• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kuzum kaçıncı bugün değerin güzel maşallah .Senin değerin yavaş mı ilerliyordu hatırlayamadım yazışmalardan
13 Mart ilk test günümdü evet canım yavaş yükseliyor. Bugün devlette verdim 366,98 çıktı. Bugün yine bide özelde verdim oda 431,5 çıktı. Dr yarın çağırdı bakalım.

Canım nasılsın çıktı mı sonucun ☺️
Canım yok çıkmadı ya pazartesi 2buçuk gibi çıkmıştı bide yanında bir sürü test daha vardı bugün sadece gebelik testiydi ama hala çıkmadı valla. Yordum biraz kendimi bugün dışardaydım lekelenmem oldu gene geldim yattım şimdi

13 Mart ilk test günümdü evet canım yavaş yükseliyor. Bugün devlette verdim 366,98 çıktı. Bugün yine bide özelde verdim oda 431,5 çıktı. Dr yarın çağırdı bakalım.
Baya da yükselmiş aslında inşallah sağlıkla ilerlesin canım hayırlı haberlerini almak nasip olsun

Canım yok çıkmadı ya pazartesi 2buçuk gibi çıkmıştı bide yanında bir sürü test daha vardı bugün sadece gebelik testiydi ama hala çıkmadı valla. Yordum biraz kendimi bugün dışardaydım lekelenmem oldu gene geldim yattım şimdi
Yat kuzum dinlen yorulunca bende de oluyor gerçekten o yüzden bende bu süre zarfında dinleniyorum özellikle kese gördükten sonra daha da dikkat etmeye başladım

Yat kuzum dinlen yorulunca bende de oluyor gerçekten o yüzden bende bu süre zarfında dinleniyorum özellikle kese gördükten sonra daha da dikkat etmeye başladım
Aynen canım yattım vallahi epey yürüdüm bugün ondan oldu büyük ihtimal ağrımda azalmıştı biraz arttı kalkmıyor bir süre ilk zamanlar böyle geçecek demekki

Kızlar bu beta HCG 24 saatten önce artmaz mi? Yani artış görmek için illa 48 saati mi beklemek lazım bir bilginiz var mi

Kızlar bu beta HCG 24 saatten önce artmaz mi? Yani artış görmek için illa 48 saati mi beklemek lazım bir bilginiz var mi
Kuzum artışı görmek için 2 günde 1 verdiyorlar.Sen 24 saat sonra verirsen 2 kat artmamış olacak değer sağlıklı olmaz muhtemelen ☺️

Back