2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar fitilden kaynaklı akıntı çok oluyor diye ben günlük ped kullanıyorum zararlı mı acaba peçeteye zararlı denilmiş de aklıma takıldı

Kızlar fitilden kaynaklı akıntı çok oluyor diye ben günlük ped kullanıyorum zararlı mı acaba peçeteye zararlı denilmiş de aklıma takıldı
Kuzum hangisi doğru ama ben peçete koyuyorum her tuvalete gittiğimde değiştiriyorum.Rulo peçeteler var ya onlardan.Ped bana alerji yapıyor çünkü

Yaa umut oldunuz bana çok teşekkür ederim siz de güzel haberler alin, sağlıkla yavrularınıza kavuşun inşallah

Kadın doğum doktorları günlük pedlerin peçetelerin rahmin PH dengesini bozduğunu söylüyorlar. Sık sık iç çamaşırı (%100 pamuk) değiştirmeyi daha doğru buluyorlar. Bende bu süreçte uzun süre kullanmıyorum. Yalnızca fitilden sonra bir müddet peçete kullanıyorum.

Bende şuan kulaniyorum isemis gibi oluyor ben annem den biliyorum penye gibi atlet olur kısa kol olur kullanmadım vardı kaynarda yıkadım makasla kestim öyle kullanıyorum koca karı gibi bezi her istediğim vakit değişiyorum tekrar 90 derece de yıkıyorum utuluyorum kullanıyorum

Canım bende hep günlük ped kullanıyorum sık sık degistiyorum enfeksiyon yapıyor diye zararlı diyorlar ama sürekli iç çamaşırı batıyor bende o yüzden hemen sık sık degistiyorum

Kuzum hangisi doğru ama ben peçete koyuyorum her tuvalete gittiğimde değiştiriyorum.Rulo peçeteler var ya onlardan.Ped bana alerji yapıyor çünkü
Bana da allerji yapıyor ama peçete de koymuyorum, çamaşır değiştiriyorum

Bana da allerji yapıyor ama peçete de kullanmıyorum çamaşır değiştiriyorum

Bu daha mantıklı, peçete veya ped daha sağlıksız

Merhaba arkadaşlar güzel haberlerinizi okuduğumda çok mutlu oluyorum. İnşallah Allah tamamına erdirir Allah gönlünüze göre verir inşallah Her zaman dualarımdasınız. Negatif haber alanlar içinde Allah onlara güç ve sabır versin inşallah ben tam 5 kez negatifle döndüm. Allah sabrını veriyor ama nasıl olduğunu çok iyi biliyorum o sürecin. Benim bugün transferimin 10. Günüydü kan verdim sabah 562 çıktı doktor tekrarlamama gerek olmadığını ve 4 nisanda hem kese hem kalp atışını duymak için çağırdı Allah nasip ederse inşallah tabi korkularım çok daha önce kaybetmiştim çünkü Allah hepimizin yardımcısı olsun

Hayırlı olsun canım benim sağlıkla keseyide gör kalp atışında duy bende kısmetse 31 Mart'ta gidicem bende korkuyorum sizi çok iyi anlıyorum benimde önceden kaybettigim bebeğim var aynı seyleri yasayacam diye sevinemiyorum bile ama inşallah bunlarda herşey sağlıkla ilerler sağlıkla kucağımıza alırız

Bu daha mantıklı, peçete veya ped daha sağlıksız
Pet bende terleme olunca kaşıntı yapıyor peçete ne kadar kalında koyim ister istemez parçalanıyor en iyisi bez kulaniyorum terlese de çekiyor yani kilotlarim da temiz oluyor hiç bulaşmiyor

Canm Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

12 yumurta toplandı, 5 embriyo oluştu dediler sonra 3 tane 3. Gün embriyosu kaldı. Hepsi transfer yapıldı, bugün de negatif sonucunu aldım hayırlısı değilmiş
İnşallah senin için en güzel zamanda en hayırlı güzel şekliyle sağlıklı bir şekilde nasip olur. Hepimiz için aslında...

Allah'ım harika bir haber çok çok sevindim kuzum benim maşallah subhanallah çok güzel çıkmış değerin

Kızlar bir ürolog uyarmıştı bizi. Peçete wc kağıdı kullanmayın. Baby Islak mendil kullanın demişti.
Sebebi ise mikro çizikler oluşturuyormuş peçeteler kurularken, ve buralara oeöete oarçacıkları dolup bakteri enfeksiyon oluşturuyormuş. Ya tampon hareketlerle kurulama ya da mümkünse hiç kullanmama demişti. O yüzden akıntı için peçete koymamakta fayda var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…