Canım bende alttan bakmadı üstten gördük keseyiGünaydın kızılar, kese görmeye gittiğiniz zaman vajinal mi baktı hoca yoksa göbekten mi? birde özel hastanelerde doğum paket ücretini biliyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende alttan bakmadı üstten gördük keseyiGünaydın kızılar, kese görmeye gittiğiniz zaman vajinal mi baktı hoca yoksa göbekten mi? birde özel hastanelerde doğum paket ücretini biliyor musunuz?
Merhaba. 5+3 de gittim kese görmeye karından baktı bana geçen hafta cuma 2 gün sonrada kalp atışı için gideceğim. Doğum fiyatlarını henüz sormadımGünaydın kızılar, kese görmeye gittiğiniz zaman vajinal mi baktı hoca yoksa göbekten mi? birde özel hastanelerde doğum paket ücretini biliyor musunuz?
Şu an 5+2 . 6+4te kalp atışı için çağırdı. Ama o kadar çok boş gebelik yaşayanları gördüm ki bu platformda o yüzden içimi bir korku kapladı ya kalp atışı olmazsa diye
İnşaallah canımbenimde şuan 5+0. 6+1 de gidicem kalp atışı için bakalım.
4+4 te kese görmüştük vajinal. 5+2 de de başka doktora gidicem kese için. inşaallah bebişimi de görürüm bu sefer
gözün aydın canımMerhaba. 5+3 de gittim kese görmeye karından baktı bana geçen hafta cuma 2 gün sonrada kalp atışı için gideceğim. Doğum fiyatlarını henüz sormadım
Amin teşekkür ederim cümlemizin inşallahgözün aydın canım
5+3 de keseyi 6+5 de kalp atışını duydum canımMerhabalar kese ve kalp atışı ne kadarlıkkenn duyuluyor
Teşekkür ederim peki gününü nasıl hesaplıyorsunuz5+3 de keseyi 6+5 de kalp atışını duydum canım
Tüp bebek hesaplama var Google a yaz canım oradan.Son adet tarihim ve transfer tarihimle aynı çıkıyor benim.Muayene gittiğinde bebeği de ölçüyorlar orada da aynı çıktı emin olmak için kalp atışını beklemen lazımTeşekkür ederim peki gününü nasıl hesaplıyorsunuz
Tamam canım çok teşekkür ederim.Kaçıncı gün embriyosuydu transfer edilen ?Tüp bebek hesaplama var Google a yaz canım oradan.Son adet tarihim ve transfer tarihimle aynı çıkıyor benim.Muayene gittiğinde bebeği de ölçüyorlar orada da aynı çıktı emin olmak için kalp atışını beklemen lazım
Geç döllenme olabilir canım kan sonucun önemliKızlar bugun 8. Günüm erken gebelik testi yaptım negatif çıktı idrarda negatif görüp kanda pozitif cıkan oldumu hiç
Canım progestan kullanıyor musun benim de 6. Gün embriyom var 3 tane transferden sonra 6. Gün bugün negatif çıktı sonucum korkuyorum yerleşme kanaması progestan kullansakta olur mu acaba ben de hiç belirti de yokEvet canım. 7 ve 8-ci gün lekelenme olmuştu. Bir de ben çok üşüyen biriyim ama acayip sıcak basıyor ateşliymişim gibi sıcacık oluyo bedenim. Bulantı filan yok ama
Ben ilk transferde 8. Gün idrar testinde negatif 10. Gün kan da pozitif görmüştüm kuzumKızlar bugun 8. Günüm erken gebelik testi yaptım negatif çıktı idrarda negatif görüp kanda pozitif cıkan oldumu hiç
Rica ederim kuzum 5. Gün embryosuyduTamam canım çok teşekkür ederim.Kaçıncı gün embriyosuydu transfer edilen ?
Benimde 5.gün embriyosuRica ederim kuzum 5. Gün embryosuydu
İçime su serpin şuan.. inşallah banada aynı olur baya moralim bozulduBen ilk transferde 8. Gün idrar testinde negatif 10. Gün kan da pozitif görmüştüm kuzum
Ne kadarlık oldu bebişinizBen ilk transferde 8. Gün idrar testinde negatif 10. Gün kan da pozitif görmüştüm kuzum