Merhaba canım.Ben Tekirdağ da tedavi görüyorum.Leven dikbaş doktorumSelam kizlar hangi hastane hangi doktorlara gittiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım.Ben Tekirdağ da tedavi görüyorum.Leven dikbaş doktorumSelam kizlar hangi hastane hangi doktorlara gittiniz
Marmara egitim arastirma prof. Dr tevfik yoldemir hocaya gidiyorumSelam kizlar hangi hastane hangi doktorlara gittiniz
Bahçeci Fulya Prof. Dr. Remzi Abalı doktorum bugün transfer oldum. Ngs li 5.gün embriyosu.Selam kizlar hangi hastane hangi doktorlara gittiniz
İyiyiz canım dinlenme modundayız kuru incir bide kabak çekirdeği yiyorum şuan :) sen nasılsın nasıl durumlarKızlarr napıyorsunuz
Hayırlı olsun canım sana da güzelce bebişlerin sende kalsınBahçeci Fulya Prof. Dr. Remzi Abalı doktorum bugün transfer oldum. Ngs li 5.gün embriyosu.
Ohh şifa olsun kuzum Bende bugün açık kahverengi leke geldi yatağa yapıştım dinleniyorum sanırım yerleşme kanaması oldu Yani umarım öyledirİyiyiz canım dinlenme modundayız kuru incir bide kabak çekirdeği yiyorum şuan :) sen nasılsın nasıl durumlar
Ay harika haber Gözünaydın canım benim hayırla sağlıkla ilerlesin hepimize kucağımıza almak nasip olsun inşallahMerhaba kızlar ben bugün idrarda pozitifi gördüm Allahın izniyle 7 sene üzerine transferin 6.gününde Rabbım daim eder inşallah Allah herkese nasip etsin pozitif gördüm ama yine de tam olarak sevinemiyorum daha önce yine böyle pozitif görüp düşükle sonuçlanmıştır korkuyorum açıkçası
Çift trasnfermiydi kuzum gayet belirgin çünküMerhaba kızlar ben bugün idrarda pozitifi gördüm Allahın izniyle 7 sene üzerine transferin 6.gününde Rabbım daim eder inşallah Allah herkese nasip etsin pozitif gördüm ama yine de tam olarak sevinemiyorum daha önce yine böyle pozitif görüp düşükle sonuçlanmıştır korkuyorum açıkçası
Öyledir canım gönlünü ferah tut Allahın izniyle bebişin kalp atışlarını duyacaksın :) aminn yavrum benim daha ikinci günüm oldu çarşamba 9.30 oldum transfer bakalım artık bugün biraz sıcak basması var bide aşırı gaz sanki 3 kilo kuru fasülye yemişim gibi heralde ameliyathane aldığım hava anca çıkıyorOhh şifa olsun kuzum Bende bugün açık kahverengi leke geldi yatağa yapıştım dinleniyorum sanırım yerleşme kanaması oldu Yani umarım öyledir
Amin kuzum benim inşallah Ayaklarını sıcak tut Bir de kabız olmayalım diye lifli besleniyoruz ya bende de oluyorduÖyledir canım gönlünü ferah tut Allahın izniyle bebişin kalp atışlarını duyacaksın :) aminn yavrum benim daha ikinci günüm oldu çarşamba 9.30 oldum transfer bakalım artık bugün biraz sıcak basması var bide aşırı gaz sanki 3 kilo kuru fasülye yemişim gibi heralde ameliyathane aldığım hava anca çıkıyor
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla doğmasını nasip etsinMerhaba kızlar ben bugün idrarda pozitifi gördüm Allahın izniyle 7 sene üzerine transferin 6.gününde Rabbım daim eder inşallah Allah herkese nasip etsin pozitif gördüm ama yine de tam olarak sevinemiyorum daha önce yine böyle pozitif görüp düşükle sonuçlanmıştır korkuyorum açıkçası
Evet canım bide o var normal zamanda bu kadar yemediğimiz şeyi biranda yiyoruz bünyede alışık değil tabi o bilmiyor garibim nasıl davranacağınıAmin kuzum benim inşallah Ayaklarını sıcak tut Bir de kabız olmayalım diye lifli besleniyoruz ya bende de oluyordu
Aminnn canımm inşallahAy harika haber Gözünaydın canım benim hayırla sağlıkla ilerlesin hepimize kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Kan testi ne zamanAminnn canımm inşallah
Tek transfer 2 embriyom kalmıştı 1 tanesini transfer etti doktorumÇift trasnfermiydi kuzum gayet belirgin çünkü
14ünde inşallah canımKan testi ne zaman