Hayırlı olsun, çok güzel bir pozitif buMerhaba hanımlar. Ben martın 13-ü 3 tane 5.gün dondurulmuş embryo transferi oldum. 7 ve 8-ci günde erken gebelik testi yapmışdım. Bu gün normal kaset test yapdım. Hepsinde ilk 5 dakikada çıktı. Kan tahlili günüme 2 gün var. Sabredemiyorum. Kesin hamileliktir değil mi? Belirti olarak da normalde çok üşüyen biri olsam da, sıcak basıyor ara-ara. Bi de 7ci günden 2 gün süren açık kahverengi lekenmem olmuşdu
Tebrikler Maşallah bayağı hamilesiniz :) Acaba kaç tanesi tuttuMerhaba hanımlar. Ben martın 13-ü 3 tane 5.gün dondurulmuş embryo transferi oldum. 7 ve 8-ci günde erken gebelik testi yapmışdım. Bu gün normal kaset test yapdım. Hepsinde ilk 5 dakikada çıktı. Kan tahlili günüme 2 gün var. Sabredemiyorum. Kesin hamileliktir değil mi? Belirti olarak da normalde çok üşüyen biri olsam da, sıcak basıyor ara-ara. Bi de 7ci günden 2 gün süren açık kahverengi lekenmem olmuşdu
Oooo maşallah canım harika sonucunBayağı rahatladım kızlar çok şükür. 1949.41 çıktı sonuç
Tebrik ederim canım benimMerhaba hanımlar. Ben martın 13-ü 3 tane 5.gün dondurulmuş embryo transferi oldum. 7 ve 8-ci günde erken gebelik testi yapmışdım. Bu gün normal kaset test yapdım. Hepsinde ilk 5 dakikada çıktı. Kan tahlili günüme 2 gün var. Sabredemiyorum. Kesin hamileliktir değil mi? Belirti olarak da normalde çok üşüyen biri olsam da, sıcak basıyor ara-ara. Bi de 7ci günden 2 gün süren açık kahverengi lekenmem olmuşdu
Ohh maşallah harika canım benimBayağı rahatladım kızlar çok şükür. 1949.41 çıktı sonuç
Ayyy süper senin adına çok sevindim canım. Dr da beni yarın çağırdı ultrasonda bi bakalım dedi ben devlette verdim hep kanbide özele verdim az önce oda 431,5 çıkmışBayağı rahatladım kızlar çok şükür. 1949.41 çıktı sonuç
Canım nasılsın çıktı mı sonucunOooo maşallah canım harika sonucun
Kuzum kaçıncı bugün değerin güzel maşallah .Senin değerin yavaş mı ilerliyordu hatırlayamadım yazışmalardanAyyy süper senin adına çok sevindim canım. Dr da beni yarın çağırdı ultrasonda bi bakalım dedi ben devlette verdim hep kanbide özele verdim az önce oda 431,5 çıkmış
Canım hayırlı olsun var gibi gözüküyor inşallah sağlıklı kan sonucunu alırsınMerhaba hanımlar. Ben martın 13-ü 3 tane 5.gün dondurulmuş embryo transferi oldum. 7 ve 8-ci günde erken gebelik testi yapmışdım. Bu gün normal kaset test yapdım. Hepsinde ilk 5 dakikada çıktı. Kan tahlili günüme 2 gün var. Sabredemiyorum. Kesin hamileliktir değil mi? Belirti olarak da normalde çok üşüyen biri olsam da, sıcak basıyor ara-ara. Bi de 7ci günden 2 gün süren açık kahverengi lekenmem olmuşdu
Ay inşAllah ya çok sağ olun. Sanırım kalp atışlarını duyana kadar rahat yok bana. İnanamıyorumTebrik ederim canım benimHamilesin
Amin inşallah çok sağ olunCanım hayırlı olsun var gibi gözüküyor inşallah sağlıklı kan sonucunu alırsın
Kaçıncı gün canım bugün kaç embiriyoyduBayağı rahatladım kızlar çok şükür. 1949.41 çıktı sonuç
5.gün dondurulmuş embriyoydu canım :)Kaçıncı gün canım bugün kaç embiriyoydu
İnşAllah vardır. Martın 25-i kan tahlili günüm. Bir az da sabr edeyim artıkHayırlı olsun canım hamilelik var gözüküyor kan testini mutlaka ver :)
Belli oluyor mu bilmiyorum ama çok slik bir çizgi çıktıGüzel haberlerini bekliyorum canım
Sorma canım ne zaman kalp atışı duyacağız o zaman biraz daha rahatlayacağız inşaallahAy inşAllah ya çok sağ olun. Sanırım kalp atışlarını duyana kadar rahat yok bana. İnanamıyorum
Amin inşAllah. Rabbim isteyen her kese nasip etsin. Kucağını doldursun inşAllahHayırlı olsun, çok güzel bir pozitif buhayırlısıyla kucağına alırsın inşallah rabbim isteyen herkese nasipnetsin
Kanda kaçıncı günün peki canım değerin çok iyi maşallah böyle devam etsin inşallah5.gün dondurulmuş embriyoydu canım :)
Bende gördüm canım yarın sabah ilk idrarla daha net çıkarBelli oluyor mu bilmiyorum ama çok slik bir çizgi çıktıyarın sabah ilk idrarla tekrar yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?