• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Merhaba kızlar ben bugün idrarda pozitifi gördüm Allahın izniyle 7 sene üzerine transferin 6.gününde Rabbım daim eder inşallah Allah herkese nasip etsin 🤲🤲 pozitif gördüm ama yine de tam olarak sevinemiyorum daha önce yine böyle pozitif görüp düşükle sonuçlanmıştır korkuyorum açıkçası

Eklentiler

• IMG-20230310-WA0010.jpeg
    IMG-20230310-WA0010.jpeg
    90,3 KB · Görüntüleme: 36
İyiyiz canım dinlenme modundayız kuru incir bide kabak çekirdeği yiyorum şuan :) sen nasılsın nasıl durumlar
Ohh şifa olsun kuzum ❤️ Bende bugün açık kahverengi leke geldi yatağa yapıştım dinleniyorum sanırım yerleşme kanaması oldu ☺️ Yani umarım öyledir😂

Merhaba kızlar ben bugün idrarda pozitifi gördüm Allahın izniyle 7 sene üzerine transferin 6.gününde Rabbım daim eder inşallah Allah herkese nasip etsin 🤲🤲 pozitif gördüm ama yine de tam olarak sevinemiyorum daha önce yine böyle pozitif görüp düşükle sonuçlanmıştır korkuyorum açıkçası
Ay harika haber 😍 Gözünaydın canım benim hayırla sağlıkla ilerlesin hepimize kucağımıza almak nasip olsun inşallah ❤️☺️

Çift trasnfermiydi kuzum gayet belirgin çünkü 😍

Ohh şifa olsun kuzum ❤️ Bende bugün açık kahverengi leke geldi yatağa yapıştım dinleniyorum sanırım yerleşme kanaması oldu ☺️ Yani umarım öyledir😂
Öyledir canım gönlünü ferah tut Allahın izniyle bebişin kalp atışlarını duyacaksın :) aminn yavrum benim daha ikinci günüm oldu çarşamba 9.30 oldum transfer bakalım artık bugün biraz sıcak basması var bide aşırı gaz 😂 sanki 3 kilo kuru fasülye yemişim gibi heralde ameliyathane aldığım hava anca çıkıyor 😂

Öyledir canım gönlünü ferah tut Allahın izniyle bebişin kalp atışlarını duyacaksın :) aminn yavrum benim daha ikinci günüm oldu çarşamba 9.30 oldum transfer bakalım artık bugün biraz sıcak basması var bide aşırı gaz 😂 sanki 3 kilo kuru fasülye yemişim gibi heralde ameliyathane aldığım hava anca çıkıyor 😂
Amin kuzum benim inşallah ❤️😍 Ayaklarını sıcak tut ☺️ Bir de kabız olmayalım diye lifli besleniyoruz ya bende de oluyordu 😅

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin 🥰

Amin kuzum benim inşallah ❤️😍 Ayaklarını sıcak tut ☺️ Bir de kabız olmayalım diye lifli besleniyoruz ya bende de oluyordu 😅
Evet canım bide o var normal zamanda bu kadar yemediğimiz şeyi biranda yiyoruz bünyede alışık değil tabi o bilmiyor garibim nasıl davranacağını 😂😂

Oh az kalmış teste hadi bakalım güzel sonuçlarla dön bizlere benim de 18 i , benim de tek transfer devlet hstanesinde sadece bir tane konuşabiliyor Muş E EsrSvm senin ne zaman kan testi canım

Back