Kızlar merhaba. Grup biraz sessizleşti sanki. Eskiden daha dinlenme modundaydık. Bazılarımızın bulantıları başladı, bazılarımızın yoğunlukları devam ediyor derken böyle oldu sanırım. Ben yoğun olan taraftayım. Çalışma hayatıma eski tempomda devam ediyorum. Az bir hareket etsem hemen belime vuruyor. Ara ara adet sancılarım oluyor. Doktora sorduğumda normal olduğunu söyledi. Yarın 6+1 olacağım ve kese görmeye gideceğiz. İkiz olma ihtimali var demişti doktor, ikiz mi tekiz mi öğreneceğiz çok heyecanlıyım ama kendimi aşırı ikize alıştırmış olabilirim. :) Kese için çok geç çağırdı, belki kalp atışı da dinlenir diye ümitleniyorum. Şuan bebişleri sadece testte görmek, elinde somut bir şey olmaması insanı tedirgin ediyor. Gerçekten var mı diye şüphe ediyor. İnşallah kese görününce rahatlarım. Epeyden beri uzak olduğum için yazmak istedim. Yazışmaları hep takip ediyorum, olumlu haber alan arkadaşların heyecanını, olumsuz haber alan arkadaşlarımızın üzüntüsünü içimde hissediyor ve yürekten dua ediyorum.