• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

kızlar merhaba. 16 martta dondurulmus 2 adet 5. Gün embriyosu transferi oldum.
Transferi saymazsak 4. günü cok ufak pembe bi akıntım oldu, biraz korktum adet gunumdu cunku.
Dün 5. Günü aksam ve bu sabah idrar testlerim yukardan assagi olarak. İlk 5 dk da cikti ama kuruma cizgilerinden cok korkuyorum ikisinde de ayni sey olmus olabilir mi?

Eklentiler

• 852B0200-6034-418F-B747-956DEAEEA782.jpeg
    852B0200-6034-418F-B747-956DEAEEA782.jpeg
    48 KB · Görüntüleme: 81
Benim de bugün 10. Günümdü transfer hariç, kan testi verdim negatif çıktı canım daha da yükselmez zaten. Eğer varsa belli oluyor☺️
Hakkımızda hayırlısı canım..bir yol bu..nerede gebelik yoluna sapacağını bilemediğimiz bir yol..biz ancak yürüyebiliriz bu yolda Allah gebeliğe ayrılan sapağı karşımıza çıkarana kadar..kimi için erken kimi için geç, ama o sapak gelecek inşallah🥰

kızlar merhaba. 16 martta dondurulmus 2 adet 5. Gün embriyosu transferi oldum.
Transferi saymazsak 4. günü cok ufak pembe bi akıntım oldu, biraz korktum adet gunumdu cunku.
Dün 5. Günü aksam ve bu sabah idrar testlerim yukardan assagi olarak. İlk 5 dk da cikti ama kuruma cizgilerinden cok korkuyorum ikisinde de ayni sey olmus olabilir mi?
Canım pozitif görünüyor bunlar..ikisi de tutarsa embriyoların erken çıkar zaten..hayırlısıyla ilerlesin inşallah 🤲

Kızlar ya 15 Mart'ta transfer oldu. Test yapıp yapmamak konusunda çok kararsızım. Sizce yapsam çıkar mı?
Canım bence yapma kan testini bekle ben 14 martta transfer oldum dün gebelik testi yaptım negatif çıktı beni çok kötü etkiledi dayanabilir isen bence yapmasana daha iyi 😞

Ya iste sonra 12. Gune kadar 2 günde bir kan verme stresi gelicek eger cikarsa bir seyler ne bileyim korktum bende 🥺
Valla ben bi pozitifi görsem rahatlıcamda göremeden sonrasını düşünemiyorum bi belirtimde olmadığı için gidip vereyim kan dedim belki bi süpriz yapar bana. Benim 10 gün kan testim normalde bugün 7 günüm

Back