• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Aminnn küçücük amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻Aynıdır ya da bi kaç gün geridir senden muhtemelen.ben progestandex hiç kullanmadım progestan fitil kullanıyordum bitirdi onu,coraspin de hiç kullanmadım.duphaston günde bir ve folik asit kaldı benimde
Doğru canım birkaç gün küçüktür senin. Çarşamba günü müjdelerle gelelim yine inşallah 🙏🥰 ben çok ümitsiz gittim sana da söylemiştim kesenin görünmesine hala inanamıyorum kalp atışıni duyunca inanicam herhalde

Canım selam,
ilk transferım tuttu ama maalesef sonucu baya üzücü oldu,
kesem bozuktu, kurtaj oldum, patlaojı sonucunda mol gebelık oldugu ortaya cıktı,
yenı yenı duzelıyorum işte, buna sukur dıyelım..
suan 6ay beta takıbı yapılacak, yenı gecen hafta her hafta hastneye gıtmeyı bıraktım :KK43:
Gecmiş olsun canım allah herşeyım en iyisini bilir bende bu ay transfere gidiyorum allahın izniyle

Ben de senin gibi gittim kuzum yani il kan vermeye gittiğimde de öyleydi.Şuan kalp atışını duymak için zaman basıl geçecek bilmiyorum.İnşallah müjdelerle geliriz çarşamba günü 🤲🏻

Gecmiş olsun canım allah herşeyım en iyisini bilir bende bu ay transfere gidiyorum allahın izniyle
sagol canım,
aynen Rabbım en guzelını bılır, demekkı henuz zamanı degılmıs..
hadii inşallah yavrun sımsıkı tutunur ve saglıkla kucagına alırsın :dua: :dua: :KK36:

Kızlar ❤️ Kontrolüm vardı bugün çok şükür herşey yolundaymış bebek görüntüsü olmuş artık şükürler olsun Rabbim hepimize her muayenede güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
Çok şükür maşallah canımm biz de peşinden geliriz inşallah sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah 🥰

Merhaba Kızlar. Güzel haber alanları tebrik ederim. Benim tahlil sonuçlarım geldi. Toxoplasma igm 1.26 çıkmış referans olarak 1-in üstü pozitif yazıyor. Moralim çok bozuldu. Acaba bebeğime zarar verirmi diye. Transferden beri kendime dikkat ediyorum. Yarın doktora göstericez sonuçları böyle sonuç olup problemsiz hamilelik geçiren varmı akrabalarda arkadaşlar?

Kızlar ❤️ Kontrolüm vardı bugün çok şükür herşey yolundaymış bebek görüntüsü olmuş artık şükürler olsun Rabbim hepimize her muayenede güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
Çok şükür canım gözün Aydın olsun 🧿 Biz de güzel haberler veririz inşallah bizlere duanı eksik etme ☺️

Merhaba Kızlar. Güzel haber alanları tebrik ederim. Benim tahlil sonuçlarım geldi. Toxoplasma igm 1.26 çıkmış referans olarak 1-in üstü pozitif yazıyor. Moralim çok bozuldu. Acaba bebeğime zarar verirmi diye. Transferden beri kendime dikkat ediyorum. Yarın doktora göstericez sonuçları böyle sonuç olup problemsiz hamilelik geçiren varmı akrabalarda arkadaşlar?
Bende bugün yaptırdım yarın çıkacak sonuç ama senin yüksek değilde bağışıklığın var gibi kuzum yani iyi birşey gibi geldi bana tam emin değilim tabi açıkcası bilgim yok ama bence kötü birşey değil bu

Bende bugün yaptırdım yarın çıkacak sonuç ama senin yüksek değilde bağışıklığın var gibi kuzum yani iyi birşey gibi geldi bana tam emin değilim tabi açıkcası bilgim yok ama bence kötü birşey değil bu
İnşAllah canım ya. İnşAllah senin de sonuçların güzel çıkar🤲🤲

Aa o zaman iyi yapmış kuzum doktorun ❤️ Çok teşekkür ederim canım benim
Bu arada canım benim tahlil sonucumda kumbs reaksiyonu neqativ çıktı. Rhogam iğnesi oldum ben. Tüp bebekte düşüğü önlemek için doktor gerek görürse, ilk haftalarda oluyormuş iğne. Haber veriyim dedim sana da

Back