• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Merhaba kızlar ben bugün idrarda pozitifi gördüm Allahın izniyle 7 sene üzerine transferin 6.gününde Rabbım daim eder inşallah Allah herkese nasip etsin 🤲🤲 pozitif gördüm ama yine de tam olarak sevinemiyorum daha önce yine böyle pozitif görüp düşükle sonuçlanmıştır korkuyorum açıkçası
Eskiyi dusunmee yeniye bak ve musmutly ol keyfini cikar rabbim mubarek eylesin hayirli ugurlu olsu ❤

Selam hanımlar bende inşAllah Mart ayinda transfer olacağım şuan yumurta büyütme asamasindayiz taze transfer olacağım bu 2. Denemem Ocak ayında transfer oldum negatif oldu malesef 😔 Rabbim hepimize guzel haberler almayi nasip etsin😍🤲

Selam hanımlar bende inşAllah Mart ayinda transfer olacağım şuan yumurta büyütme asamasindayiz taze transfer olacağım bu 2. Denemem Ocak ayında transfer oldum negatif oldu malesef 😔 Rabbim hepimize guzel haberler almayi nasip etsin😍🤲
Amin canim hayirlisyla olucak insaAllah bu sefer sen marmaraya gidiyordun dimi

Hayırlısı olsun canım inşallah Allahın izniyle önce gönlünü ferah tut 🤲🏻

Amin canım benim hayırlı olsun tedavin ☺️😍

Back