• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar bende kahverengi akıntı başladı idrarimdan da tortu gibi dökülmüş. Korktum adet baslangici gibi bu 🥺 doktoruma yazdım olmadı acilden beta baktiracagim düşüyor mu diye dua edin ne olur bı şey olmasın 🙏

Doktorum yazdı şimdi normal beta baktirmaniza gerek yok dedi. Ama ben çok tedirgin oldum yerleşme kanaması olabilir diye kendimi hazırlamıştım ama adet olacakmisim gibi hissediyorum 🥺

İdare ediyoruz diyelim canım 🤲 sen nasılsın? Benim bulantı fena derecede bu sabahta aşırı mide ağrım oldu resmen kıvrandım arada bi gelip gidiyor gene inşallah geçer en kısa zamanda 🤲
İnşallah kuzum benim ❤️ Benim şiddetli değil kuzum bulantı.Sadece çok yorgun hissediyorum kendimi arada kasık ağrılarım var.Sabah ve akşam bulantı oluyor ama birşey yiyince geçiyor Allah'tan.Deli gibi tatlı aşığı olan ben tatlı görmek istemiyorum bir de.İştahım kapandı sanki

Kızlar bende kahverengi akıntı başladı idrarimdan da tortu gibi dökülmüş. Korktum adet baslangici gibi bu 🥺 doktoruma yazdım olmadı acilden beta baktiracagim düşüyor mu diye dua edin ne olur bı şey olmasın 🙏
Allah korusun kuzum.Sen yine git ama ihmal etme.İnşallah birşey olmayacak kırmızı kan olmadığı sürece problem değil demişlerdi.Dualarım seninle haber ver kuzum muhakak ❤️🤲🏻

Doktorum yazdı şimdi normal beta baktirmaniza gerek yok dedi. Ama ben çok tedirgin oldum yerleşme kanaması olabilir diye kendimi hazırlamıştım ama adet olacakmisim gibi hissediyorum 🥺
Kuzum Aden sancısı gibi ağrılar oluyor ben 7+4 üm bu hafta yine başladı mesela.Sen ayaklarını uzat dinlen biraz geçecek inşallah 🤲🏻

Kuzum Aden sancısı gibi ağrılar oluyor ben 7+4 üm bu hafta yine başladı mesela.Sen ayaklarını uzat dinlen biraz geçecek inşallah 🤲🏻
Ya aslında sancı gibi değil benim hiiic adet sancım olmaz nasıl bir ağrıdır bilmem transferimde olmadı. benim adet belirtim karnimda baloncuklar gibi hareketlenme olur ben öyle hissederim şuan aynı öyleyim sabahtan beri sanki adet olucam her an o yüzden tedirgin olmuştum kahverengi akıntı da başlayınca korktum adetim de öyle başlar çünkü 🥺

Ya aslında sancı gibi değil benim hiiic adet sancım olmaz nasıl bir ağrıdır bilmem transferimde olmadı. benim adet belirtim karnimda baloncuklar gibi hareketlenme olur ben öyle hissederim şuan aynı öyleyim sabahtan beri sanki adet olucam her an o yüzden tedirgin olmuştum kahverengi akıntı da başlayınca korktum adetim de öyle başlar çünkü 🥺
Sen güzelce dinlen kuzum birşey olmayacak inşallah 🤲🏻❤️

İnşallah kuzum benim ❤️ Benim şiddetli değil kuzum bulantı.Sadece çok yorgun hissediyorum kendimi arada kasık ağrılarım var.Sabah ve akşam bulantı oluyor ama birşey yiyince geçiyor Allah'tan.Deli gibi tatlı aşığı olan ben tatlı görmek istemiyorum bir de.İştahım kapandı sanki
İlk zamanlar iştah kaybı olabiliyormuş canım düzelir inşallah 🤲 bulantı şiddetli bende kusma falan yok koku hassasiyetide yok ama bulantı sarsıyor şimdide mide ağrısı başladı sonumuz hayır olsun inşallah cumartesi kalp atışına gidicez hayırlısıyla 🤲

Keseye ilk kacta cagirdi sizi? 12. Gunde ogrenince 10 gun sonrasina gel dedi. 5+6 gbi oluyo. Ama icim icimi yiyor. Orada mi saglikli mi diye cikdirmak uzereyim?
Ben 8 ve 10. Gün kan vermiştim iki katından fazla artmıştı. Artık kana gerek yok dedi 6 gün sonrasında kese için çağırmıştı. Yani ben transfer sonrası 16. Günde karından ultrasonla gördüm.

Benim var şunda
Test günüm cuma daha sonucu öğrenmedim
Siz öğrendiniz mi ?
Benim test gunum pazartesi bende henuz ogrenmedim cok merak ediyorum test yapmayada korkuyorum acikcasi olumsuz sonuc almaktan siz cuma gunu sonucunuzu yazin merak ederim😊 inşallah guzel sonuçlar alırız.

Son düzenleme:
Benim test gunum pazartesi bende henuz ogrenmedim cok merak ediyorum test yapmayada korkuyorum acikcasi olumsuz sonuc almaktan siz cuma gunu sonucunuzu yazin merak ederim😊 inşallah guzel sonuçlar alırız.
Benimde pazartesi günü test günüm sizde ne tür belirtiler var acaba

Ben 8 ve 10. Gün kan vermiştim iki katından fazla artmıştı. Artık kana gerek yok dedi 6 gün sonrasında kese için çağırmıştı. Yani ben transfer sonrası 16. Günde karından ultrasonla gördüm.
Benimde hatam oldu bisey demedim ama beklemekte deli ediyo🤦🏽‍♀️ keske bende erken randevu isteseydim pazartesiye kdr beklicem mecburen yani kanda ogrendikten snra 10 gun sonra gitmis olucam transferden 24 gun sonra🤦🏽‍♀️

Aynen olumlu da olumsuz da olsa test günüm de öğrenmek istiyorum hangi duyguyu yaşayacaksam bir kere yaşamak istiyorum
İnşallah güzel sonuçlarla dönerim

Back