• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar yarın test günüm. Reglimede 3 gün kaldı. Sanki heran adet olacakmış gibi bel ve karın ağrım var sizlerde de oldu mu böyle? Dünde hafif pembe bi leke geldi.

Ne kadarlık oldu bebişiniz
Kuzum ilk transferim kimyasal olmuştu.10. gün 24 çıktı 12. Gün 13 e düştü sürekli lekelenmem vardı zaten ilaç kullanmama rağmen kırmızı leke geliyordu.Çok düşük değerler öğrenip doğumu bekleyenler var forumda hatta geçen gün biri post açmıştı onu bulabilirsen bak içini rshatlatır ☺️ Ben kimyasaldan sonra 5 ay ara verdim .Şuan 2. Transferle 7+6 hamileyim kuzum

Kızlar yarın test günüm. Reglimede 3 gün kaldı. Sanki heran adet olacakmış gibi bel ve karın ağrım var sizlerde de oldu mu böyle? Dünde hafif pembe bi leke geldi.
Ben de olmadı kuzum ama olan çok kişi var pembemsi ay da kahverengiyse yerleşmeden olabilir diyorlar korkma

Bende olmuştu canım sürekli adet sancısı gibi ağrılarım vardı.Sonra azaldı bu hafta yine oldu mesela yine azaldı.Rahim genişlediği için normalmiş.

Bende olmuştu canım sürekli adet sancısı gibi ağrılarım vardı.Sonra azaldı bu hafta yine oldu mesela yine azaldı.Rahim genişlediği için normalmiş.
İnşallah ya yarın test günüm allahım inş güzel sonuçlar çıkar çok korkuyorum:(
Ben de olmadı kuzum ama olan çok kişi var pembemsi ay da kahverengiyse yerleşmeden olabilir diyorlar korkma
inşallah canım güzel sonuçlar çıksın inşallah. Lavaboya gitmeye korkar oldum:(

Kuzum ilk transferim kimyasal olmuştu.10. gün 24 çıktı 12. Gün 13 e düştü sürekli lekelenmem vardı zaten ilaç kullanmama rağmen kırmızı leke geliyordu.Çok düşük değerler öğrenip doğumu bekleyenler var forumda hatta geçen gün biri post açmıştı onu bulabilirsen bak içini rshatlatır ☺️ Ben kimyasaldan sonra 5 ay ara verdim .Şuan 2. Transferle 7+6 hamileyim kuzum
Hayırlısı bakalım pazar günü kan verip herşeyi öğrenicem:/

Evet canım progestan fitil de kullanıyor um, iğne de. Her keste yerleşme olacak diye bir şey yok canını sıkma. İnşAllah güzel sonuçlar alırsın
Canım progestan kullanıyor musun benim de 6. Gün embriyom var 3 tane transferden sonra 6. Gün bugün negatif çıktı sonucum korkuyorum yerleşme kanaması progestan kullansakta olur mu acaba ben de hiç belirti de yok 😔
.

Kızlar merhaba. Konuyu sürekli takip ediyordum ama şimdi yazmak nasip oldu. Allah burada isteyen tüm kız kardeşlerime sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah.
Ben 27 martta transfer oldum, 5.gün embriyosu bugün test günümdü, 480 çıktı hcg. Nasıl sizce? Değerlerden çok anlamadığım için size danışmak istedim.

Bende hala oluyor adet agrisi onun icin korkma sakin. Pembe leke de yerlesme kanamasi olabilir 🤗

Kızlar merhaba. Konuyu sürekli takip ediyordum ama şimdi yazmak nasip oldu. Allah burada isteyen tüm kız kardeşlerime sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah.
Ben 27 martta transfer oldum, 5.gün embriyosu bugün test günümdü, 480 çıktı hcg. Nasıl sizce? Değerlerden çok anlamadığım için size danışmak istedim.
Cok guzel saglikla ilerlesin insallah.

Tebrik ederim canım gayet güzel çıkmış ☺️

Gayet iyi doktorunuz ne zaman çağırdı kontrole?

Çağırmadı :) pazar günü yeniden kan vermemi istedi. Artışı görmek istedi. Sizce kalp atışını beta kaç olduğunda duyabilirim veya keseyi ne zaman görürüm?
Ben de tam bilmiyorum kese beta 1000-3000 arasındayken görünür diyorlar

Merhaba Kızlar, bilgi amaçlı yazmak istedim :) bugün kese görmeye gittik çok şükür gördük hoca her şey yolunda dedi 5+3 haftadayız hoca vajinal olarak baktı ve 17 sine kalp atımı için randevu verdi.
Benim de pazartesi kontrolüm var kimi vajinal baktırma diyor kafam çok karıştı 🤔 En son ne zaman kan vermiştiniz beta değeriniz kaçtı?

Back