• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar bir ürolog uyarmıştı bizi. Peçete wc kağıdı kullanmayın. Baby Islak mendil kullanın demişti.
Sebebi ise mikro çizikler oluşturuyormuş peçeteler kurularken, ve buralara oeöete oarçacıkları dolup bakteri enfeksiyon oluşturuyormuş. Ya tampon hareketlerle kurulama ya da mümkünse hiç kullanmama demişti. O yüzden akıntı için peçete koymamakta fayda var bence.
Çok doğru kuzum ama ben bir tek peçeteyle rahat ediyorum ya buna nasıl çözüm bulsam acaba

Merhaba arkadaşlar güzel haberlerinizi okuduğumda çok mutlu oluyorum. İnşallah Allah tamamına erdirir Allah gönlünüze göre verir inşallah Her zaman dualarımdasınız. Negatif haber alanlar içinde Allah onlara güç ve sabır versin inşallah ben tam 5 kez negatifle döndüm. Allah sabrını veriyor ama nasıl olduğunu çok iyi biliyorum o sürecin. Benim bugün transferimin 10. Günüydü kan verdim sabah 562 çıktı doktor tekrarlamama gerek olmadığını ve 4 nisanda hem kese hem kalp atışını duymak için çağırdı Allah nasip ederse inşallah tabi korkularım çok daha önce kaybetmiştim çünkü Allah hepimizin yardımcısı olsun
Tebrik ederim, gözün aydın. Herşey yolunda gitsin inşallah...

Transferden 1 gün sonra başladım kuzum çünkü adetime 8 gün vardı normalde de o zamanlarda ağrım oluyor benim
Ne bileyim ya 1 transferdede hiç belirtim olmadı negatif oldu. Bunda çift embiriyo yine hiç belirtim yok hatta karnım guruldamaya başladı her adet öncesi olduğu gibi. Ama sen benimde çift embiriyo bitanesi tuttu benimde belirtim yoktu diyosun bu güzel birşey. Ama işte belkide ağrın olduğu için diğer belirtilerini hissedememişindir diye düşündüm şuan. Ben galiba çok umutsuzum. Çünkü içimde hiç umut yok 🙁🙁🙁

Ya az önce pembe lekelenme oldu kaybetme korkusu sarıyor beni ya. İğne günüm perşembe, yarın vurunsam sorun olur mu

Hayırlı olsun canım benim sağlıkla keseyide gör kalp atışında duy bende kısmetse 31 Mart'ta gidicem bende korkuyorum sizi çok iyi anlıyorum benimde önceden kaybettigim bebeğim var aynı seyleri yasayacam diye sevinemiyorum bile ama inşallah bunlarda herşey sağlıkla ilerler sağlıkla kucağımıza alırız 🙏
Allah razı olsun inşallah sizin içinde öyle inşallah korktuğumuz gibi olmaz aynen insan sevinemiyor. O zaman neredeyse dünyaya haber vermiştim şimdi kimse bilmiyor söyleyemiyorum hakkımızda hayırlısı

Ne bileyim ya 1 transferdede hiç belirtim olmadı negatif oldu. Bunda çift embiriyo yine hiç belirtim yok hatta karnım guruldamaya başladı her adet öncesi olduğu gibi. Ama sen benimde çift embiriyo bitanesi tuttu benimde belirtim yoktu diyosun bu güzel birşey. Ama işte belkide ağrın olduğu için diğer belirtilerini hissedememişindir diye düşündüm şuan. Ben galiba çok umutsuzum. Çünkü içimde hiç umut yok 🙁🙁🙁
Hayır hayır umutsuz olup kendine boş yere strese sokma canım aksine umutla bekle 😍

Kaçıncı gününüz bugün? Tutunma olsun inşallah. Benimde olmuştu 7.gün
2 martta transfer oldum 13 Mart 495 15 Mart 1013 dü değerim, 14 martta da lekelenme olmuştu geçmişti bugün oldu az önce pembemsi fitil sırasında. Öğretmenim yoğundu günüm ondan mı anlam veremedim şu anda yerleşme olur mu devam eder mi tereddütteyim

Back