaktım ama bir anlık birşeyle yaptımBide ben diyormuşum ama benim daha 2.günüm ama ben bakmayı düşünmüyorum heyecanı kaçmasındirek teste gidicem
Yok ben yapicamda bnm 3.gun embryiosu o yuzden erken diye pazr baslicam yapmayaBide ben diyormuşum ama benim daha 2.günüm ama ben bakmayı düşünmüyorum heyecanı kaçmasındirek teste gidicem
Amin canım sağolasınEskiyi dusunmee yeniye bak ve musmutly ol keyfini cikar rabbim mubarek eylesin hayirli ugurlu olsu ❤
Aa evet sende mi burdasinAmin canim hayirlisyla olucak insaAllah bu sefer sen marmaraya gidiyordun dimi
Pazar sabah gozimu acar acmazSıra sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?