• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Sonuçlarınız çok iyi☺️ umarım mart ayında negatifi gören tek ben kalırım, Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin💓 ben eylüle kadar bıraktım ama sizi merak ettiğim için giriyorum ara ara☺️

Sonuçlarınız çok iyi☺️ umarım mart ayında negatifi gören tek ben kalırım, Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin💓 ben eylüle kadar bıraktım ama sizi merak ettiğim için giriyorum ara ara☺️
Umarım senin içinde beklemediğin tatlı sürprizler olur. Çünkü neden olmasın dimi :)

6 Nisan'a usg ye çağırdılar. Sağlıkla ilerler umarım sürecim. Prof.Dr. Ahmet Zeki Işık doktorum onun sayesinde, iletişimi çok kuvvetli, babacan biridir; en önemlisi de bilgisine güveniyorum. Negatif olsaydı bu deneme de asla doktorumu değiştirmeyi düşünmezdim.

Maşallah canım 🧿🤲🏻 hemen hemen yakın sonuçlarımız bakalım doktorun ne dicek :)
Doktorum çok güzel yükselmiş dedi 2 günde artışında fazla dedi. Lekelenme ve ağrı için normal dedi. 2 hafta sonra kontrol dedi. Ama ben sehirdısında yaşadığım için burda muayene olucam bana haber ver sonucu ilaçlarını ayarlayalım dedi

Doktorum çok güzel yükselmiş dedi 2 günde artışında fazla dedi. Lekelenme ve ağrı için normal dedi. 2 hafta sonra kontrol dedi. Ama ben sehirdısında yaşadığım için burda muayene olucam bana haber ver sonucu ilaçlarını ayarlayalım dedi
Gözün aydın canım seninde benim ilk kontrolüm 29 Mart yine haberleşiriz :)

Kizlar şuan çok korkuyorum lavaboya gittim peceteye progestan fitilin kalıntısı ve kahverengi leke geldi umarım kotu birşey degildir
Lekelenme normal demiş ebru arkadaşımıza doktoru seninde normaldir canım endişe etme yine şüphen varsa doktorunu arayabilirsin progestan bende gün boyu akıyor o zaten normal

Kizlar merhaba
Bende 17sinde 3. Gun dondurulmus transferi oldum. Dun gece yatana kdr hep ara kasik agrilari bel agrilari oluyordu ama bugun hicbirsey yok. Lekelenme filan da yok. Sizce bu kotu birsey mi? Basina gelen var mi? Bir de 29u kan ver dedi dr ama en erken ne zmn kan versem yada test yapsam cikar?

Kuzum benim ❤️ Allah'ım sanada en kısa zamanı hayırlı kılıp nasip etsin inşallah 🤲🏻

Kizlar şuan çok korkuyorum lavaboya gittim peceteye progestan fitilin kalıntısı ve kahverengi leke geldi umarım kotu birşey degildir
Hayır kuzum korkma biz senin yakın haftalardayız bu haftalarda normal benim de pazar günü oldu biliyorsun pazartesi de çok minik minik pembe geldi ama keseyi gördük çok şükür sıkıntı yok bir sahada gelmedi.Bu haftalarda normalmiş ama sen yorma kendini uzan doktorunla görüş kuzum artarsa kalçadan iğne yaptırıyor benim doktorum

Kizlar merhaba
Bende 17sinde 3. Gun dondurulmus transferi oldum. Dun gece yatana kdr hep ara kasik agrilari bel agrilari oluyordu ama bugun hicbirsey yok. Lekelenme filan da yok. Sizce bu kotu birsey mi? Basina gelen var mi? Bir de 29u kan ver dedi dr ama en erken ne zmn kan versem yada test yapsam cikar?
Merhaba canım lekelenme olmaması normal canım herkeste olmuyor merak etme ❤️ En erken 10. Gün ver bence kuzum 3. Gün embryosu çünkü ❤️

Hayır kuzum korkma biz senin yakın haftalardayız bu haftalarda normal benim de pazar günü oldu biliyorsun pazartesi de çok minik minik pembe geldi ama keseyi gördük çok şükür sıkıntı yok bir sahada gelmedi.Bu haftalarda normalmiş ama sen yorma kendini uzan doktorunla görüş kuzum artarsa kalçadan iğne yaptırıyor benim doktorum
Çok korkuyorum elim ayağım titriyor kuzum napmam lazim doktoru aradim kan sulandirici ign ve ilacı kesti sadece dinlen korkma dedi

Back