- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geliyor gelmekte olaaaannKızlar 11.günüm testimi şimdi yaptım bakar mısınız
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar 11.günüm testimi şimdi yaptım bakar mısınız
Kozlar 10.günüm pardon sizce çizgi nasılGeliyor gelmekte olaaaann
Gayet ben buradayım diyor Tebrik ederim canımKozlar 10.günüm pardon sizce çizgi nasıl
yarın kana gitsem mi yoksa 12 sini mi beklesemGayet ben buradayım diyor Tebrik ederim canım
Ben dayanamayıp 10. Gün kan vermiştim canım normalde 12. Gündü benim de 12. Gün de artışa bakmak için bir daha verdimyarın kana gitsem mi yoksa 12 sini mi beklesem
Allah razı olsun tabiki kan önemli idralde 10 yolun sonunda pozitifi gördüm hala şoktayımHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Hayirli olsun kanda cikar yaptirsan :)Kızlar 11.günüm testimi şimdi yaptım bakar mısınız
Bugün 10.günüm yarın akşam yaptırcam bakalım eşim gününde yaptır diyorHayirli olsun kanda cikar yaptirsan :)
Hayırlı olsun geliyor gelmekte olanKızlar 11.günüm testimi şimdi yaptım bakar mısınız
Gelsin gelsin yıllardır annesi onu bekliyorHayırlı olsun geliyor gelmekte olan
Allah sizden de razı olsun yani tabiki kan önemli ama bebiş olmasaydı idrarda böyle çizgi çıkmazdı . Bence olmuşAllah razı olsun tabiki kan önemli idralde 10 yolun sonunda pozitifi gördüm hala şoktayım
Ayy canım benim ya hepimiz senin gibiyiz sağlıkla gelsin inşallah minikGelsin gelsin yıllardır annesi onu bekliyor
İnşallah canım ağzınızdan bal damlıyor umarım değerlerim de güzelce artarAllah sizden de razı olsun yani tabiki kan önemli ama bebiş olmasaydı idrarda böyle çizgi çıkmazdı . Bence olmuş
İnşallah canım minik mi minikler miAyy canım benim ya hepimiz senin gibiyiz sağlıkla gelsin inşallah minik
Çift embriyo mu konulmuştu sanaİnşallah canım minik mi minikler mi
Evet canımÇift embriyo mu konulmuştu sana
Canım çok sevindim maşallah Hayırlısıyla kalp atışını duymak da nasip olsunKeseyi gördük şükür kızlar 10. Gün 44 beta ile öğrenmiştim ve yavaş yükseldi ama kese haftası ile uyumlu cikti 5+3 7 cm. inşallah ayın 19'unda gideceğim kalp atışı için. Bir kaybim olduğundan doktor çok temkinli konuştu moda giremedim o yüzden hayırlısı olsun artik