- 18 Şubat 2021
- 117
- 84
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum hangisi doğru ama ben peçete koyuyorum her tuvalete gittiğimde değiştiriyorum.Rulo peçeteler var ya onlardan.Ped bana alerji yapıyor çünküKızlar fitilden kaynaklı akıntı çok oluyor diye ben günlük ped kullanıyorum zararlı mı acaba peçeteye zararlı denilmiş de aklıma takıldı
Yaa umut oldunuz bana çok teşekkür ederim siz de güzel haberler alin, sağlıkla yavrularınıza kavuşun inşallahCanım ben 40 yanındayım..ilk denemede 6 yumurta toplandı 1 tane 5.güne ulaştı..2.denememde 7 yumurtadan 2 tane 5.güne ulaştı..şimdi 3.denedim 9 yumurtadan 4 tane 5.güne ulaştı ve ikisini donduruldu..demem o ki yaş ilerledikçe yumurta sayı ve kalitesi azalır normalde ama belli olmuyor işte..biraz Allaha bırakmak lazım..şimdi 7.günümdeyim, içimde olmayacakmış gibi bir his var ama yine Allaha bıraktım..görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin, dualarımızı kabul etsin
Anladım canım tamamdır teşekkür ederimKuzum hangisi doğru ama ben peçete koyuyorum her tuvalete gittiğimde değiştiriyorum.Rulo peçeteler var ya onlardan.Ped bana alerji yapıyor çünkü
Kadın doğum doktorları günlük pedlerin peçetelerin rahmin PH dengesini bozduğunu söylüyorlar. Sık sık iç çamaşırı (%100 pamuk) değiştirmeyi daha doğru buluyorlar. Bende bu süreçte uzun süre kullanmıyorum. Yalnızca fitilden sonra bir müddet peçete kullanıyorum.Kızlar fitilden kaynaklı akıntı çok oluyor diye ben günlük ped kullanıyorum zararlı mı acaba peçeteye zararlı denilmiş de aklıma takıldı
Bende şuan kulaniyorum isemis gibi oluyor ben annem den biliyorum penye gibi atlet olur kısa kol olur kullanmadım vardı kaynarda yıkadım makasla kestim öyle kullanıyorum koca karı gibi bezi her istediğim vakit değişiyorum tekrar 90 derece de yıkıyorum utuluyorum kullanıyorumKızlar fitilden kaynaklı akıntı çok oluyor diye ben günlük ped kullanıyorum zararlı mı acaba peçeteye zararlı denilmiş de aklıma takıldı
Canım bende hep günlük ped kullanıyorum sık sık degistiyorum enfeksiyon yapıyor diye zararlı diyorlar ama sürekli iç çamaşırı batıyor bende o yüzden hemen sık sık degistiyorumKızlar fitilden kaynaklı akıntı çok oluyor diye ben günlük ped kullanıyorum zararlı mı acaba peçeteye zararlı denilmiş de aklıma takıldı
Bana da allerji yapıyor ama peçete de koymuyorum, çamaşır değiştiriyorumKuzum hangisi doğru ama ben peçete koyuyorum her tuvalete gittiğimde değiştiriyorum.Rulo peçeteler var ya onlardan.Ped bana alerji yapıyor çünkü
Bana da allerji yapıyor ama peçete de kullanmıyorum çamaşır değiştiriyorumKuzum hangisi doğru ama ben peçete koyuyorum her tuvalete gittiğimde değiştiriyorum.Rulo peçeteler var ya onlardan.Ped bana alerji yapıyor çünkü
Bu daha mantıklı, peçete veya ped daha sağlıksızBende şuan kulaniyorum isemis gibi oluyor ben annem den biliyorum penye gibi atlet olur kısa kol olur kullanmadım vardı kaynarda yıkadım makasla kestim öyle kullanıyorum koca karı gibi bezi her istediğim vakit değişiyorum tekrar 90 derece de yıkıyorum utuluyorum kullanıyorum
