Ben 14 martta kan sonucum var bakalim beklemedeyim suanAa evet sende mi burdasin durumlar nasil var mi guzel haber inşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 14 martta kan sonucum var bakalim beklemedeyim suanAa evet sende mi burdasin durumlar nasil var mi guzel haber inşAllah
Yaa beraber öğrencez desene ama ben 13 ü nde weririm gibi geliyo hastanede çalışıyorum laboratuvarda aslında şimdi bile verebilirim ama bekle diyor içimdeki sesAa benim de 14 Mart ☺
Ay cok az kalmis hadi hayirlisi olsun insAllahhhhBen 14 martta kan sonucum var bakalim beklemedeyim suan
Herkes pozitif olsun inşallah güzel güzel değerlerimizi paylaşalım burdan Allahm mübarek günlerin gecelerin hürmetine dualarımızı kabul etsinBen 14 martta kan sonucum var bakalim beklemedeyim suan
Ay ne şanslısın Bencede bekle kuzum artsın değerYaa beraber öğrencez desene ama ben 13 ü nde weririm gibi geliyo hastanede çalışıyorum laboratuvarda aslında şimdi bile verebilirim ama bekle diyor içimdeki ses
Bende sadece arada ağrı yapıyor canım.Bir kere üst üste aynı yere yapmışım o zaman acıyıp morarmıştı o kadarKızlar prolutex kullanıyorum uyguladigim yer biraz kızardı ve acıyor sizde nasıl acaba
Ya uygularken o bölgeyi sıkmıştm daha kolay yaparım diye ondan da olabilir miBende sadece arada ağrı yapıyor canım.Bir kere üst üste aynı yere yapmışım o zaman acıyıp morarmıştı o kadar
Canım ampülün uzun olan kısmına 2-3 kere tıklat şırıngayla geçtikten sonra havasını mutlaka al ben bu şekilde yapıyorum hiç ağrı ve morarma olmadıYa uygularken o bölgeyi sıkmıştm daha kolay yaparım diye ondan da olabilir mi
Anladım canım çok teşekkürler denerim mutlakaCanım ampülün uzun olan kısmına 2-3 kere tıklat şırıngayla geçtikten sonra havasını mutlaka al ben bu şekilde yapıyorum hiç ağrı ve morarma olmadı
Olabilir kuzum ben çok sıkıştırmıyorum hala kızarık mı?Ya uygularken o bölgeyi sıkmıştm daha kolay yaparım diye ondan da olabilir mi
Benim neredeyse adet öncesi olan herşey oldu kuzumBelirtileriniz varmıydı kızlar yoksa adetteki gibi ufak tefek belirtiler
Benimde öyle sırayla bir sağa bir sola vuruyorum farklı noktalara yapmaya çalışıyorumKızlar prolutex kullanıyorum uyguladigim yer biraz kızardı ve acıyor sizde nasıl acaba
Hayırlı olsun canım Mart ayı uğur getirsin inşallahKızlar benim de Salı günü embriyo transferim var 3. Deneme olacak bana da dua eder misiniz?
Kuzum hiç bilgim yok malesef.Ama genelde bu test sonuçlarını hastaneden alıyorlar galiba yine de emin değilim kuzumKızlar daha önce hiç gebe kalmadim pıhtılaşma testi yaptırdım sonuçta normal yazıyor sadece daha öncede sormuştum size değer yazmıyor sadece yeşil tık var normal yazıyor hastaneyi arıyorum acmiyorlar hastanede uzak gitmeye fırsat olmadı bu pazartesi de transferim var sizce orda normal yazıp raporda pıhtılaşma çıkma durumu olabilir mi ya canımı çok sıkıyor eşim sorun yoktur diyor ama ben çok takıntılıyım ya gebe kalırsam pıhtılaşma varsa diye düşünüyorum of
Ya bana da öyle geliyor herhalde hafif kızarık gibi ya da yok bilmiyorumOlabilir kuzum ben çok sıkıştırmıyorum hala kızarık mı?
Sonu güzel olsun inşallah canım biraz zorlayacak bu iğne ama olsunBenimde öyle sırayla bir sağa bir sola vuruyorum farklı noktalara yapmaya çalışıyorum