2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Sordum kuzum banada korkma ama dinlen progestani asla eksik etme ve kan sulandirici iğne oksapar ve ilaç olarak ecopirin kullanıyordum onları kes dedi

Kuzum inşallah sağlıkla atlatiriz su süreci sağlıkla kucağımıza almayida nasip etsin rabbim. Özür dileyerek soruyorum hangi renkti bu arada kuzum
Kuzum garipti çok sarı böyle turuncu gibi bir akıntının içinde çok açık kahve rengi gibiydi kuzum.Diğer gün de çok çok açık pembe gibi ama akıntı olarak değil su gibi varla yok arası geldi kuzum

Sordum kuzum banada korkma ama dinlen progestani asla eksik etme ve kan sulandirici iğne oksapar ve ilaç olarak ecopirin kullanıyordum onları kes dedi
Aynen canım benimde 8.gün lekelenmem geldiğinde kesti coraspin kullanıyordum sadece devam ediyor diye leke ara ara başlama muayeneden sonra haber ver ona göre bakacaz dedi

Anladım benim de şuan kahverengi açık kahve gibi geldi kuzum

Kızlar merhaba değerleri yükselen pozitif olan arkadaşları tebrik ediyorum benim iğne yerlerim kanamaya başladı plruteks iğne yaparken şırıngaya kan geldi biraz normal mi sizce
Canım ben iğneden sonra gelen bı kaç damlalık kanmı yoksa bayami

sizin ne kadarlık şu an hamileliğiniz progestanı kaçıncı haftada kes diyorlar ben de cumartesi kan vereceğim nasipse bakalım söylemesi ayıp ishal ve gazım var 3 gün önce de idrarımda kan geldi açık iki üç saat kanama devam etti peçeteye sürülmedi ama korkmıştum bayağı

Şuan 5+2 günlüğüz progestani bilmiyorum riske bağlı galiba benim ablam gebeliğinin 6,7 ayına kadar kullandı mesela riski olan baya kullanıyor olmayan galiba tutunma sürecinde kullanıyordur galiba bı kaç ay yani. Benim sadece 1 kere leke geldi kahverengi çok şükür birdaha gelmedi. Sizinde az kalmış inşallah sağlıkla pozitifi görürsünüz

Ayın kaçında transfe Olmuştunuz. Hayırlısıyla inşallah pozitifi görürüz.ne gibi belirtiler var sizde

Bence git değerin yüksek bugün hemşire bayan dedi doktora çıkarsanız kese gözükür diye. En azından keseyi görürsün ben 29unda gidicem
31 de cuma günü gidicem randevu bulamıyorum 4 doktor var 4üde doluydu. Bir tanesi haftaya gecede çalışıyormuş akşam gidicez eşim içinde rahat olacak iş çıkışı olacak. Tüp bebek doktorum 2 haftaya git erken olur dedi am randevu yok sonra işimde kalmasın dedim 5+3 olacak galiba o zaman zaten

İyi olmuş canım :) benimde öyle olcak sanırım şuan 4+3. 29 unda gidicem hemen hemen 5+3 olacak

anladım genelde 3 ay kullandırıyorlar da o nedenle sordum size de kan sulandırıcısını kan pıhtılaşmam olduğundan doğuma kadar kullanacağım nasipse de progestanı bakalım benim de 3. tüp bebeğim inşallah heyecanka bekliyorum ben bebeğimi 9 senedir bekliyorum ablanız bayağı kullanmış..

Evet canım ablam baya kullandı. Ben de pıhtılaşma yok doktorum transfer sonrası bir süreliğine herkese verdiğini söyledi lekelenmem olunca kesti bakalım birdaha kullanicakmiyim bilmiyorum. İnşallah hayırlı haberler alırsınız sağlıkla dile kolay tabiki 9 sene neler yasamissinizdir rabbim yüzünüzü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…