• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Insallah oyledir canim ama yinede silik cikardi diye dusunuyorum olsaydi rabbim bilir bizim tek embriyomuzdu 😥
Inan uzulme desemde bliyorum bos ama son ana kadar umidini kesme daha 3 gunun var gec cikiyordur ge tutunuyordur rbbimin vardir br bildigi hayirlisnii verir biz bilmeyiz 🤲

herkeslere merhaba,
pozitif sonuçlara hayırlı olsun inşallah.
size sorum var. 14 mart transfer günüm belli olacak.
ilki taze transfer tutmamıştı. bu dondurulmuş transfer olacak.
Fakat benim doktor ısrarla transfer öncesi herhangi bir kan tahlili istemiyor. İlkinde bakmadı tamam, bu sefer özellikle yapalım hocam istiyorum dedim. gerek yok ben yıllardır muayenede rahim kalınlığına ve üç çizgiye bakarım diyor.
Soru işareti tabi bende progesterona bakmaması özellikle.
Sizler de nasıl oldu ?
Canım benimde pazartesi transferim var doktorum benden de hiç tahlil istemedi tedavim boyunca sadece opudan önce 3 kez E2 tahlili istedi okadar bende şaşırıyorum tahlil istememesine ama var demekki bir bildigi var

herkeslere merhaba,
pozitif sonuçlara hayırlı olsun inşallah.
size sorum var. 14 mart transfer günüm belli olacak.
ilki taze transfer tutmamıştı. bu dondurulmuş transfer olacak.
Fakat benim doktor ısrarla transfer öncesi herhangi bir kan tahlili istemiyor. İlkinde bakmadı tamam, bu sefer özellikle yapalım hocam istiyorum dedim. gerek yok ben yıllardır muayenede rahim kalınlığına ve üç çizgiye bakarım diyor.
Soru işareti tabi bende progesterona bakmaması özellikle.
Sizler de nasıl oldu ?
Hayırlı olsun tedavin canım.Benim transferden bir gün önce E2 lh ve progesteron a bakıldı sadece

Insallah oyledir canim ama yinede silik cikardi diye dusunuyorum olsaydi rabbim bilir bizim tek embriyomuzdu 😥
Kuzum benim öyle iyi anlıyorum ki seni.Bak ben sana boş umut da vermek istemem ama umutsuz olmanı da istemem.Bak benim ilk transferde 8. Gün 5. Gün embryosuna erken gebelik testi yaptım.Tertemiz bembeyaz çıktı kahroldum.Çok ağladım kan testime de 2 gün vardır.Sırf doktor istedi diye kan verdim.Bir aradım sonuç için tebrikler hamilesiniz dedi.24 mü neydi değer.Geç döllenmiş.Benim kimyasal oldu ama bir arkadaşımın arttı değeri ve sağlıkla ilerlesi.Çok kişi var böyle forumda Allah'ım Cuma saati mucizesini yaşatsın inşallah sana da kuzum

Kuzum benim öyle iyi anlıyorum ki seni.Bak ben sana boş umut da vermek istemem ama umutsuz olmanı da istemem.Bak benim ilk transferde 8. Gün 5. Gün embryosuna erken gebelik testi yaptım.Tertemiz bembeyaz çıktı kahroldum.Çok ağladım kan testime de 2 gün vardır.Sırf doktor istedi diye kan verdim.Bir aradım sonuç için tebrikler hamilesiniz dedi.24 mü neydi değer.Geç döllenmiş.Benim kimyasal oldu ama bir arkadaşımın arttı değeri ve sağlıkla ilerlesi.Çok kişi var böyle forumda Allah'ım Cuma saati mucizesini yaşatsın inşallah sana da kuzum
Insallah canim Allahtan umit kesilmez ilaclarimi almaya devam edecegim 🤲🏼

Inan uzulme desemde bliyorum bos ama son ana kadar umidini kesme daha 3 gunun var gec cikiyordur ge tutunuyordur rbbimin vardir br bildigi hayirlisnii verir biz bilmeyiz 🤲
Sagol canim Allah hepinizden razi olsun bekleyip yasicaz Allah herkesin gonlune gore versin sanada nasip olsun insallah kelimeyle anlatilamaz yasayan anlar bizi

Canım benimde pazartesi transferim var doktorum benden de hiç tahlil istemedi tedavim boyunca sadece opudan önce 3 kez E2 tahlili istedi okadar bende şaşırıyorum tahlil istememesine ama var demekki bir bildigi var

anlamıyorum ki var mı bildiği gerçekten. Opu dan öncede kan istemedi benden.
zaten taze transfer sonucu negatif gelincede bana şöyle dedi o kadar emindim ki senden. Emin olma yani tedbirini al işte. geçen kontrole gittiğimde istedim kan tahlili yapın bu sefer dedim yok diyor ısrarla. Histeroskopi yaptı şubat ayında. Salı günü transfer günü belli olacak bakalım kontrolde.

anlamıyorum ki var mı bildiği gerçekten. Opu dan öncede kan istemedi benden.
zaten taze transfer sonucu negatif gelincede bana şöyle dedi o kadar emindim ki senden. Emin olma yani tedbirini al işte. geçen kontrole gittiğimde istedim kan tahlili yapın bu sefer dedim yok diyor ısrarla. Histeroskopi yaptı şubat ayında. Salı günü transfer günü belli olacak bakalım kontrolde.
Canm evet bazi doktorlar böyle en iyisi kendin tahlil yaptırmak bende adetin 3.gunu genel hormonlara baktırdım lh e2 total ve serbest testosteron bunlar hep yüksek çıktı etkiler mi transferi dedim önemli değil dedi artık ne diyeyim 🤷‍♀️

Kızlar merhabalar 🥰 bu sayfaya birgün yazabilecek miyim diye zamanında çok düşünmüştüm. Çok uzak geliyordu 🥲. Çünkü 2 tedavimde de hep yumurta toplama sonrası ertesi gün direk iptal oluyordu 😓. Çok şükür transfer olabilmek bile beni çok mutlu etmeye yetti 🥳. Döllenmis embriyolarım olması suanlik bilemiyorum ama hamile kalmış kdr çok sevindirdi beni 🥰. Yrn adetimin 2.gunu ve kontrole gidicem transfere hazırlık için 🙏❤️ kızlar lütfen dualarınızda banada yer verir misiniz adım aslı . Rabbim hepimizin emeklerimizin umudumuzun karşılığını versin inşallah 🙏❤️ yüzümüzü güldürsün 🥰❤️
Rabbim hayırlısıyla olumlu sonuçlandırsın🤲

Yaa güzel kuzum 😍 Heyecandan uyuyamadım.Eşim geç geldi söyledim şoka girdi 😅 Gerçek mi bu ? Yanlış olmasın ? Şimdi nolcak ? Sen şimdi hamilemisin ? Nasıl yani ? Diye diye şoka girdi.Sabah namazına kalktığımızda bir daha yapsana dedi 😅 Ama bakamıyor heyecandan bir baktı aşkım bu çok koyu olmuş Aşkım oldu galiba Aşkım şimdi nolcak başladı ağlamaya 🥺 Kuzum hala inanamıyoruz.Gece uyku arasında dönerken bile şükrediyorum.İnşallah herşey yolundadır ve sağlıkla ilerler.Sizlere de çok dua ediyorum.İnşallah fire vermeden hepinize nasip etsin Rabbim ❤️
İnşallah hiçbir sorun çıkmaz ve çok güzel bir hamilelik yaşarsın..rabbim hepimize nasip etsin🤲

Back