- 25 Ekim 2014
- 694
- 593
- 123
- 35
Doktoruma daha şimdi yazdım canım cevap bekliyorum. Bahçeci benim ama fethiyedeyim burda devam edicem doktor arıyorum şimdi ne zamana derse o güne randevu alıcamÇok şükür canım benim Kese görmeye ne zaman gideceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktoruma daha şimdi yazdım canım cevap bekliyorum. Bahçeci benim ama fethiyedeyim burda devam edicem doktor arıyorum şimdi ne zamana derse o güne randevu alıcamÇok şükür canım benim Kese görmeye ne zaman gideceksin
Çok sağol canımAyy bugün ne güzel sonuçlar geliyor. Maşallah.
Yaa gördün mü yüzde 60 dan çooookk daha fazla artmış artık hayırlısıyla kalp atışını dinlersin canımBayağı rahatladım kızlar çok şükür . 1949.41 çıktı sonuç
Çok iyi kuzum bu..hayırlısıyla kucağına al inşallahKızlar 10.gün 318 , 12.gün 1387
Sağol canım benim. Amin cümlemiz inşallahÇok iyi kuzum bu..hayırlısıyla kucağına al inşallah
Umarım senin içinde beklemediğin tatlı sürprizler olur. Çünkü neden olmasın dimi :)Sonuçlarınız çok iyi umarım mart ayında negatifi gören tek ben kalırım, Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben eylüle kadar bıraktım ama sizi merak ettiğim için giriyorum ara ara
Yaa evet canım inşallah hep beraber güzel sonuçlar görelim topluca grup olarakkkYaa gördün mü yüzde 60 dan çooookk daha fazla artmış artık hayırlısıyla kalp atışını dinlersin canım
Tamam canim çok sağolKuzum artışı görmek için 2 günde 1 verdiyorlar.Sen 24 saat sonra verirsen 2 kat artmamış olacak değer sağlıklı olmaz muhtemelen
Maşallah canım hemen hemen yakın sonuçlarımız bakalım doktorun ne dicek :)Kızlar 10.gün 318 , 12.gün 1387
Doktorum çok güzel yükselmiş dedi 2 günde artışında fazla dedi. Lekelenme ve ağrı için normal dedi. 2 hafta sonra kontrol dedi. Ama ben sehirdısında yaşadığım için burda muayene olucam bana haber ver sonucu ilaçlarını ayarlayalım dediMaşallah canım hemen hemen yakın sonuçlarımız bakalım doktorun ne dicek :)
Gözün aydın canım seninde benim ilk kontrolüm 29 Mart yine haberleşiriz :)Doktorum çok güzel yükselmiş dedi 2 günde artışında fazla dedi. Lekelenme ve ağrı için normal dedi. 2 hafta sonra kontrol dedi. Ama ben sehirdısında yaşadığım için burda muayene olucam bana haber ver sonucu ilaçlarını ayarlayalım dedi
Lekelenme normal demiş ebru arkadaşımıza doktoru seninde normaldir canım endişe etme yine şüphen varsa doktorunu arayabilirsin progestan bende gün boyu akıyor o zaten normalKizlar şuan çok korkuyorum lavaboya gittim peceteye progestan fitilin kalıntısı ve kahverengi leke geldi umarım kotu birşey degildir
Kuzum benim Allah'ım sanada en kısa zamanı hayırlı kılıp nasip etsin inşallahSonuçlarınız çok iyi umarım mart ayında negatifi gören tek ben kalırım, Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben eylüle kadar bıraktım ama sizi merak ettiğim için giriyorum ara ara
Hayır kuzum korkma biz senin yakın haftalardayız bu haftalarda normal benim de pazar günü oldu biliyorsun pazartesi de çok minik minik pembe geldi ama keseyi gördük çok şükür sıkıntı yok bir sahada gelmedi.Bu haftalarda normalmiş ama sen yorma kendini uzan doktorunla görüş kuzum artarsa kalçadan iğne yaptırıyor benim doktorumKizlar şuan çok korkuyorum lavaboya gittim peceteye progestan fitilin kalıntısı ve kahverengi leke geldi umarım kotu birşey degildir
Merhaba canım lekelenme olmaması normal canım herkeste olmuyor merak etme En erken 10. Gün ver bence kuzum 3. Gün embryosu çünküKizlar merhaba
Bende 17sinde 3. Gun dondurulmus transferi oldum. Dun gece yatana kdr hep ara kasik agrilari bel agrilari oluyordu ama bugun hicbirsey yok. Lekelenme filan da yok. Sizce bu kotu birsey mi? Basina gelen var mi? Bir de 29u kan ver dedi dr ama en erken ne zmn kan versem yada test yapsam cikar?
Çok korkuyorum elim ayağım titriyor kuzum napmam lazim doktoru aradim kan sulandirici ign ve ilacı kesti sadece dinlen korkma dediHayır kuzum korkma biz senin yakın haftalardayız bu haftalarda normal benim de pazar günü oldu biliyorsun pazartesi de çok minik minik pembe geldi ama keseyi gördük çok şükür sıkıntı yok bir sahada gelmedi.Bu haftalarda normalmiş ama sen yorma kendini uzan doktorunla görüş kuzum artarsa kalçadan iğne yaptırıyor benim doktorum