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla keseyide gör kalp atışında duy bende kısmetse 31 Mart'ta gidicem bende korkuyorum sizi çok iyi anlıyorum benimde önceden kaybettigim bebeğim var aynı seyleri yasayacam diye sevinemiyorum bile ama inşallah bunlarda herşey sağlıkla ilerler sağlıkla kucağımıza alırızMerhaba arkadaşlar güzel haberlerinizi okuduğumda çok mutlu oluyorum. İnşallah Allah tamamına erdirir Allah gönlünüze göre verir inşallah Her zaman dualarımdasınız. Negatif haber alanlar içinde Allah onlara güç ve sabır versin inşallah ben tam 5 kez negatifle döndüm. Allah sabrını veriyor ama nasıl olduğunu çok iyi biliyorum o sürecin. Benim bugün transferimin 10. Günüydü kan verdim sabah 562 çıktı doktor tekrarlamama gerek olmadığını ve 4 nisanda hem kese hem kalp atışını duymak için çağırdı Allah nasip ederse inşallah tabi korkularım çok daha önce kaybetmiştim çünkü Allah hepimizin yardımcısı olsun
Pet bende terleme olunca kaşıntı yapıyor peçete ne kadar kalında koyim ister istemez parçalanıyor en iyisi bez kulaniyorum terlese de çekiyor yani kilotlarim da temiz oluyor hiç bulaşmiyorBu daha mantıklı, peçete veya ped daha sağlıksız
Canm Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinMerhaba arkadaşlar güzel haberlerinizi okuduğumda çok mutlu oluyorum. İnşallah Allah tamamına erdirir Allah gönlünüze göre verir inşallah Her zaman dualarımdasınız. Negatif haber alanlar içinde Allah onlara güç ve sabır versin inşallah ben tam 5 kez negatifle döndüm. Allah sabrını veriyor ama nasıl olduğunu çok iyi biliyorum o sürecin. Benim bugün transferimin 10. Günüydü kan verdim sabah 562 çıktı doktor tekrarlamama gerek olmadığını ve 4 nisanda hem kese hem kalp atışını duymak için çağırdı Allah nasip ederse inşallah tabi korkularım çok daha önce kaybetmiştim çünkü Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ama sizin belirtileriniz vardı dimiTek tuttuysa belli olmaz kuzum.En erken 8. Gün ve erken gebelik testiyle yapın Benim de çift embryo su 7. Gün erken gebelikle silik gördüm.Bugün de tek kese gördüm mesela
Kuzum ben her ay adet öncesi ne yaşarsam aynılarını yaşadım adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı sadeceAma sizin belirtileriniz vardı dimi
İnşallah senin için en güzel zamanda en hayırlı güzel şekliyle sağlıklı bir şekilde nasip olur. Hepimiz için aslında...12 yumurta toplandı, 5 embriyo oluştu dediler sonra 3 tane 3. Gün embriyosu kaldı. Hepsi transfer yapıldı, bugün de negatif sonucunu aldım hayırlısı değilmiş
Allah'ım harika bir haber çok çok sevindim kuzum benim maşallah subhanallah çok güzel çıkmış değerinMerhaba arkadaşlar güzel haberlerinizi okuduğumda çok mutlu oluyorum. İnşallah Allah tamamına erdirir Allah gönlünüze göre verir inşallah Her zaman dualarımdasınız. Negatif haber alanlar içinde Allah onlara güç ve sabır versin inşallah ben tam 5 kez negatifle döndüm. Allah sabrını veriyor ama nasıl olduğunu çok iyi biliyorum o sürecin. Benim bugün transferimin 10. Günüydü kan verdim sabah 562 çıktı doktor tekrarlamama gerek olmadığını ve 4 nisanda hem kese hem kalp atışını duymak için çağırdı Allah nasip ederse inşallah tabi korkularım çok daha önce kaybetmiştim çünkü Allah hepimizin yardımcısı olsun
Peki transferin başından beri miydi o belirtiler adetin yaklaşınca mı başladı?Kuzum ben her ay adet öncesi ne yaşarsam aynılarını yaşadım adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı sadece