• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Keseyi gördük şükür kızlar 10. Gün 44 beta ile öğrenmiştim ve yavaş yükseldi ama kese haftası ile uyumlu cikti 5+3 7 cm. inşallah ayın 19'unda gideceğim kalp atışı için. Bir kaybim olduğundan doktor çok temkinli konuştu moda giremedim o yüzden hayırlısı olsun artik 🙏
Gözün Aydın olsun canım aynı tarihte gideceğiz kalp atımı için inşallah güzel haberler alırız

Gözün Aydın olsun canım aynı tarihte gideceğiz kalp atımı için inşallah güzel haberler alırız
İnşallah duyarız hayırlısı ile 🙏 kesede yolk kesesini gördü mü doktorun haftası ile ilgili bı şey dedi mi canim? Bı de gebelikte yapılan testleri istemedi benden TSH falan kalp atışından sonra mi isteyecek acaba

İnşallah duyarız hayırlısı ile 🙏 kesede yolk kesesini gördü mü doktorun haftası ile ilgili bı şey dedi mi canim? Bı de gebelikte yapılan testleri istemedi benden TSH falan kalp atışından sonra mi isteyecek acaba
Yolk kesesini söylemedi kuzum sadece kese dedi gebelik haftası ile ilgili de bişi demedi sadece son adet tarihimi sordu net bişi diyemem küçük daha dedi kalp atışında daha net olur dedi bana kan tahlili falan da istemedi

Yolk kesesini söylemedi kuzum sadece kese dedi gebelik haftası ile ilgili de bişi demedi sadece son adet tarihimi sordu net bişi diyemem küçük daha dedi kalp atışında daha net olur dedi bana kan tahlili falan da istemedi
Aynen bana da aynisi oldu. Bayramdan sonra gel dedi daha da kotusu 24une randevu aldim oyuzden. Ama hic test filan istemedi. Tahminimce kalp atisindan sonra isticek onlari

Aynen bana da aynisi oldu. Bayramdan sonra gel dedi daha da kotusu 24une randevu aldim oyuzden. Ama hic test filan istemedi. Tahminimce kalp atisindan sonra isticek onlari ne zaman transfer olmuştun kontrole ne zaman gitmiştin canım ?
Aynen bana da aynisi oldu. Bayramdan sonra gel dedi daha da kotusu 24une randevu aldim oyuzden. Ama hic test filan istemedi. Tahminimce kalp atisindan sonra isticek onlari
Sen ne zaman gitmiştin kontrele canım.Transrin ne zaman olmuştu ?

Bende de hiç belirti yok sdece göğüsler şiş bazen ağrı oluyor artık o da yok ne bulantı ne başka birşey bende kendimi sorguluyorum herşey yolunda mı diye ☺️
ben de tam olarak böyleyim. sonra da nazar değecek diye korkuyorum. kendi kendine iş çıkartma diyorum :)

Meraba kızlar, benim sonucum beklediğim gibi olmadı güzel başladı ama devam etmedi. 72-127-144-150 Kimyasal gebelik olabilirmiş doktorum ilaçları kesti. Perşembe tekrar kan vericem ( bunu neden yapıyorum anlamış değilim ilaçları kestik zaten) ve muayene olucam. İlk transferimdi. Nasip değilmiş. İşallah hepiniz sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız🤲🌸 ve umarım bende bundan sonraki transferimde sizlere güzel haberler veririm.

Meraba kızlar, benim sonucum beklediğim gibi olmadı güzel başladı ama devam etmedi. 72-127-144-150 Kimyasal gebelik olabilirmiş doktorum ilaçları kesti. Perşembe tekrar kan vericem ( bunu neden yapıyorum anlamış değilim ilaçları kestik zaten) ve muayene olucam. İlk transferimdi. Nasip değilmiş. İşallah hepiniz sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız🤲🌸 ve umarım bende bundan sonraki transferimde sizlere güzel haberler veririm.
Bazen durağan seyrediyormuş o yüzden son bir kez kana bakmak istemiş olabilir .
Daha perşembe de kontrolün var umutsuzluğa kapılma hemen kimyasal olabilir demim kimyasal dememiş ki

Bazen durağan seyrediyormuş o yüzden son bir kez kana bakmak istemiş olabilir .
Daha perşembe de kontrolün var umutsuzluğa kapılma hemen kimyasal olabilir demim kimyasal dememiş ki
Ama tüm ilaçlarımı kesti canım ya buda iyi bişiy değilki ve hemşire doktora gösterdi sonuçlarımı, doktor demiş kimyasal olabilir diye. Oda bana söyledi.

Ama tüm ilaçlarımı kesti canım ya buda iyi bişiy değilki ve hemşire doktora gösterdi sonuçlarımı, doktor demiş kimyasal olabilir diye. Oda bana söyledi.
Anladım canım sen yine kötüye yorma.Eğer kimyasalsada dünyanın sonu değil kendini hazır hissettiğinde tekrar başlarsın en azından gebe kalabiliyorsun böyle düşün

Kızlar bişey soracağım kan sonucu istediğimiz gibi çıktığında ilaçlar ne zamana kadar kullanıyoruz

Kızlar 11.günüm testimi şimdi yaptım bakar mısınız
Ahhh ne güzel 🥰🥰🥰 çok ama çok sevindim, tebrik ederim. İnşallah sağlıkla devam eder ve kucağınıza alırsınız hayırlısıyla🤩 bu mübarek günlerde Rabbim isteyen hepimize nasip etsin inşallah bu güzel duyguları yaşamayı, kucağımıza almayı

ben de tam olarak böyleyim. sonra da nazar değecek diye korkuyorum. kendi kendine iş çıkartma diyorum :)
Ya sorma kuzum bende öyle diyorum ama ne bileyim randevumu birgün öne çektim yarın gidicem arada böyle geliyorlar bana ☺️ Bebişi göriyim de hayırlısıyla iyi mi büyüdü mü rahatlatın biraz ☺️

Güzel kuzum duamdasın ❤️

Back