İnşallah sağlıkla ilerler kuuzm yaSen bilirsin canım benim ama değerlerin güzeldi zaten senin
Hadi hayırlısı olsun canımEvet canım bugün 12.günüm. Ben 10.gün verdim 318 çıktı bugün tekrarını verdim 3 4 gibi çıkacakmış
çok erken daha, kan zamanını bekle benceAy inşallah canim yaAcaba kan versem mi beklesem mi 6. Gündeyim ama oda erken sanki meraktan catliycam
İnşallah benim için de bir mucize olur canımKuzum aslında doktorlar test yapmayın evde direkt gününde kan verin diyorlar.Ben ilk transferimde yaptım o hatayı negatif çıktı 8. Gün ağladım kendi kendime ilaçları kullanmak istemedim 10. Gün kan verdim pozitif ama ilaçları kendi kendime azalttığım için Belkide oldu bilmiyorum.O kadar üzüldüm ki 2. Transferde daha önce yazdıklarımı gördüysen asla yapmıycam dedim.Ama 7. Gün ton balığı yiyordum içime kurt düştü meğer yasakmış bu kez stres oldum acaba var mı diye çift embryo olmasından cesaret alıp erken gebelik testi yaptım tek embriyo olsaydı cesaret edemezdim o gün silik çizgi çıktı ama niyetim 12. Gün direkt kan vermekti.Şuan bazı testlerden ya da geç döllenmeden kaynaklı bazı kişilerde çıkmıyor sonra üzülüyoruz toplanıyoruz boşuna.O yüzden illa yapacaksak 8. Gün ilk idrarla erken gebelik testi o da 5. Gün embryosu ise.O yüzden sıkma canını desemde sıkacaksın bende yaşadım bunu ama boşuna üzülüyorsun daha net birşey yok şuan
Çatlatma iğnesi kullanmadın dimi canım erken olmasına rağmen belirgin çıkmış çünkükızlar merhaba. 16 martta dondurulmus 2 adet 5. Gün embriyosu transferi oldum.
Transferi saymazsak 4. günü cok ufak pembe bi akıntım oldu, biraz korktum adet gunumdu cunku.
Dün 5. Günü aksam ve bu sabah idrar testlerim yukardan assagi olarak. İlk 5 dk da cikti ama kuruma cizgilerinden cok korkuyorum ikisinde de ayni sey olmus olabilir mi?
Amin kuzum benim inşallahİnşallah benim için de bir mucize olur canımiyi dileklerin ve yönlendirmen için teşekkür ediyorum sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
Yok canım dondurulmustuÇatlatma iğnesi kullanmadın dimi canım erken olmasına rağmen belirgin çıkmış çünkü
İnsallah canım, yarın bir tane daha yaparim diye dusundum, kan için ne yapsam bilemedimCanım pozitif görünüyor bunlar..ikisi de tutarsa embriyoların erken çıkar zaten..hayırlısıyla ilerlesin inşallah
Çok sevindim kuzum öyleyse maşallah subhanallahYok canım dondurulmustuherkes gibi benimde ellerimden defalarca gecti bu testler silikler, kuruma çizgileri falan..inanamiyorum o yuzden ne zaman ikisi de ayni renk cikicak heralde o zaman
Canım sağol Allah razı olsunÇok sevindim kuzum öyleyse maşallah subhanallahAma şimdi kan verme kuzum 10. Günü bekle
Seninle aynı gündü transfer tarihimiz 2 adet 5. Gün bidekızlar merhaba. 16 martta dondurulmus 2 adet 5. Gün embriyosu transferi oldum.
Transferi saymazsak 4. günü cok ufak pembe bi akıntım oldu, biraz korktum adet gunumdu cunku.
Dün 5. Günü aksam ve bu sabah idrar testlerim yukardan assagi olarak. İlk 5 dk da cikti ama kuruma cizgilerinden cok korkuyorum ikisinde de ayni sey olmus olabilir mi?
Valla ben hic bir umutla yapmadim canım hatta adet gunu leke gelince dedim tamam sökülemiyor.. bugun 6. Günümüz cıkadabilir, cikmayadabilir. Üzülmem beklerim diyorsan yapSeninle aynı gündü transfer tarihimiz 2 adet 5. Gün bideyapsam mı bende emin olamıyorum
Ya herkes 3/4 kez kan vermiş burda tedavi gören bi kaç tanıdığım var onlarda aynı şeyi söyledi sanırım ben hemşire mağduru oldum doktora danışmadan kağıda baktı tamam haftaya çarşamba gel dedi aklım takıldı şimdi gidicem kan vericem yakın bi hastaneye aklımda kalmasın en azından :)Ben Çarşamba günü 4. Kez kan vericem.Beta yükseliyormu diye dr pek memnun değil betamdan çok tedirginim bende
İş çıkışında gidip alıp yapıcam bakalım ne çıkacakValla ben hic bir umutla yapmadim canım hatta adet gunu leke gelince dedim tamam sökülemiyor.. bugun 6. Günümüz cıkadabilir, cikmayadabilir. Üzülmem beklerim diyorsan yap
Benim değerim yavaş yükseliyor diye bu kadar istedi dr um.Ya herkes 3/4 kez kan vermiş burda tedavi gören bi kaç tanıdığım var onlarda aynı şeyi söyledi sanırım ben hemşire mağduru oldum doktora danışmadan kağıda baktı tamam haftaya çarşamba gel dedi aklım takıldı şimdi gidicem kan vericem yakın bi hastaneye aklımda kalmasın en azından :)
Güzel haberlerini bekliyorum canımİş çıkışında gidip alıp yapıcam bakalım ne çıkacak
Benim değerim yavaş yükseliyor diye bu kadar istedi dr um.
13 Mart 85,90
16 Mart 144,77
19 Mart 278,77
Bugünde verdim daha çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?