2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kuzum bende de pazar günü oldu az az dün de geldi sonra kesildi hiç korkma muhtemelen iğneni vurdur doktor

Hayırlı olsun, böyle mutlu haberler alınca mutluluk artıyor gerçekten..rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar 3. gun embriyosu tutan varsa kacinci gun ogrendiniz birde sizce kalite cok onemli mi ocaktaki transferimde 5. Gun embriyosuydu daha kaliteliydi ama tutmadi bu 3. Gün ocaga gore bir tık daha düşük dedi doktor bi tık modum düştü ama asla salmadım kendimi aynı oźenle dikkat ediyorum ilaclarima da kendimede son olarak 20 mart veya yakinlarinda transfer olan var miii beraber bekleyelim

Hayirli olsun canim :) bende 20 martta transfer oldum

Lekelenme olunca mutlu olmuyorsunuz hanımefendi, inanın çok ama çok üzülüyorsunuz.. o yüzden “hayır” çağırın bence ..
Yok yok üzülmeyin değerleriniz normal seyrinde gidiyosa iyiye işaret yerleşiyo ondan kanama yapıyo. Ben hiç belirti yaşamıyorum ondan öyle yazdım benimde kanamam keşke olsun demek istemedim yani

Yok yok üzülmeyin değerleriniz normal seyrinde gidiyosa iyiye işaret yerleşiyo ondan kanama yapıyo. Ben hiç belirti yaşamıyorum ondan öyle yazdım benimde kanamam keşke olsun demek istemedim yani
İnşallah çok teşekkür ederim, sizde güzel sağlıklı sonuçlar alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…