- 19 Ocak 2023
- 959
- 1.207
- 33
- 27
Merhaba canım. Ben 5+4 haftalığım evet hâlâ devam ediyor lekelenme. Sarı -kahverengi arası. Evdeyken olmuyor ancak ben öğretmenim okula gittiğimde mutlaka lekelenme oluyor. Doktorum normal dedi. Ama bu gidişimde enfeksiyon için baktiracam iyice sarıya dönmeye başladıMerhaba canım kaç haftalıksın sen? Hala lekelenmen oluyormu? Bende de var doktorum sorun yok demişti kahverengi lekenmede. Ama ben yine de tedirginim. Ağrı filan yok ama ara ara lekelenme oluyor
Hemde nasıl canım inşallah hayırlısıyla duyalımda bir razıyım herşeyeTez zamanda geçer inşallah kuzumAyy cumartesi heyecanlı bir gün o zaman
Günaydın, ben istanbul'da yaşıyorum Sompo Japon'dan fiyat almıştım sadece Medicana hastanelerinde geçiyor. Bana yakın olan iki hastane için fiyat verdiler. Avcılar Medicana- 16.752 TL ve B.düzü Medicana İnternational 27.264 TL. 8 taksit yapıyor. paketin içinde 9 adet kontrol ve doğum mevcut. Sezeryan-epidural-normal doğum fiyata dahil demişti.Günaydın kızılar, kese görmeye gittiğiniz zaman vajinal mi baktı hoca yoksa göbekten mi? birde özel hastanelerde doğum paket ücretini biliyor musunuz?
hayırlı olsun canım çok teşekkür ederim :)Günaydın, ben istanbul'da yaşıyorum Sompo Japon'dan fiyat almıştım sadece Medicana hastanelerinde geçiyor. Bana yakın olan iki hastane için fiyat verdiler. Avcılar Medicana- 16.752 TL ve B.düzü Medicana İnternational 27.264 TL. 8 taksit yapıyor. paketin içinde 9 adet kontrol ve doğum mevcut. Sezeryan-epidural-normal doğum fiyata dahil demişti.
Hamile kaldıktan sonra Sompo Japon, iki can hamilelik sigortası (internetten fiyat alınıyordu) ve Acıbadem'in sigortaları mevcut. Acıbadem fiyat için kalp atışını duyduktan sonra konuşalım dedi.
Anasayfa
benim yarın kese görme randevum var bakalım tabi merak heyecan zirveSenin de hayırlı olsun :) Herkes iyi haberler alır umarım. Aslında bende merak ediyorum kese / kalp atışı için vajinal mi muayene yapıyorlar?
Karından bakılıyor eğer görülmezse vajinal bakılıyor. Benim 4+4te karından kese göründüSenin de hayırlı olsun :) Herkes iyi haberler alır umarım. Aslında bende merak ediyorum kese / kalp atışı için vajinal mi muayene yapıyorlar?
gerçekten öyle her gün internetten girip kaçıncı haftada olduğumu hesaplıyorum :) bir yandan günler çok yavaş akıyor değişik güzel duygularBenim de 12 nisanda kese randevum var, her anı farklı bir heyecan..
hayırlı olsun canım. şimdi kaç haftadasınız? kalp atışını dinlediniz mi?Karından bakılıyor eğer görülmezse vajinal bakılıyor. Benim 4+4te karından kese göründü
Şu an 5+2 . 6+4te kalp atışı için çağırdı. Ama o kadar çok boş gebelik yaşayanları gördüm ki bu platformda o yüzden içimi bir korku kapladı ya kalp atışı olmazsa diyehayırlı olsun canım. şimdi kaç haftadasınız? kalp atışını dinlediniz mi?
olumlu düşünelim güzel olsun aslında benimde içim içimi yiyor ama kendime izin vermiyorum güzel olacak bence kalp atışını dinleyenler ve güzel sonuçlar alanların oranı daha fazla :))))Şu an 5+2 . 6+4te kalp atışı için çağırdı. Ama o kadar çok boş gebelik yaşayanları gördüm ki bu platformda o yüzden içimi bir korku kapladı ya kalp atışı olmazsa diye
Günaydın canım benimGunaydin hamileler hamile olma yolunda ilerleyenler hamile olmak icin ugrasanlar hepimize gunaydincanim arkadaslarm tek tek cevap veremedim ama cok mutlu oluyorm sizin adiniza ❤
Kuzum bana vajinal baktı kese ve kalp atışında da ama karından ultrasonla gören arkadaşlarımız da fazlaGünaydın kızılar, kese görmeye gittiğiniz zaman vajinal mi baktı hoca yoksa göbekten mi? birde özel hastanelerde doğum paket ücretini biliyor musunuz?
Agzin bal seker yesin hamis halinle bana dua et ❤Günaydın canım benimAllah razı olsun Rabbim senin de ne muradın varsa nasip etsin inşallah
Etmezmiyim hiç duamdasın hepAgzin bal seker yesin hamis halinle bana dua et ❤
Evet canim duyduk çok şükürCanim sen kalp atisina gittin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?