• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Çok doğru yapiyosun canm keşke bende yapmasaymisim canm okadar üzüldüm ki ağlaya ağlaya bir hal oldum daha başka test yapmam cuma direk kan vericem
Önceki başlıklarda böyle negatif çıkıp sonra pozitif gören çok var üzülme inşallah olur. Üzülmen daha kötü tutcağı varsa da tutmayabilir hemen unut o testi☺️

Sabahları sanki dünyaları yemişim gibi tok uyanıyorum (diyet yapıyorum o yüzden akşamları yemiyorum aç kalkmam lazım normalde) bir de yemek düşününce midem bulanıyor ama çok değil. Hani böyle çok su içersiniz de bir yudum daha içersen kusucak gibi olursun işte öyle uyanıyorum. Daha da 4. Günüm belirti için erken sanırım. İlaçlar yapıyor olabilir mi?
Muhtemelen kuzum dünya kadar ilaç kullanıyoruz yan etki yapmış olabilir

Kaçıncı gündü canm bende geçen hafta pazartesi transfer oldum dün kaset testle yaptım negatif insan uzulduguyle kalıyor erken yapinca
Transferi saymazsak 7. Gündü canım ben ilkinde metanetle bekledim ama bu sefer beklemek istemedim beklesem daha iyiymiş 🤷‍♀️ ama test yapıp çıkanlarda var nasip

Evet canım bugün 6. Günüm.Dayanamadım yaptım idrar testi.Silik çizgi çıktı.Umarım çatlatma iğnesinin etkisi değildir ayın 8inde yapmıştım çatlatma iğnesini
Ne mutlu sana böyle bi çizgi gördün . Bu benim 2 denemem çift embiriyo koyuldu bugün 6 günüm . Ve hiç ama hiç bir belirtim yok. Sen hissetmişsin test yapmışsın benim eczaneye bile gidesim yok. İlkinde 5 gün kan vermiştim 0 çıkmıştı hiç belirtim yoktu şuan 2.ci yine yok 😣 umarım senin böyle çift çift devam eder

Merhaba hiç öyle düşünmeyin 1 yumurta 1 embriyo bile olacağı varsa yetiyor. Benim yaşım 28 12 yumurtadan 3ü kalmıştı 3ü de 3. Gün ve transfer yapıldı. Başka da dondurulmuşum kalmadı, idrar testlerim de pek umutlu değil bakalım kan verdim bekliyorum
12 döllenmiş yumurtadan mi 3 tane 3. Gün embriyosu kalmıştı yoksa 12 yumurtadan 3 tanesi döllenmişti de onlar 3. Güne kadar bozulmadan mi devam etmişti? Çok karışık ve çok soru sordum kusura bakmayın🙈 Rabbim gonlunuzdekini hayra çevirip tez vakitte kolaylıkla nasip etsin inşallah 🤲

Ne mutlu sana böyle bi çizgi gördün . Bu benim 2 denemem çift embiriyo koyuldu bugün 6 günüm . Ve hiç ama hiç bir belirtim yok. Sen hissetmişsin test yapmışsın benim eczaneye bile gidesim yok. İlkinde 5 gün kan vermiştim 0 çıkmıştı hiç belirtim yoktu şuan 2.ci yine yok 😣 umarım senin böyle çift çift devam eder
Öyle düşünme canım belirti olacak diye birşey yok ❤️

Amin inşallah canım.Test günüm cumartesi benim.İnşallah hepimiz pozitifi görür sağlıklı gebeliğimiz olur.Benim dünden beri çok belim ağrıyor.Birde göğüslerim şişti ama onu ilaca bağlıyorum.

Ama hemen öyle düşünme herkesin belirtisi olmayabiliyor herkesin bünyesi farklı güzel düşün güzel şeyler olsun❤️

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim benim daha ilk denemem ama maddi olarak gerçekten çok zorluyor. Bu nedenle de çok korkuyorum 2. Deneme bizi çok yipratacaktir çünkü. 19 yumurtadan sadece 9u dollenince demekki benim yumurtalar çok kalitesiz diye düşünmeden edemiyorum😔 e yumurtalarım böyle kalitesizse 5. Güne de ulaşamayacaklardir diye çok korkuyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Sizin bebisleriniz size tutunsun sağlıkla kucağınıza alabilin inşallah 🤲
Canım ben 40 yanındayım..ilk denemede 6 yumurta toplandı 1 tane 5.güne ulaştı..2.denememde 7 yumurtadan 2 tane 5.güne ulaştı..şimdi 3.denedim 9 yumurtadan 4 tane 5.güne ulaştı ve ikisini donduruldu..demem o ki yaş ilerledikçe yumurta sayı ve kalitesi azalır normalde ama belli olmuyor işte..biraz Allaha bırakmak lazım..şimdi 7.günümdeyim, içimde olmayacakmış gibi bir his var ama yine Allaha bıraktım..görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin, dualarımızı kabul etsin🤲

Transferi saymazsak 7. Gündü canım ben ilkinde metanetle bekledim ama bu sefer beklemek istemedim beklesem daha iyiymiş 🤷‍♀️ ama test yapıp çıkanlarda var nasip
Ben de geçen hafta salı günü transfer oldum ama test yapmaya korktum valla..test günümü beklicem..Allah hepimize pozitif görmeyi nasip etsin🤲

12 döllenmiş yumurtadan mi 3 tane 3. Gün embriyosu kalmıştı yoksa 12 yumurtadan 3 tanesi döllenmişti de onlar 3. Güne kadar bozulmadan mi devam etmişti? Çok karışık ve çok soru sordum kusura bakmayın🙈 Rabbim gonlunuzdekini hayra çevirip tez vakitte kolaylıkla nasip etsin inşallah 🤲
12 yumurta toplandı, 5 embriyo oluştu dediler sonra 3 tane 3. Gün embriyosu kaldı. Hepsi transfer yapıldı, bugün de negatif sonucunu aldım☺️ hayırlısı değilmiş

Amin inşallah canım.Test günüm cumartesi benim.İnşallah hepimiz pozitifi görür sağlıklı gebeliğimiz olur.Benim dünden beri çok belim ağrıyor.Birde göğüslerim şişti ama onu ilaca bağlıyorum.
İlaca bağlama. İlk transferde bende senin gibi onca iğne ilaç kullandım ama hiç belirtim olmadı demekki senin belirtij hamilelik belirtisiki bunları yaşıyosun . Benimde cumartsi test günüm. Belki yarın giderim bi kan veririm kafamda kesinleştirmek için

12 yumurta toplandı, 5 embriyo oluştu dediler sonra 3 tane 3. Gün embriyosu kaldı. Hepsi transfer yapıldı, bugün de negatif sonucunu aldım☺️ hayırlısı değilmiş
Yaa çok üzüldüm gerçekten ama belki değeriniz artar belli olmaz 😔 Rabbim en hayırlı vakitte en güzel şekilde kucaginizi doldursun inşallah🤲 bu uzuntunuze rağmen cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim

Ben de geçen hafta salı günü transfer oldum ama test yapmaya korktum valla..test günümü beklicem..Allah hepimize pozitif görmeyi nasip etsin🤲
Valla çok iyi yapmışsın canım test yapmayarak şu an kafamı toplayamıyorum değişik durum 🙏

Back