- 22 Mart 2023
- 54
- 70
- 3
- 28
İnşAllah güzel gider bundan sonrası daSorma canım ne zaman kalp atışı duyacağız o zaman biraz daha rahatlayacağız inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah güzel gider bundan sonrası daSorma canım ne zaman kalp atışı duyacağız o zaman biraz daha rahatlayacağız inşaallah
Bende gördüm canım hayırlı olsun inşallahBelli oluyor mu bilmiyorum ama çok slik bir çizgi çıktı yarın sabah ilk idrarla tekrar yapacağım
Tek embriyo canım bugün 14.gün / 10.gün 278 idi sonuçKaçıncı gün canım bugün kaç embiriyoydu
13 Mart ilk test günümdü evet canım yavaş yükseliyor. Bugün devlette verdim 366,98 çıktı. Bugün yine bide özelde verdim oda 431,5 çıktı. Dr yarın çağırdı bakalım.Kuzum kaçıncı bugün değerin güzel maşallah .Senin değerin yavaş mı ilerliyordu hatırlayamadım yazışmalardan
Ay oluyor tabikiii silikliği çok normal maşallah Bende sabah bir daha yapmayi dusunuyorum. Sizinde 2 embriyo muyduBelli oluyor mu bilmiyorum ama çok slik bir çizgi çıktı yarın sabah ilk idrarla tekrar yapacağım
Canım yok çıkmadı ya pazartesi 2buçuk gibi çıkmıştı bide yanında bir sürü test daha vardı bugün sadece gebelik testiydi ama hala çıkmadı valla. Yordum biraz kendimi bugün dışardaydım lekelenmem oldu gene geldim yattım şimdiCanım nasılsın çıktı mı sonucun
Baya da yükselmiş aslında inşallah sağlıkla ilerlesin canım hayırlı haberlerini almak nasip olsun13 Mart ilk test günümdü evet canım yavaş yükseliyor. Bugün devlette verdim 366,98 çıktı. Bugün yine bide özelde verdim oda 431,5 çıktı. Dr yarın çağırdı bakalım.
Yat kuzum dinlen yorulunca bende de oluyor gerçekten o yüzden bende bu süre zarfında dinleniyorum özellikle kese gördükten sonra daha da dikkat etmeye başladımCanım yok çıkmadı ya pazartesi 2buçuk gibi çıkmıştı bide yanında bir sürü test daha vardı bugün sadece gebelik testiydi ama hala çıkmadı valla. Yordum biraz kendimi bugün dışardaydım lekelenmem oldu gene geldim yattım şimdi
Hayırlı olsun canım benimTek embriyo canım bugün 14.gün / 10.gün 278 idi sonuç
İnşallah canım ya bakalım amin hepimizinBaya da yükselmiş aslında inşallah sağlıkla ilerlesin canım hayırlı haberlerini almak nasip olsun
Evet 2 embriyoAy oluyor tabikiii silikliği çok normal maşallah Bende sabah bir daha yapmayi dusunuyorum. Sizinde 2 embriyo muydu
Aynen canım yattım vallahi epey yürüdüm bugün ondan oldu büyük ihtimal ağrımda azalmıştı biraz arttı kalkmıyor bir süre ilk zamanlar böyle geçecek demekkiYat kuzum dinlen yorulunca bende de oluyor gerçekten o yüzden bende bu süre zarfında dinleniyorum özellikle kese gördükten sonra daha da dikkat etmeye başladım
Belli oluyor mu bilmiyorum ama çok slik bir çizgi çıktı yarın sabah ilk idrarla tekrar yapacağım
Oyy maşallah kuzum 4 kat artmış aşağı yukarı Hadi gözünaydın canım benimKızlar 10.gün 318 , 12.gün 1387
Aynen canım ya bizde eşimle kendimizde değer belirliyorduk. O 750 çıkacak dedi ben 800 üstü dedim ama bu kadar yüksek beklemiyordum vallaOyy maşallah kuzum 4 kat artmış aşağı yukarı Hadi gözünaydın canım benim
Çok şükür canım benim Kese görmeye ne zaman gideceksinAynen canım ya bizde eşimle kendimizde değer belirliyorduk. O 750 çıkacak dedi ben 800 üstü dedim ama bu kadar yüksek beklemiyordum valla
Kuzum artışı görmek için 2 günde 1 verdiyorlar.Sen 24 saat sonra verirsen 2 kat artmamış olacak değer sağlıklı olmaz muhtemelenKızlar bu beta HCG 24 saatten önce artmaz mi? Yani artış görmek için illa 48 saati mi beklemek lazım bir bilginiz var mi
Ayy bugün ne güzel sonuçlar geliyor. Maşallah.Kızlar 10.gün 318 , 12.gün 1387