• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Merhaba hanımlar. Ben martın 13-ü 3 tane 5.gün dondurulmuş embryo transferi oldum. 7 ve 8-ci günde erken gebelik testi yapmışdım. Bu gün normal kaset test yapdım. Hepsinde ilk 5 dakikada çıktı. Kan tahlili günüme 2 gün var. Sabredemiyorum. Kesin hamileliktir değil mi? Belirti olarak da normalde çok üşüyen biri olsam da, sıcak basıyor ara-ara. Bi de 7ci günden 2 gün süren açık kahverengi lekenmem olmuşdu
Hayırlı olsun, çok güzel bir pozitif bu🥰 hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah🤲 rabbim isteyen herkese nasipnetsin🤲

Merhaba hanımlar. Ben martın 13-ü 3 tane 5.gün dondurulmuş embryo transferi oldum. 7 ve 8-ci günde erken gebelik testi yapmışdım. Bu gün normal kaset test yapdım. Hepsinde ilk 5 dakikada çıktı. Kan tahlili günüme 2 gün var. Sabredemiyorum. Kesin hamileliktir değil mi? Belirti olarak da normalde çok üşüyen biri olsam da, sıcak basıyor ara-ara. Bi de 7ci günden 2 gün süren açık kahverengi lekenmem olmuşdu
Tebrikler Maşallah bayağı hamilesiniz :) Acaba kaç tanesi tuttu 😍

Tebrik ederim canım benim ❤️ Hamilesin ☺️

Ayyy süper senin adına çok sevindim canım. Dr da beni yarın çağırdı ultrasonda bi bakalım dedi ben devlette verdim hep kanbide özele verdim az önce oda 431,5 çıkmış
Kuzum kaçıncı bugün değerin güzel maşallah .Senin değerin yavaş mı ilerliyordu hatırlayamadım yazışmalardan

Canım hayırlı olsun var gibi gözüküyor inşallah sağlıklı kan sonucunu alırsın 🙏☺️

Eklentiler

• A1DB67E1-352D-4B32-B77E-E67588FD1455.jpeg
    A1DB67E1-352D-4B32-B77E-E67588FD1455.jpeg
    58,9 KB · Görüntüleme: 73
Back