• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Belirtileriniz varmıydı kızlar yoksa adetteki gibi ufak tefek belirtiler
Benim bugün sağ kasığıma batmalar oldu bir kaç sefer belirli aralıklarla baş dönmem war ama progestandan dolayıdır diye düşünüyorum göğüs hassasiyeti ateş basması falan yok yokluyorum kendimi arada ama

Bakalım bende o günlere gelince bir belirti olacak mı bakalım bende göğüs hassasiyeti var sadece ama oda ilaçlardandır diye düşünüyorum ikinci günüm çünkü belirtiler için erken bide benim adetim normalde bu Salı gününe denk geliyor test tarihim cumartesi heralde tutarsa da olmam gibime geliyor durumlar değişik

Kızlar daha önce hiç gebe kalmadim pıhtılaşma testi yaptırdım sonuçta normal yazıyor sadece daha öncede sormuştum size değer yazmıyor sadece yeşil tık var normal yazıyor hastaneyi arıyorum acmiyorlar hastanede uzak gitmeye fırsat olmadı bu pazartesi de transferim var sizce orda normal yazıp raporda pıhtılaşma çıkma durumu olabilir mi ya canımı çok sıkıyor eşim sorun yoktur diyor ama ben çok takıntılıyım ya gebe kalırsam pıhtılaşma varsa diye düşünüyorum of😔
Pıhtılaşma testinden kastınız kandaki
Att değeri mi acaba yoksa başka bir test mi yapılıyor bunun için? Transfer öncesi sorarsanız doktorunuza yada hemşirenize içiniz rahat olmuş olurr 😌

Bakalım bende o günlere gelince bir belirti olacak mı bakalım bende göğüs hassasiyeti var sadece ama oda ilaçlardandır diye düşünüyorum ikinci günüm çünkü belirtiler için erken bide benim adetim normalde bu Salı gününe denk geliyor test tarihim cumartesi heralde tutarsa da olmam gibime geliyor durumlar değişik
Hayırlı akşamlar canım benim belirtilerim 2. Günden başlamıştı hemen seninki de belirti olabilir🥰ayrıca kullandığımız ilaçlardan dolayı tutmasada adet olmayız diye düşünüyorum🤔ama tabikide biz olumsuz düşünmüyoruz❤️🥰hepimiz çok güzel sonuçlar alıp bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günü beklicez Rabbimin izniyle 🙏🤗😍

Hayırlı akşamlar canım benim belirtilerim 2. Günden başlamıştı hemen seninki de belirti olabilir🥰ayrıca kullandığımız ilaçlardan dolayı tutmasada adet olmayız diye düşünüyorum🤔ama tabikide biz olumsuz düşünmüyoruz❤️🥰hepimiz çok güzel sonuçlar alıp bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günü beklicez Rabbimin izniyle 🙏🤗😍
Ay hadi inşallah ❤️ umudumuzu yitirmiyoruz tabikide nasipten öte yol yok olsada Allahtan olmasa da biz tevekkülümüzü edelim gerisi takdiri ilahi olmasa da pes etmek yok az bişey toparlayıp yeniden deneriz öyle bi durumda ama inşallah hiç birine gerek kalmadan buradaki herkes güzel sonuçlarını birbirlerine iletir 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️

İlaçlardan dolayı olmazsın kuzum benim de bugün adet günüm sadece gece ağrım oldu olacak gibi ama hiç bir şey yok şuan kuzum şuan

Hayırlı sabahlar hepinize. Baktım bugün transfer olan yok bari ben olayım dedim:KK66: Gidiyorum almaya.

Back