• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Lekelenme normal demiş ebru arkadaşımıza doktoru seninde normaldir canım endişe etme yine şüphen varsa doktorunu arayabilirsin progestan bende gün boyu akıyor o zaten normal
Doktoru aradim kuzum kan sulandirici iğne ve ilacı kes dedi sadece uzan korkma dedi

Merhaba canım lekelenme olmaması normal canım herkeste olmuyor merak etme ❤️ En erken 10. Gün ver bence kuzum 3. Gün embryosu çünkü ❤️
Peki agrinin kesilmesi? Bu da normal mi? Cok korkuyorum sanki sanci oldugunda tutunmaya calisyo iyi bisey vs gibi dusunuyodum (belki progestan yapio) ama smdi bisey hossetmeyinxe moralim bozuldu..

Çok korkuyorum elim ayağım titriyor kuzum napmam doktoru aradim kan sulandirici ign ve ilacı kesti sadece dinlen korkma dedi
Biliyorum kuzum bende çok korktum yalan söylemiyorum 2 gün kendime gelemedim ama inan ki normalmiş aktif kanama olmadığı sürece problem yok dedi banada.Ben kan sulandırıcı kullanmıyorum kuzum ama kullananlara leke olunca kestiriyorlar sadece merak etme ☺️ Sen güzelce dinlen şimdi ayaklarını uzat hiç korkma yakın zamanda yaşamış biri olarak söylüyorum gönlünü ferah tut kuzum.Kan sulandırıcıyı vurmayacağın için kesilecek inşallah 🤲🏻 Zaten ek olarak progestan da alıyorsun şifa olacak inşallah merak etme canım benim ❤️

Peki agrinin kesilmesi? Bu da normal mi? Cok korkuyorum sanki sanci oldugunda tutunmaya calisyo iyi bisey vs gibi dusunuyodum (belki progestan yapio) ama smdi bisey hossetmeyinxe moralim bozuldu..
Normal kuzum benim.Benim de bir kaç gün ağrılıydı hatta adet olacam sanıp üzüldüm bir anda kesildi senin gibi bu kez de yok mu diye korktum ☺️ Sonra çok hafifledi zaten merak etme ❤️

Biliyorum kuzum bende çok korktum yalan söylemiyorum 2 gün kendime gelemedim ama inan ki normalmiş aktif kanama olmadığı sürece problem yok dedi banada.Ben kan sulandırıcı kullanmıyorum kuzum ama kullananlara leke olunca kestiriyorlar sadece merak etme ☺️ Sen güzelce dinlen şimdi ayaklarını uzat hiç korkma yakın zamanda yaşamış biri olarak söylüyorum gönlünü ferah tut kuzum.Kan sulandırıcıyı vurmayacağın için kesilecek inşallah 🤲🏻 Zaten ek olarak progestan da alıyorsun şifa olacak inşallah merak etme canım benim ❤️
Allah razı olsun canım benim inşallah devamı gelmez bende de çok sevinmiştim 3 gündür felan kasık ağrım yoktu hiç o yüzden kan vereyim demiştim ama şuan böyle karsilasinca üzüldüm umarım tez vakitte atlatirim ❤️🙏

Normal kuzum benim.Benim de bir kaç gün ağrılıydı hatta adet olacam sanıp üzüldüm bir anda kesildi senin gibi bu kez de yok mu diye korktum ☺️ Sonra çok hafifledi zaten merak etme ❤️
Nasi guzel geldi bunu okumak dunya yikildi gibi oldu bugun… cok buyuk moral versin cok cok tesekkur ederim❤️❤️❤️

Allah razı olsun canım benim inşallah devamı gelmez bende de çok sevinmiştim 3 gündür felan kasık ağrım yoktu hiç o yüzden kan vereyim demiştim ama şuan böyle karsilasinca üzüldüm umarım tez vakitte atlatirim ❤️🙏
İnşallah canım benim ❤️ Bende her tuvalete gittiğimde biraz stres oluyorum yalan yok ama çok şükür kesildi senin de kesilecek ❤️

Kızlar merhaba değerleri yükselen pozitif olan arkadaşları tebrik ediyorum 🥰 benim iğne yerlerim kanamaya başladı plruteks iğne yaparken şırıngaya kan geldi biraz normal mi sizce

Sende de lekeden sonra kasık ağrısı bsslamismiydi kuzum
Evet kuzum.Hatta gecesi çok şiddetli oldu uykudan uyandım lavaboya gittim tuvaletim vardı özür dileyerek söylüyorum ondan sonra geçti canım.Ama ara ara yine oluyor kuzum işten geldim 1.5 saat önce uzanıyorum şuan az önce yine vardı mesela.

Kızlar merhaba değerleri yükselen pozitif olan arkadaşları tebrik ediyorum 🥰 benim iğne yerlerim kanamaya başladı plruteks iğne yaparken şırıngaya kan geldi biraz normal mi sizce
Kuzum benim iğneyi çektikten sonra kanıyor çoğunlukla aynı yere denk geldiyse ondan oluyor diye düşünüyorum bende

Kizlar şuan çok korkuyorum lavaboya gittim peceteye progestan fitilin kalıntısı ve kahverengi leke geldi umarım kotu birşey degildir
Bence birşey yoktur canım. Bende bugün çok yürüdüm eve geldim akıntıya karışmış leke geldi doktoruma sordum normal dinlen dedi 3 aya kadar sürebiliyor lekelenme ve ağrı dedi. Sende doktoruna bir sor istersen için rahatlasın

Sonuçlarınız çok iyi☺️ umarım mart ayında negatifi gören tek ben kalırım, Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin💓 ben eylüle kadar bıraktım ama sizi merak ettiğim için giriyorum ara ara☺️
Yok canım benim ben de negatifim sanırım..yarın test vericem ve ilaçları bırakıcam..dondurulmuşlarım var artık umut onlara..Allah hepimizin kucağına bebeklerimizi versin🤲🥰

Evet kuzum.Hatta gecesi çok şiddetli oldu uykudan uyandım lavaboya gittim tuvaletim vardı özür dileyerek söylüyorum ondan sonra geçti canım.Ama ara ara yine oluyor kuzum işten geldim 1.5 saat önce uzanıyorum şuan az önce yine vardı mesela.
Kuzum inşallah sağlıkla atlatiriz su süreci sağlıkla kucağımıza almayida nasip etsin rabbim. Özür dileyerek soruyorum hangi renkti bu arada kuzum

Back