Amin İnşallah Rabbim kucaklarımızı bos birakmasinAynen olumlu da olumsuz da olsa test günüm de öğrenmek istiyorum hangi duyguyu yaşayacaksam bir kere yaşamak istiyorum
İnşallah güzel sonuçlarla dönerim
Amin inşallahAmin İnşallah Rabbim kucaklarımızı bos birakmasin
Evet oyle tabi benim ilk transferimde gebelik olmustu sanki ozamanki belirtiler daha yogundu suan o kadar belirti yok gibi o yüzden de icimde bi burukluk var acaba olmadimi diye test günüm icin sabırsızlanıyorum ama bi yandan da korkuyorum degisik duygular icindeyimAmin inşallah
belirti aramak çok yorucu çok tedirginim ama aslında belirti olması herkese göre değişirmiş
Ama bu şekilde kalp atışı için fazla beklememiş olacaksın. Şimdi kalp atışı için 15 gün sonraya çağırdı beniBenimde hatam oldu bisey demedim ama beklemekte deli ediyokeske bende erken randevu isteseydim pazartesiye kdr beklicem mecburen yani kanda ogrendikten snra 10 gun sonra gitmis olucam transferden 24 gun sonra
Sizde ne gibi belirtiler varBeş gün kaldı çok sabırsızlanıyorum zaman geçmek bilmiyor ne zormuş şu ongün canım ya
Cok dogru aslinda. Beklemek zor keseyi gorunce kalp atisini duymak istiyo insan. Keseyi gormeden hamilelikten emin olunmuyor. Bitmek bilmeyen bir dongu.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah sabir versin guc versin hepimizeAma bu şekilde kalp atışı için fazla beklememiş olacaksın. Şimdi kalp atışı için 15 gün sonraya çağırdı beni
Canım adet belirtilerimi yaşıyorum neredeyse göğüs hassasiyeti solbacak ve sol kasığımda ara ara sancı gibi ağrı oluyor öyle yaniSizde ne gibi belirtiler var
Takma kafana o kadar yahu kacti betan ogrendiginde beni de 10.gun cagirmisti.Keseye ilk kacta cagirdi sizi? 12. Gunde ogrenince 10 gun sonrasina gel dedi. 5+6 gbi oluyo. Ama icim icimi yiyor. Orada mi saglikli mi diye cikdirmak uzereyim?
Canim sen kalp atisina gittin mi ?Çok teşekkür ederim canim benim
318 12.gun 14.gun 944. Forumlardan birinde bosgebelik gbi bisi okudum aklimi oynattim okudugumdan beri. Ona tutuldumTakma kafana o kadar yahu kacti betan ogrendiginde beni de 10.gun cagirmisti.
Nasil ya ne alaka . Ikuma okuma ben hemen geciyorum oyle yorumlari . Keseye gitmeden bos gebelik anlasilmaz . Degerleein cok gusel.318 12.gun 14.gun 944. Forumlardan birinde bosgebelik gbi bisi okudum aklimi oynattim okudugumdan beri. Ona tutuldum
Di mi kendimi mutsuz etmek icin elimden geleni yapiyorumNasil ya ne alaka . Ikuma okuma ben hemen geciyorum oyle yorumlari . Keseye gitmeden bos gebelik anlasilmaz . Degerleein cok gusel.
Tez zamanda geçer inşallah kuzumİlk zamanlar iştah kaybı olabiliyormuş canım düzelir inşallahbulantı şiddetli bende kusma falan yok koku hassasiyetide yok ama bulantı sarsıyor şimdide mide ağrısı başladı sonumuz hayır olsun inşallah cumartesi kalp atışına gidicez hayırlısıyla
Çok güzel haberSelam kızlarr :) yoğun bir günün ardından güzel haberlerle geldimm :)) popişim bugün daha iyi dün buz tuttum yürümeye başladımbugünde bütün gün hastanede bile buz tuttum iyice açıldı ayağım çok şükür veee kalp atışımızı duydukk 6+6 olmuşsun dedi doktorumuz happy mom uygulamasında ise 6+3 gözüküyorum burayla işin tamamdır artık kadın doğum polikliğine gidebilirsin dedi zaten ben doktor araştırmıştım hemen haftaya çarşambaya randevu aldım ilk muayene için yarında sabahtan sağlık ocağına gidip kayıt olacağım inşallah :) Estrofem 'i 10.haftaya kadar kullan dedi bugün bir iacımı daha kesti 12. haftaya kadar da progestan fitil ve duphastonu kullanmaya devam o haftada onları kes dedi böyle yani sondurum :) 3 gündür de çaya tiksindim çay içemiyorum çokta severim karadeniz geliniyim öyle diyeyim acayip alıştım amma velakin biraz çaya mola onun dışında tiksinmem veya aşermem ağrım sızım henüz yok bende böyle durumlar kızlar sizler nasılsınız güzel haberler varmı :) Postta okuduğum kadarıyla bir arkadaşımız daha çift çizgi görmüş aramıza hoşgeldin hayırlı olsun tatlım :)
Merhaba canım kaç haftalıksın sen? Hala lekelenmen oluyormu? Bende de var doktorum sorun yok demişti kahverengi lekenmede. Ama ben yine de tedirginim. Ağrı filan yok ama ara ara lekelenme oluyorBenim lekelenme sürekli var ama kahverengi ve sarı arası. Kanama olursa yapacaz dediler. Sizin lekelenme kırmızı mı oldu
Canım ben de kese görmeye gitmeden önce kötü rüyalar görüyordum tamamen psikolojik korktuğumuz için oluyor benceHanımlar birşey soracağım size sizde geceleri kötü rüyalar görüyor musunuz ben sadece hamilelikte böyle rüyalar görüyorum piskolojim bozuldu daha kese için de çagirmadilar beni valla korkuyorum
İnşallah kucağımıza aldığımızda içimiz rahat edecekCanım ben de kese görmeye gitmeden önce kötü rüyalar görüyordum tamamen psikolojik korktuğumuz için oluyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?