2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Çok doğru kuzum ama ben bir tek peçeteyle rahat ediyorum ya buna nasıl çözüm bulsam acaba

Tebrik ederim, gözün aydın. Herşey yolunda gitsin inşallah...

Transferden 1 gün sonra başladım kuzum çünkü adetime 8 gün vardı normalde de o zamanlarda ağrım oluyor benim
Ne bileyim ya 1 transferdede hiç belirtim olmadı negatif oldu. Bunda çift embiriyo yine hiç belirtim yok hatta karnım guruldamaya başladı her adet öncesi olduğu gibi. Ama sen benimde çift embiriyo bitanesi tuttu benimde belirtim yoktu diyosun bu güzel birşey. Ama işte belkide ağrın olduğu için diğer belirtilerini hissedememişindir diye düşündüm şuan. Ben galiba çok umutsuzum. Çünkü içimde hiç umut yok

Ya az önce pembe lekelenme oldu kaybetme korkusu sarıyor beni ya. İğne günüm perşembe, yarın vurunsam sorun olur mu

Allah razı olsun inşallah sizin içinde öyle inşallah korktuğumuz gibi olmaz aynen insan sevinemiyor. O zaman neredeyse dünyaya haber vermiştim şimdi kimse bilmiyor söyleyemiyorum hakkımızda hayırlısı

Hayır hayır umutsuz olup kendine boş yere strese sokma canım aksine umutla bekle

Kaçıncı gününüz bugün? Tutunma olsun inşallah. Benimde olmuştu 7.gün
2 martta transfer oldum 13 Mart 495 15 Mart 1013 dü değerim, 14 martta da lekelenme olmuştu geçmişti bugün oldu az önce pembemsi fitil sırasında. Öğretmenim yoğundu günüm ondan mı anlam veremedim şu anda yerleşme olur mu devam eder mi tereddütteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…