• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Ahhh ne güzel 🥰🥰🥰 çok ama çok sevindim, tebrik ederim. İnşallah sağlıkla devam eder ve kucağınıza alırsınız hayırlısıyla🤩 bu mübarek günlerde Rabbim isteyen hepimize nasip etsin inşallah bu güzel duyguları yaşamayı, kucağımıza almayı
Amin canım inşallah inşallah herşey kanla beraber istediğim gibi devam eder daha yolumuz var bitmedi belli ki

Amin canım inşallah inşallah herşey kanla beraber istediğim gibi devam eder daha yolumuz var bitmedi belli ki
Daha coookk yol var ama bundan sonrası düzlük. Korkmadan endişe etmeden keyifle geçer tüm gebelik süreciniz umarım 🥰 ay ama gerçekten çok sevindim yaaa 🤩

Benim de öyleydi. Kol ve bacaktan vurmaya başladık. 1 haftada göbeğim tamamen toparladı. Kol ve bacağı tavsiye ederim.
Üst bacaktan vuruyosunuz değil mi? Benim koldan aşırı yakıyorda göbek toparlanana kadar başka yerlerden vurayım diyorum

Üst bacaktan vuruyosunuz değil mi? Benim koldan aşırı yakıyorda göbek toparlanana kadar başka yerlerden vurayım diyorum
Evet üst dışarıya doğru olan taraf. Dize kadar olan kısmı 3 e bölersek tam ortaya. Kendim vuramıyorum ben de. Bence kol bacaktan daha az acıyor. :/

Hepsine kuzum ben prolutex 2*1 , estrofem 3*1, Lutinus 3*1 , decavit vitamin ve 3 günde 1 kalçadan progestan kullanıyorum hepsine devam
İnşallah bakalım ne olacak yarın teste gidecez istediğimiz değerdir inşallah kese ne zaman görülüyor acaba gebelik hesaplamaya baktım tam 4 hafta gözüküyor

Hergun progestan olanlarin bi tavsiyesi var mi peki?
Benim günde 3 tane göbekten progestan bir tane de enox kan sulandırıcı vardı. Günde 4 tane. Keseden sonra progestan 2 ye düştü. Böyle farklı yerlere vurarak ancak rahatladım.

Benim günde 3 tane göbekten progestan bir tane de enox kan sulandırıcı vardı. Günde 4 tane. Keseden sonra progestan 2 ye düştü. Böyle farklı yerlere vurarak ancak rahatladım.
Benim progestan kalcadan. Artik yer kalmadi vurulucak fena durumdayim

Back