2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

İnşallah benim için de bir mucize olur canım iyi dileklerin ve yönlendirmen için teşekkür ediyorum sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Çatlatma iğnesi kullanmadın dimi canım erken olmasına rağmen belirgin çıkmış çünkü

Yok canım dondurulmustu herkes gibi benimde ellerimden defalarca gecti bu testler silikler, kuruma çizgileri falan..inanamiyorum o yuzden ne zaman ikisi de ayni renk cikicak heralde o zaman
Çok sevindim kuzum öyleyse maşallah subhanallah Ama şimdi kan verme kuzum 10. Günü bekle

Seninle aynı gündü transfer tarihimiz 2 adet 5. Gün bide yapsam mı bende emin olamıyorum

Ben Çarşamba günü 4. Kez kan vericem.Beta yükseliyormu diye dr pek memnun değil betamdan çok tedirginim bende
Ya herkes 3/4 kez kan vermiş burda tedavi gören bi kaç tanıdığım var onlarda aynı şeyi söyledi sanırım ben hemşire mağduru oldum doktora danışmadan kağıda baktı tamam haftaya çarşamba gel dedi aklım takıldı şimdi gidicem kan vericem yakın bi hastaneye aklımda kalmasın en azından :)

Benim değerim yavaş yükseliyor diye bu kadar istedi dr um.
13 Mart 85,90
16 Mart 144,77
19 Mart 278,77
Bugünde verdim daha çıkmadı bekliyorum.

K kunkul41 canım istersen yaptır için rahat eder ama sanırım senin değerin yüksekti yanlış hatırlamıyorsam. Dr gerek görmemiştir o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…