2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Günaydın kızılar, kese görmeye gittiğiniz zaman vajinal mi baktı hoca yoksa göbekten mi? birde özel hastanelerde doğum paket ücretini biliyor musunuz?
Merhaba. 5+3 de gittim kese görmeye karından baktı bana geçen hafta cuma 2 gün sonrada kalp atışı için gideceğim. Doğum fiyatlarını henüz sormadım

Şu an 5+2 . 6+4te kalp atışı için çağırdı. Ama o kadar çok boş gebelik yaşayanları gördüm ki bu platformda o yüzden içimi bir korku kapladı ya kalp atışı olmazsa diye

benimde şuan 5+0. 6+1 de gidicem kalp atışı için bakalım.
4+4 te kese görmüştük vajinal. 5+2 de de başka doktora gidicem kese için. inşaallah bebişimi de görürüm bu sefer

Kızlar bugun 8. Günüm erken gebelik testi yaptım negatif çıktı idrarda negatif görüp kanda pozitif cıkan oldumu hiç

Tamam canım çok teşekkür ederim.Kaçıncı gün embriyosuydu transfer edilen ?

Evet canım. 7 ve 8-ci gün lekelenme olmuştu. Bir de ben çok üşüyen biriyim ama acayip sıcak basıyor ateşliymişim gibi sıcacık oluyo bedenim. Bulantı filan yok ama
Canım progestan kullanıyor musun benim de 6. Gün embriyom var 3 tane transferden sonra 6. Gün bugün negatif çıktı sonucum korkuyorum yerleşme kanaması progestan kullansakta olur mu acaba ben de hiç belirti de yok

Selam kızlar hazartesi b-hcg 75 çıkmıştı, bugünde kan verdim 421 çıktı çok şükür. Az önce çok az açık kanverengi akıntım geldi, normal dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…