2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Merhaba kızlar ben bugün idrarda pozitifi gördüm Allahın izniyle 7 sene üzerine transferin 6.gününde Rabbım daim eder inşallah Allah herkese nasip etsin pozitif gördüm ama yine de tam olarak sevinemiyorum daha önce yine böyle pozitif görüp düşükle sonuçlanmıştır korkuyorum açıkçası

Eklentiler

• IMG-20230310-WA0010.jpeg
    90,3 KB · Görüntüleme: 36
İyiyiz canım dinlenme modundayız kuru incir bide kabak çekirdeği yiyorum şuan :) sen nasılsın nasıl durumlar
Ohh şifa olsun kuzum Bende bugün açık kahverengi leke geldi yatağa yapıştım dinleniyorum sanırım yerleşme kanaması oldu Yani umarım öyledir

Ay harika haber Gözünaydın canım benim hayırla sağlıkla ilerlesin hepimize kucağımıza almak nasip olsun inşallah

Çift trasnfermiydi kuzum gayet belirgin çünkü

Ohh şifa olsun kuzum Bende bugün açık kahverengi leke geldi yatağa yapıştım dinleniyorum sanırım yerleşme kanaması oldu Yani umarım öyledir
Öyledir canım gönlünü ferah tut Allahın izniyle bebişin kalp atışlarını duyacaksın :) aminn yavrum benim daha ikinci günüm oldu çarşamba 9.30 oldum transfer bakalım artık bugün biraz sıcak basması var bide aşırı gaz sanki 3 kilo kuru fasülye yemişim gibi heralde ameliyathane aldığım hava anca çıkıyor

Amin kuzum benim inşallah Ayaklarını sıcak tut Bir de kabız olmayalım diye lifli besleniyoruz ya bende de oluyordu

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin

Amin kuzum benim inşallah Ayaklarını sıcak tut Bir de kabız olmayalım diye lifli besleniyoruz ya bende de oluyordu
Evet canım bide o var normal zamanda bu kadar yemediğimiz şeyi biranda yiyoruz bünyede alışık değil tabi o bilmiyor garibim nasıl davranacağını

Oh az kalmış teste hadi bakalım güzel sonuçlarla dön bizlere benim de 18 i , benim de tek transfer devlet hstanesinde sadece bir tane konuşabiliyor Muş E EsrSvm senin ne zaman kan testi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…