Kuzum bende de pazar günü oldu az az dün de geldi sonra kesildi hiç korkma muhtemelen iğneni vurdur doktor2 martta transfer oldum 13 Mart 495 15 Mart 1013 dü değerim, 14 martta da lekelenme olmuştu geçmişti bugün oldu az önce pembemsi fitil sırasında. Öğretmenim yoğundu günüm ondan mı anlam veremedim şu anda yerleşme olur mu devam eder mi tereddütteyim
Ama varsa bile 0 çıkmaz diye düşünüyorum sizde erken yapmadınızmı10. Günden önce kan verme düşük çıkar canım
Ben 10. Gün kan verdim 7. Gün erken gebelik testi yapmıştım.Bence erken yapma ama karar senin tabiAma varsa bile 0 çıkmaz diye düşünüyorum sizde erken yapmadınızmı
Aynen iğnemi yarın vurduracağım pazartesi de muayeneye çağırdı, Ctesi geleyim dedim de hamile bakmıyorum yoğun oluyorum dediKuzum bende de pazar günü oldu az az dün de geldi sonra kesildi hiç korkma muhtemelen iğneni vurdur doktor
Süper kuzum dinlen güzelce uzat ayaklarınıAynen iğnemi yarın vurduracağım pazartesi de muayeneye çağırdı, Ctesi geleyim dedim de hamile bakmıyorum yoğun oluyorum dedi
Lekelenme olunca mutlu olmuyorsunuz hanımefendi, inanın çok ama çok üzülüyorsunuz.. o yüzden “hayır” çağırın bence ..Millet 7. Gün kanama yaşamış bende hala tıkk yookk yaa
Uzandım bakalım sorun olmaz inşallah dediğin gibiSüper kuzum dinlen güzelce uzat ayaklarını
Psikolojik olarak insanı yıpratıyor gerçektenLekelenme olunca mutlu olmuyorsunuz hanımefendi, inanın çok ama çok üzülüyorsunuz.. o yüzden “hayır” çağırın bence ..
Hayırlı olsun, böyle mutlu haberler alınca mutluluk artıyor gerçekten..rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar güzel haberlerinizi okuduğumda çok mutlu oluyorum. İnşallah Allah tamamına erdirir Allah gönlünüze göre verir inşallah Her zaman dualarımdasınız. Negatif haber alanlar içinde Allah onlara güç ve sabır versin inşallah ben tam 5 kez negatifle döndüm. Allah sabrını veriyor ama nasıl olduğunu çok iyi biliyorum o sürecin. Benim bugün transferimin 10. Günüydü kan verdim sabah 562 çıktı doktor tekrarlamama gerek olmadığını ve 4 nisanda hem kese hem kalp atışını duymak için çağırdı Allah nasip ederse inşallah tabi korkularım çok daha önce kaybetmiştim çünkü Allah hepimizin yardımcısı olsun
İşte asıl kanda net belli olur diye kan yapayım diyorum sonuçta kanda çıkmayan şey idrarda hiç çıkmazkiBen 10. Gün kan verdim 7. Gün erken gebelik testi yapmıştım.Bence erken yapma ama karar senin tabi
Hayirli olsun canim :) bende 20 martta transfer oldumKızlar 3. gun embriyosu tutan varsa kacinci gun ogrendinizbirde sizce kalite cok onemli mi ocaktaki transferimde 5. Gun embriyosuydu daha kaliteliydi ama tutmadi bu 3. Gün ocaga gore bir tık daha düşük dedi doktor bi tık modum düştü ama asla salmadım kendimi aynı oźenle dikkat ediyorum ilaclarima da kendimede son olarak 20 mart veya yakinlarinda transfer olan var miii beraber bekleyelim
Yok yok üzülmeyin değerleriniz normal seyrinde gidiyosa iyiye işaret yerleşiyo ondan kanama yapıyo. Ben hiç belirti yaşamıyorum ondan öyle yazdım benimde kanamam keşke olsun demek istemedim yaniLekelenme olunca mutlu olmuyorsunuz hanımefendi, inanın çok ama çok üzülüyorsunuz.. o yüzden “hayır” çağırın bence ..
Amin hepimiz için inşallahHayırlı olsun, böyle mutlu haberler alınca mutluluk artıyor gerçekten..rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Canım benim hayırlı olsun inşallah anne de olursunBu arada kendi gebelik sonucumu beklerken ki 3 gün daha var test günüme kızkardeşimin gebe olduğunu öğrendik şimditeyze oluyorum inşallah anne de olurum..rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aminn inşallah, çok teşekkür ederimCanım benim hayırlı olsun inşallah anne de olursun
İnşallah çok teşekkür ederim, sizde güzel sağlıklı sonuçlar alırsınız inşallahYok yok üzülmeyin değerleriniz normal seyrinde gidiyosa iyiye işaret yerleşiyo ondan kanama yapıyo. Ben hiç belirti yaşamıyorum ondan öyle yazdım benimde kanamam keşke olsun demek istemedim yani
İlki transferimden sonra hastane yazdı. Bu ikinci canim sağlık ocağına yazdırdımAy ne güzel daha önce kaç kere yazdırmıştın canım bana 1 kere karşılıyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?