2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar ben dayanamadım hastaneye gitmisken kanda verdim ah bu iç güdüler inşallah sonuç güzel çıkar

İki kere kan vermek yetiyor aslında..İlki tespit için 2.yükselmesini kontrol için..güzel yükselmişse bir daha kan vermeye gerek yok canım..stres yapma bunu

İki kere kan vermek yetiyor aslında..İlki tespit için 2.yükselmesini kontrol için..güzel yükselmişse bir daha kan vermeye gerek yok canım..stres yapma bunu
Doktor görmeyince emin olamadım kan verdim şimdi bekliyorum 8.günde 148 çıkmıştı 10.günde 278 di. Şimdi 14.gün oluyor heralde 10 günüm cumartesiydi

Merhaba hanımlar. Ben martın 13-ü 3 tane 5.gün dondurulmuş embryo transferi oldum. 7 ve 8-ci günde erken gebelik testi yapmışdım. Bu gün normal kaset test yapdım. Hepsinde ilk 5 dakikada çıktı. Kan tahlili günüme 2 gün var. Sabredemiyorum. Kesin hamileliktir değil mi? Belirti olarak da normalde çok üşüyen biri olsam da, sıcak basıyor ara-ara. Bi de 7ci günden 2 gün süren açık kahverengi lekenmem olmuşdu

Eklentiler

• IMG_20230322_082207.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 64
Hayırlı olsun canım hamilelik var gözüküyor kan testini mutlaka ver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…