Ben 12. Haftaya kadar devam canım nasip olursa 3.5 hafta sonra bitecek inşallahKızlar bişey soracağım kan sonucu istediğimiz gibi çıktığında ilaçlar ne zamana kadar kullanıyoruz
Amin canım inşallah inşallah herşey kanla beraber istediğim gibi devam eder daha yolumuz var bitmedi belli kiAhhh ne güzelçok ama çok sevindim, tebrik ederim. İnşallah sağlıkla devam eder ve kucağınıza alırsınız hayırlısıyla bu mübarek günlerde Rabbim isteyen hepimize nasip etsin inşallah bu güzel duyguları yaşamayı, kucağımıza almayı
Estağfurullah kuzum her doktorun farklı sanırım ama benim doktorum 12. Haftaya kadar devam dedi hatta intalipid alıyorum 2 hafta da 2 o da 12. Haftaya kadar devam
Hepsine mi yoksa belli ilaçlara mı devam ediliyorBen 12. Haftaya kadar devam canım nasip olursa 3.5 hafta sonra bitecek inşallah
Hepsine kuzum ben prolutex 2*1 , estrofem 3*1, Lutinus 3*1 , decavit vitamin ve 3 günde 1 kalçadan progestan kullanıyorum hepsine devamHepsine mi yoksa belli ilaçlara mı devam ediliyor
Daha coookk yol var ama bundan sonrası düzlük. Korkmadan endişe etmeden keyifle geçer tüm gebelik süreciniz umarımAmin canım inşallah inşallah herşey kanla beraber istediğim gibi devam eder daha yolumuz var bitmedi belli ki
Benim de öyleydi. Kol ve bacaktan vurmaya başladık. 1 haftada göbeğim tamamen toparladı. Kol ve bacağı tavsiye ederim.O zaman ilaç teminine devam ama göbeğim çok kötü ya oksapar mahvetti
Üst bacaktan vuruyosunuz değil mi? Benim koldan aşırı yakıyorda göbek toparlanana kadar başka yerlerden vurayım diyorumBenim de öyleydi. Kol ve bacaktan vurmaya başladık. 1 haftada göbeğim tamamen toparladı. Kol ve bacağı tavsiye ederim.
İlaçları az hafifletti ama 12. haftaya kadar devam :)Kızlar bişey soracağım kan sonucu istediğimiz gibi çıktığında ilaçlar ne zamana kadar kullanıyoruz
Evet üst dışarıya doğru olan taraf. Dize kadar olan kısmı 3 e bölersek tam ortaya. Kendim vuramıyorum ben de. Bence kol bacaktan daha az acıyor. :/Üst bacaktan vuruyosunuz değil mi? Benim koldan aşırı yakıyorda göbek toparlanana kadar başka yerlerden vurayım diyorum
Hergun progestan olanlarin bi tavsiyesi var mi peki?Benim de öyleydi. Kol ve bacaktan vurmaya başladık. 1 haftada göbeğim tamamen toparladı. Kol ve bacağı tavsiye ederim.
En acısız iğne ya onda hiç bişey hissetmiyorsun ama her sabah oksapar vurulurken ölüyorum resmenKızlar doktor bana da prolutex iğne verdi göbekten vurulacakmis. Prolutex de çok yakıyor mu?
İnşallah bakalım ne olacak yarın teste gidecez istediğimiz değerdir inşallah kese ne zaman görülüyor acaba gebelik hesaplamaya baktım tam 4 hafta gözüküyorHepsine kuzum ben prolutex 2*1 , estrofem 3*1, Lutinus 3*1 , decavit vitamin ve 3 günde 1 kalçadan progestan kullanıyorum hepsine devam
Benim günde 3 tane göbekten progestan bir tane de enox kan sulandırıcı vardı. Günde 4 tane. Keseden sonra progestan 2 ye düştü. Böyle farklı yerlere vurarak ancak rahatladım.Hergun progestan olanlarin bi tavsiyesi var mi peki?
Sen epeydir yazmıyordun. Ne var ne yok ne durumdasın? İnşallah her şey yolundadır.Kızlar doktor bana da prolutex iğne verdi göbekten vurulacakmis. Prolutex de çok yakıyor mu?
Ben şokkkkkkk hala kan testini görmeden inanmayacağım galibaDaha coookk yol var ama bundan sonrası düzlük. Korkmadan endişe etmeden keyifle geçer tüm gebelik süreciniz umarımay ama gerçekten çok sevindim yaaa
Benim progestan kalcadan. Artik yer kalmadi vurulucak fena durumdayimBenim günde 3 tane göbekten progestan bir tane de enox kan sulandırıcı vardı. Günde 4 tane. Keseden sonra progestan 2 ye düştü. Böyle farklı yerlere vurarak ancak rahatladım.
Benim de negatif oldu canımMaalesef canım 8.6 çıktı betam.kimyasal olacak büyük ihtimalle. sen ne yaptın canım sonucun çıktı mı rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Olmazları olduran rabbim dua ve sabıra ihtiyacımız var inşallah sen de anne olacaksın rabbim emek eden isteyen herkese nasip etsinSaol canım benim, işallah bende anne olabilirim hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?