Gözün Aydın olsun canım aynı tarihte gideceğiz kalp atımı için inşallah güzel haberler alırızKeseyi gördük şükür kızlar 10. Gün 44 beta ile öğrenmiştim ve yavaş yükseldi ama kese haftası ile uyumlu cikti 5+3 7 cm. inşallah ayın 19'unda gideceğim kalp atışı için. Bir kaybim olduğundan doktor çok temkinli konuştu moda giremedim o yüzden hayırlısı olsun artik
İnşallah duyarız hayırlısı ileGözün Aydın olsun canım aynı tarihte gideceğiz kalp atımı için inşallah güzel haberler alırız
Yolk kesesini söylemedi kuzum sadece kese dedi gebelik haftası ile ilgili de bişi demedi sadece son adet tarihimi sordu net bişi diyemem küçük daha dedi kalp atışında daha net olur dedi bana kan tahlili falan da istemediİnşallah duyarız hayırlısı ilekesede yolk kesesini gördü mü doktorun haftası ile ilgili bı şey dedi mi canim? Bı de gebelikte yapılan testleri istemedi benden TSH falan kalp atışından sonra mi isteyecek acaba
Sana verdi mi bunlarla ilgili Bilgi kuzumİnşallah duyarız hayırlısı ilekesede yolk kesesini gördü mü doktorun haftası ile ilgili bı şey dedi mi canim? Bı de gebelikte yapılan testleri istemedi benden TSH falan kalp atışından sonra mi isteyecek acaba
Aynen bana da aynisi oldu. Bayramdan sonra gel dedi daha da kotusu 24une randevu aldim oyuzden. Ama hic test filan istemedi. Tahminimce kalp atisindan sonra isticek onlariYolk kesesini söylemedi kuzum sadece kese dedi gebelik haftası ile ilgili de bişi demedi sadece son adet tarihimi sordu net bişi diyemem küçük daha dedi kalp atışında daha net olur dedi bana kan tahlili falan da istemedi
Aynen bana da aynisi oldu. Bayramdan sonra gel dedi daha da kotusu 24une randevu aldim oyuzden. Ama hic test filan istemedi. Tahminimce kalp atisindan sonra isticek onlari ne zaman transfer olmuştun kontrole ne zaman gitmiştin canım ?
Sen ne zaman gitmiştin kontrele canım.Transrin ne zaman olmuştu ?Aynen bana da aynisi oldu. Bayramdan sonra gel dedi daha da kotusu 24une randevu aldim oyuzden. Ama hic test filan istemedi. Tahminimce kalp atisindan sonra isticek onlari
Kalp atışını duyduğum git istediler benden canımİnşallah duyarız hayırlısı ilekesede yolk kesesini gördü mü doktorun haftası ile ilgili bı şey dedi mi canim? Bı de gebelikte yapılan testleri istemedi benden TSH falan kalp atışından sonra mi isteyecek acaba
ben de tam olarak böyleyim. sonra da nazar değecek diye korkuyorum. kendi kendine iş çıkartma diyorum :)Bende de hiç belirti yok sdece göğüsler şiş bazen ağrı oluyor artık o da yok ne bulantı ne başka birşey bende kendimi sorguluyorum herşey yolunda mı diye
Bazen durağan seyrediyormuş o yüzden son bir kez kana bakmak istemiş olabilir .Meraba kızlar, benim sonucum beklediğim gibi olmadı güzel başladı ama devam etmedi. 72-127-144-150 Kimyasal gebelik olabilirmiş doktorum ilaçları kesti. Perşembe tekrar kan vericem ( bunu neden yapıyorum anlamış değilim ilaçları kestik zaten) ve muayene olucam. İlk transferimdi. Nasip değilmiş. İşallah hepiniz sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınızve umarım bende bundan sonraki transferimde sizlere güzel haberler veririm.
Kontrole dun gittim. 17sinde transfer olmustuSen ne zaman gitmiştin kontrele canım.Transrin ne zaman olmuştu ?
Ama tüm ilaçlarımı kesti canım ya buda iyi bişiy değilki ve hemşire doktora gösterdi sonuçlarımı, doktor demiş kimyasal olabilir diye. Oda bana söyledi.Bazen durağan seyrediyormuş o yüzden son bir kez kana bakmak istemiş olabilir .
Daha perşembe de kontrolün var umutsuzluğa kapılma hemen kimyasal olabilir demim kimyasal dememiş ki
Anladım canım sen yine kötüye yorma.Eğer kimyasalsada dünyanın sonu değil kendini hazır hissettiğinde tekrar başlarsın en azından gebe kalabiliyorsun böyle düşünAma tüm ilaçlarımı kesti canım ya buda iyi bişiy değilki ve hemşire doktora gösterdi sonuçlarımı, doktor demiş kimyasal olabilir diye. Oda bana söyledi.
Saol canım benim, işallah bende anne olabilirim hayırlısıylaAnladım canım sen yine kötüye yorma.Eğer kimyasalsada dünyanın sonu değil kendini hazır hissettiğinde tekrar başlarsın en azından gebe kalabiliyorsun böyle düşün
O zaman ilaç teminine devam ama göbeğim çok kötü ya oksapar mahvetti
Ahhh ne güzelKızlar 11.günüm testimi şimdi yaptım bakar mısınız
Ya sorma kuzum bende öyle diyorum ama ne bileyim randevumu birgün öne çektim yarın gidicem arada böyle geliyorlar banaben de tam olarak böyleyim. sonra da nazar değecek diye korkuyorum. kendi kendine iş çıkartma diyorum :)
Güzel kuzum duamdasınMeraba kızlar, benim sonucum beklediğim gibi olmadı güzel başladı ama devam etmedi. 72-127-144-150 Kimyasal gebelik olabilirmiş doktorum ilaçları kesti. Perşembe tekrar kan vericem ( bunu neden yapıyorum anlamış değilim ilaçları kestik zaten) ve muayene olucam. İlk transferimdi. Nasip değilmiş. İşallah hepiniz sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınızve umarım bende bundan sonraki transferimde sizlere güzel haberler veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?