• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Merhaba canım kaç haftalıksın sen? Hala lekelenmen oluyormu? Bende de var doktorum sorun yok demişti kahverengi lekenmede. Ama ben yine de tedirginim. Ağrı filan yok ama ara ara lekelenme oluyor
Merhaba canım. Ben 5+4 haftalığım evet hâlâ devam ediyor lekelenme. Sarı -kahverengi arası. Evdeyken olmuyor ancak ben öğretmenim okula gittiğimde mutlaka lekelenme oluyor. Doktorum normal dedi. Ama bu gidişimde enfeksiyon için baktiracam iyice sarıya dönmeye başladı

Günaydın kızılar, kese görmeye gittiğiniz zaman vajinal mi baktı hoca yoksa göbekten mi? birde özel hastanelerde doğum paket ücretini biliyor musunuz?
Günaydın, ben istanbul'da yaşıyorum Sompo Japon'dan fiyat almıştım sadece Medicana hastanelerinde geçiyor. Bana yakın olan iki hastane için fiyat verdiler. Avcılar Medicana- 16.752 TL ve B.düzü Medicana İnternational 27.264 TL. 8 taksit yapıyor. paketin içinde 9 adet kontrol ve doğum mevcut. Sezeryan-epidural-normal doğum fiyata dahil demişti.
Hamile kaldıktan sonra Sompo Japon, iki can hamilelik sigortası (internetten fiyat alınıyordu) ve Acıbadem'in sigortaları mevcut. Acıbadem fiyat için kalp atışını duyduktan sonra konuşalım dedi.
Anasayfa

Günaydın, ben istanbul'da yaşıyorum Sompo Japon'dan fiyat almıştım sadece Medicana hastanelerinde geçiyor. Bana yakın olan iki hastane için fiyat verdiler. Avcılar Medicana- 16.752 TL ve B.düzü Medicana İnternational 27.264 TL. 8 taksit yapıyor. paketin içinde 9 adet kontrol ve doğum mevcut. Sezeryan-epidural-normal doğum fiyata dahil demişti.
Hamile kaldıktan sonra Sompo Japon, iki can hamilelik sigortası (internetten fiyat alınıyordu) ve Acıbadem'in sigortaları mevcut. Acıbadem fiyat için kalp atışını duyduktan sonra konuşalım dedi.
Anasayfa
hayırlı olsun canım çok teşekkür ederim :)

Şu an 5+2 . 6+4te kalp atışı için çağırdı. Ama o kadar çok boş gebelik yaşayanları gördüm ki bu platformda o yüzden içimi bir korku kapladı ya kalp atışı olmazsa diye
olumlu düşünelim güzel olsun aslında benimde içim içimi yiyor ama kendime izin vermiyorum güzel olacak bence kalp atışını dinleyenler ve güzel sonuçlar alanların oranı daha fazla :))))

Günaydın kızılar, kese görmeye gittiğiniz zaman vajinal mi baktı hoca yoksa göbekten mi? birde özel hastanelerde doğum paket ücretini biliyor musunuz?
Kuzum bana vajinal baktı kese ve kalp atışında da ama karından ultrasonla gören arkadaşlarımız da fazla ☺️

Back