Ya onunla ilgili arkadaşlar soğuk komplexin iyi geldiğinden bahsetmişlerdi. Kalçaya uyguladıklarında rahatladıklarını yazmışlardı.Benim progestan kalcadan. Artik yer kalmadi vurulucak fena durumdayim
Bana da haftası ile uyumlu dedi haftasını söyledi tabi ki kan atışından önce rahatlayamiyoruz dedim o kadar temkinli konuşuyordu ki eşim bir sorun yok di mi diye sordu sürekli :) benim TSH hep yükselir normalde ben kalp atışıni beklemesem mi testler icin diye düşündüm ama bekleyeceğim artıkYolk kesesini söylemedi kuzum sadece kese dedi gebelik haftası ile ilgili de bişi demedi sadece son adet tarihimi sordu net bişi diyemem küçük daha dedi kalp atışında daha net olur dedi bana kan tahlili falan da istemedi
Tamam canım sağolasın ben de bekleyeyim artıkKalp atışını duyduğum git istediler benden canım
Hadi gözün Aydın canım darısı kalp atışına diyelim.Valla bana hiç bişi demedi ilaçlardan bahsetti,sat tarihimi sordu o kadar 10 gün sonra kalp atışı için gelin önemli olan o dedi.Sna haftasıyla uyumlu dedi ya kaç haftalık olduğunu söyledi mi peki beybisi?Bana da haftası ile uyumlu dedi haftasını söyledi tabi ki kan atışından önce rahatlayamiyoruz dedim o kadar temkinli konuşuyordu ki eşim bir sorun yok di mi diye sordu sürekli :) benim TSH hep yükselir normalde ben kalp atışıni beklemesem mi testler icin diye düşündüm ama bekleyeceğim artık
Çok sağol canım benim senin de gözün aydın çok şükür Allah inşallah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsinHadi gözün Aydın canım darısı kalp atışına diyelim.Valla bana hiç bişi demedi ilaçlardan bahsetti,sat tarihimi sordu o kadar 10 gün sonra kalp atışı için gelin önemli olan o dedi.Sna haftasıyla uyumlu dedi ya kaç haftalık olduğunu söyledi mi peki beybisi?
Bana oksapar vermedi estrofem, coraspin, prolutex ve pregon mu ne öyle bi ilac verdi yarın itibariyle kullanmaya başlayacağım. 12 gündür sadece estrofem ve coraspin kullaniyorum. Pazartesi günü transfer olacak nasipseEn acısız iğne ya onda hiç bişey hissetmiyorsun ama her sabah oksapar vurulurken ölüyorum resmen
Transfer bekliyorum canım 17si pazartesi nasipse transfer olacakSen epeydir yazmıyordun. Ne var ne yok ne durumdasın? İnşallah her şey yolundadır.
Aminnn küçücük aminÇok sağol canım benim senin de gözün aydın çok şükür Allah inşallah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin5+3 dedi canım senin de aynıdır muhtemelen. Benim ilaçları da azalttı estrofem kesti progestandex günde 1 e düşürdü. Coraspin kesti lekelenme oldu diye. Duphaston ve folik asit kaldi
Yakmıyor canım merak etmeKızlar doktor bana da prolutex iğne verdi göbekten vurulacakmis. Prolutex de çok yakıyor mu?
İnşallah güzel çıkacak merak etme canım ben 5+3 de keseyi 6+5 de kalp atışını duymuştumİnşallah bakalım ne olacak yarın teste gidecez istediğimiz değerdir inşallah kese ne zaman görülüyor acaba gebelik hesaplamaya baktım tam 4 hafta gözüküyor
Şu ramazan hürmetine herkesin sonuçları olumlu olur Allah dua edeni geri çevirmez Allah büyükBana oksapar vermedi estrofem, coraspin, prolutex ve pregon mu ne öyle bi ilac verdi yarın itibariyle kullanmaya başlayacağım. 12 gündür sadece estrofem ve coraspin kullaniyorum. Pazartesi günü transfer olacak nasipse
Akşama kana gideceğim çok sabırsızlıkla bekliyorum bişey soracağım ben şimdi klinik olarak tedavi gördüğüm için ilaçları sgk olarak alamıyorum bunun için ne yapmalıyımİnşallah güzel çıkacak merak etme canım ben 5+3 de keseyi 6+5 de kalp atışını duymuştum
Had inşallah güzel haberler al canımAkşama kana gideceğim çok sabırsızlıkla bekliyorum bişey soracağım ben şimdi klinik olarak tedavi gördüğüm için ilaçları sgk olarak alamıyorum bunun için ne yapmalıyım
keısnlıkle buna katılıyorum,Çok zor bi süreç çok haklısın yaşamayan bilmez emin ol seni hepimiz çok iyi anlıyoruz ama bizimkide böyle çabalaya çabalaya gelecek ama bir gün gelecek ben inanıyorum sen de inancını yitirme.Belki bi değişiklik olur sen yine git doktoruna kuzum.pgt Li konusuna gelince benim arkadaşımın Pgt liydi 10.haftada kalbi durdu yani yaşayacak olsa bir şekilde yaşatıyor rabbim
iş yerınde ıken bende kullandım, wc de koyuyordum sonra oturunca zaten gıden gıdıyor akmıyordu çok fazlaakızlar merhaba transfer için verilen fitili nasıl kullandınız sabah öğle aksam kullanacagım ben ve yatmak gerekiyormuş ben çalışıyorum iş yerinde nasıl yatcam ki
merhaba canım seninle burada yazısırkeniş yerınde ıken bende kullandım, wc de koyuyordum sonra oturunca zaten gıden gıdıyor akmıyordu çok fazlaa
Amin canım benim inşallahkeısnlıkle buna katılıyorum,
benımde yakın arkdasım pgt yaptırdı 10.haftadan sonra kalbi durdu bebegın,
Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ..amiinnn
Hım ozaman devam masraflı haleHad inşallah güzel haberler al canımCanım çoğu ilacı SGK karşılamıyor zaten.Estrofem i ayda 1 karşılıyor ama ben günde 3 tane kullandığım için yine ücretli alıyorum çünkü ayı doldurmamış oluyorum.Sen hangi ilaçları kullanıyorsun bilmiyorum ama benim tüm ilaçların özel malesef haftalık 2000 TL ödüyorum .SGK nın karşıladığı ilaçlarla değiştirmesini rica edebilirsin doktoruna.Benim arkadaşım sordu doktor istersen değiştiririz ama bunlar kadar etkili olmaz demiş ne kadar doğru bilemiyorum
Canım selam,merhaba canım seninle burada yazısırken
transfer olacagını söylemiştin umarım olumlu bir sonuç almışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?