- 25 Şubat 2016
- 5.977
- 10.121
- 248
Kuzum ilk transferim kimyasal olmuştu.10. gün 24 çıktı 12. Gün 13 e düştü sürekli lekelenmem vardı zaten ilaç kullanmama rağmen kırmızı leke geliyordu.Çok düşük değerler öğrenip doğumu bekleyenler var forumda hatta geçen gün biri post açmıştı onu bulabilirsen bak içini rshatlatırNe kadarlık oldu bebişiniz
Gözünaydın kuzumSelam kızlar hazartesi b-hcg 75 çıkmıştı, bugünde kan verdim 421 çıktı çok şükür. Az önce çok az açık kanverengi akıntım geldi, normal dimi?
Ben de olmadı kuzum ama olan çok kişi var pembemsi ay da kahverengiyse yerleşmeden olabilir diyorlar korkmaKızlar yarın test günüm. Reglimede 3 gün kaldı. Sanki heran adet olacakmış gibi bel ve karın ağrım var sizlerde de oldu mu böyle? Dünde hafif pembe bi leke geldi.
Bende olmuştu canım sürekli adet sancısı gibi ağrılarım vardı.Sonra azaldı bu hafta yine oldu mesela yine azaldı.Rahim genişlediği için normalmiş.Kızlar yarın test günüm. Reglimede 3 gün kaldı. Sanki heran adet olacakmış gibi bel ve karın ağrım var sizlerde de oldu mu böyle? Dünde hafif pembe bi leke geldi.
İnşallah ya yarın test günüm allahım inş güzel sonuçlar çıkar çok korkuyorumBende olmuştu canım sürekli adet sancısı gibi ağrılarım vardı.Sonra azaldı bu hafta yine oldu mesela yine azaldı.Rahim genişlediği için normalmiş.
inşallah canım güzel sonuçlar çıksın inşallah. Lavaboya gitmeye korkar oldumBen de olmadı kuzum ama olan çok kişi var pembemsi ay da kahverengiyse yerleşmeden olabilir diyorlar korkma
Amin inşallah canım benim olumsuz düşünme ama olumlu düşün dua et bol bolİnşallah ya yarın test günüm allahım inş güzel sonuçlar çıkar çok korkuyorum
inşallah canım güzel sonuçlar çıksın inşallah. Lavaboya gitmeye korkar oldum
Hayırlısı bakalım pazar günü kan verip herşeyi öğrenicem:/Kuzum ilk transferim kimyasal olmuştu.10. gün 24 çıktı 12. Gün 13 e düştü sürekli lekelenmem vardı zaten ilaç kullanmama rağmen kırmızı leke geliyordu.Çok düşük değerler öğrenip doğumu bekleyenler var forumda hatta geçen gün biri post açmıştı onu bulabilirsen bak içini rshatlatırBen kimyasaldan sonra 5 ay ara verdim .Şuan 2. Transferle 7+6 hamileyim kuzum
Bende de olmustu gayet normal canım için rahat olsunKızlar yarın test günüm. Reglimede 3 gün kaldı. Sanki heran adet olacakmış gibi bel ve karın ağrım var sizlerde de oldu mu böyle? Dünde hafif pembe bi leke geldi.
.Canım progestan kullanıyor musun benim de 6. Gün embriyom var 3 tane transferden sonra 6. Gün bugün negatif çıktı sonucum korkuyorum yerleşme kanaması progestan kullansakta olur mu acaba ben de hiç belirti de yok
Çok sağol arkadaşım sağlıkla devam eediyor değil mi gebeliğiniz? Beta değerleriniz nasıl çıkmıştı? Bende test korkusu başladı şimdiBende de olmustu gayet normal canım için rahat olsun
Bende hala oluyor adet agrisi onun icin korkma sakin. Pembe leke de yerlesme kanamasi olabilirKızlar yarın test günüm. Reglimede 3 gün kaldı. Sanki heran adet olacakmış gibi bel ve karın ağrım var sizlerde de oldu mu böyle? Dünde hafif pembe bi leke geldi.
Cok guzel saglikla ilerlesin insallah.Kızlar merhaba. Konuyu sürekli takip ediyordum ama şimdi yazmak nasip oldu. Allah burada isteyen tüm kız kardeşlerime sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah.
Ben 27 martta transfer oldum, 5.gün embriyosu bugün test günümdü, 480 çıktı hcg. Nasıl sizce? Değerlerden çok anlamadığım için size danışmak istedim.
Tebrik ederim canım gayet güzel çıkmışKızlar merhaba. Konuyu sürekli takip ediyordum ama şimdi yazmak nasip oldu. Allah burada isteyen tüm kız kardeşlerime sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah.
Ben 27 martta transfer oldum, 5.gün embriyosu bugün test günümdü, 480 çıktı hcg. Nasıl sizce? Değerlerden çok anlamadığım için size danışmak istedim.
Gayet iyi doktorunuz ne zaman çağırdı kontrole?Kızlar merhaba. Konuyu sürekli takip ediyordum ama şimdi yazmak nasip oldu. Allah burada isteyen tüm kız kardeşlerime sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah.
Çağırmadı :) pazar günü yeniden kan vermemi istedi. Artışı görmek istedi. Sizce kalp atışını beta kaç olduğunda duyabilirim veya keseyi ne zaman görürüm?Gayet iyi doktorunuz ne zaman çağırdı kontrole?
Ben de tam bilmiyorum kese beta 1000-3000 arasındayken görünür diyorlarÇağırmadı :) pazar günü yeniden kan vermemi istedi. Artışı görmek istedi. Sizce kalp atışını beta kaç olduğunda duyabilirim veya keseyi ne zaman görürüm?
Benim de pazartesi kontrolüm var kimi vajinal baktırma diyor kafam çok karıştıMerhaba Kızlar, bilgi amaçlı yazmak istedim :) bugün kese görmeye gittik çok şükür gördük hoca her şey yolunda dedi 5+3 haftadayız hoca vajinal olarak baktı ve 17 sine kalp atımı için randevu verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?