Tebrik ederim gözünüz aydın. Beta değeriniz gayet güzel. Benim doktorum ikinci testten 10 gün sonra çağırdı.Çağırmadı :) pazar günü yeniden kan vermemi istedi. Artışı görmek istedi. Sizce kalp atışını beta kaç olduğunda duyabilirim veya keseyi ne zaman görürüm?
Benim ki de İkinci testten 10 gün sonra çağırdıTebrik ederim gözünüz aydın. Beta değeriniz gayet güzel. Benim doktorum ikinci testten 10 gün sonra çağırdı.
Bizim tüp bebek merkezi ilk kese kontrolünü beta yüksek olsada hep vajinal yapıyor canım. Eğer sakıncası olsa onlar bakmak istemez zaten diye düşünüyorumBenim de pazartesi kontrolüm var kimi vajinal baktırma diyor kafam çok karıştıEn son ne zaman kan vermiştiniz beta değeriniz kaçtı?
banada bir arkadaşım vajinal bakrırma demişti ama hemşire çok küçük dedi zaten artık bir şey diyemedim. 14 gün vermiştim 1627 çıkmıştı değerim.Benim de pazartesi kontrolüm var kimi vajinal baktırma diyor kafam çok karıştıEn son ne zaman kan vermiştiniz beta değeriniz kaçtı?
canım ben boş gebelik yaşadım değerlerim çok yavaş artmıştı, korkma sen gönlünü ferah tut gayet güzel değerlerin.Di mi kendimi mutsuz etmek icin elimden geleni yapiyorum
Ben de öyle düşünüyordum zararlı olsa zaten bakmazlar.Söylenenler pek kulak asmak istemiyorum ama zor elde edince gebeliği insanın içinde şüphe oluşuyorBizim tüp bebek merkezi ilk kese kontrolünü beta yüksek olsada hep vajinal yapıyor canım. Eğer sakıncası olsa onlar bakmak istemez zaten diye düşünüyorum
Ben de baktırırım hayır diyemem zararı olacağını düşünmüyorum ama işte böyle aman baktırma diyenler aklıma kurt düşürüyorbanada bir arkadaşım vajinal bakrırma demişti ama hemşire çok küçük dedi zaten artık bir şey diyemedim. 14 gün vermiştim 1627 çıkmıştı değerim.
Harika haber canım benimMerhaba Kızlar, bilgi amaçlı yazmak istedim :) bugün kese görmeye gittik çok şükür gördük hoca her şey yolunda dedi 5+3 haftadayız hoca vajinal olarak baktı ve 17 sine kalp atımı için randevu verdi.
Canım bana kalp atışı içinde kese için de vajinal baktı doktorum.Hatta bir arkadaşımın 10. Haftaya kadar vajinal bakıldı hiç bir problem yok çok şükür.Sen rahatsız hissedersen tabi ki doktoruna söylersin karından bakarBenim de pazartesi kontrolüm var kimi vajinal baktırma diyor kafam çok karıştıEn son ne zaman kan vermiştiniz beta değeriniz kaçtı?
Çok teşekkür ederim canımCanım bana kalp atışı içinde kese için de vajinal baktı doktorum.Hatta bir arkadaşımın 10. Haftaya kadar vajinal bakıldı hiç bir problem yok çok şükür.Sen rahatsız hissedersen tabi ki doktoruna söylersin karından bakar
Bu arada bilimsel olarak hiç bir zararı da yokmuş çünkü rahim çok farklı bir yer ultrsonun girdiği vajina çok farklı bir yer .Bu konuda bende çok arada kaldığım için çok araştırdım ama en popüler banu çiftçi ,Kaan Kocatepe gibi doktorların youtube da videoları var bakabilirsin.Bende hiç sevmiyorum bu arada vajinal muayeneyi ama zararı olduğu için değil sürekli giy çıkar vs rahatsız ediyor beniBen de baktırırım hayır diyemem zararı olacağını düşünmüyorum ama işte böyle aman baktırma diyenler aklıma kurt düşürüyor
Sorma kuzum bende yoğun bir haftadayım okuyorum ama çok fırsat olmuyor .İnşallah hayırlısıyla keseyi göreceksinKızlar merhaba. Grup biraz sessizleşti sanki. Eskiden daha dinlenme modundaydık. Bazılarımızın bulantıları başladı, bazılarımızın yoğunlukları devam ediyor derken böyle oldu sanırım. Ben yoğun olan taraftayım. Çalışma hayatıma eski tempomda devam ediyorum. Az bir hareket etsem hemen belime vuruyor. Ara ara adet sancılarım oluyor. Doktora sorduğumda normal olduğunu söyledi. Yarın 6+1 olacağım ve kese görmeye gideceğiz. İkiz olma ihtimali var demişti doktor, ikiz mi tekiz mi öğreneceğiz çok heyecanlıyım ama kendimi aşırı ikize alıştırmış olabilirim. :) Kese için çok geç çağırdı, belki kalp atışı da dinlenir diye ümitleniyorum. Şuan bebişleri sadece testte görmek, elinde somut bir şey olmaması insanı tedirgin ediyor. Gerçekten var mı diye şüphe ediyor. İnşallah kese görününce rahatlarım. Epeyden beri uzak olduğum için yazmak istedim. Yazışmaları hep takip ediyorum, olumlu haber alan arkadaşların heyecanını, olumsuz haber alan arkadaşlarımızın üzüntüsünü içimde hissediyor ve yürekten dua ediyorum.
çok teşekkür ederimHarika haber canım benim
Bende 1 nisanda transfer oldum. Sizin durumunuza gelmek istiyorumCanım bana kalp atışı içinde kese için de vajinal baktı doktorum.Hatta bir arkadaşımın 10. Haftaya kadar vajinal bakıldı hiç bir problem yok çok şükür.Sen rahatsız hissedersen tabi ki doktoruna söylersin karından bakar
Teşekkür ederim canım.izleyim onları kendimi rahatlatayımBu arada bilimsel olarak hiç bir zararı da yokmuş çünkü rahim çok farklı bir yer ultrsonun girdiği vajina çok farklı bir yer .Bu konuda bende çok arada kaldığım için çok araştırdım ama en popüler banu çiftçi ,Kaan Kocatepe gibi doktorların youtube da videoları var bakabilirsin.Bende hiç sevmiyorum bu arada vajinal muayeneyi ama zararı olduğu için değil sürekli giy çıkar vs rahatsız ediyor beni
İnşallah canım benimBende 1 nisanda transfer oldum. Sizin durumunuza gelmek istiyorum
Teşekkür ederim inşallahİnşallah canım benimSağlıkla hayırla ilerlesin sürecin inşallah
Amin canım hepimizinki inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınİnşallah canım benimSağlıkla hayırla ilerlesin sürecin inşallah
6+3 günlükken kese ve kalp atışı için vajinal baktırdık çok şükür kanama veya lekelenme olmadı 8+3 günlük olunca gel dedi o gün de karından bakıcakmış doktorum idrara sıkışık gel dediBenim de pazartesi kontrolüm var kimi vajinal baktırma diyor kafam çok karıştıEn son ne zaman kan vermiştiniz beta değeriniz kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?